Drugi športi

Becker bo drugič dahnil usodni da

Berlin, 11. 06. 2009 11.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
K.A. / STA
Komentarji
2

Nekdanji sloviti nemški teniški igralec Boris Becker bo drugič v svojem življenju dahnil usodni da.

Boris Becker
Boris Becker FOTO: Reuters

Prvi zakon z Barbaro Feltus je razpadel po šestih letih skupnega gospodinjstva, nova izbranka njegovega 41-letnega srca pa je Nizozemka Sharlely (Lilly) Kerssenberg. Na petkovo poroko v švicarskem St. Moritzu je nekdanji teniški as povabil 200 svatov.
 

Šestkratni zmagovalec turnirjev za grand slam (trikrat je zmagal v Wimbledonu, dvakrat v Melbournu in enkrat v New Yorku) je oče treh otrok. Sinova Noah Gabriel in Elias sta se mu rodila v zakonu z Barbaro Feltus, hči Anna pa je posledica strastnega ljubezenskega dejanja v stranišču enega od londonskih hotelov z nekdanjo rusko manekenko afriških korenin Angelo Ermakovo.
 

"Vse je trajalo nekaj sekund," je po priznanju očetovstva – šele po opravljenem testu DNK – dejal Becker, ki se je v strastno razmerje z Ermakovo spustil leta 1999.
 

Boris Becker
Boris Becker FOTO: Reuters

Ekskluzivne pravice za spremljanje petkove poroke je Becker prodal televizijski hiši RTL, ki bo reportažo predvajala v nedeljo zvečer.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

car111
12. 06. 2009 08.44
In kaj ima ta novica skupnega z športom????
lesnarthepain
11. 06. 2009 14.37
ja kera je zaj kera?