Drugi športi

Andy Murray: PlayStation ljubši od punce

London, 02. 12. 2009 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Škotski teniški igralec Andy Murray je odvisen od igranja igric na PlayStationu. To je drago plačala tudi njegova, sedaj že nekdanja spremljevalka, Kim Sears.

Andy Murray
Andy Murray FOTO: Reuters

Andy Murray in Kim Sears nista več skupaj, Glavni krivec pa naj bi bila, kot pišejo otoški mediji, Murrayjeva strast do igranja igric na popularnem PlayStationu. Menedžer škotskega teniškega igralca je sedmi sili posredoval njuno odločitev. "Nista več skupaj. Naveličala sta se drug drugega," so zapisali njegove besede nekateri otoški mediji, ki pa se z razlago vendarle niso povsem zadovoljili. Zato so izbrskali še nekatere podrobnosti. Kot so nato zapisali, je Kim Sears motilo to, da se je njen fant v prostem času strasno predajal igranju igric na PlayStationu. Njegovo nenavadno odvisnost je potrdil tudi nekdanji trener Brad Gilbert, ki je zatrdil, da je Škot pred monitorjem preživel tudi do osem ur skupaj. "Andy je znal igrati do onemoglosti. Kim je to zelo motilo, vendar je nekaj časa vse skupaj prenašala. Na koncu se je le odločila končati zvezo," so zapisali otoški tabloidi.

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Google_Chemtrails
02. 12. 2009 21.49
Fabregas1991
02. 12. 2009 13.39
Haha neverjetno. Sej je kar dosti športnikov, ki so tako rekoč zasvojeni z igricami (npr. Cime - vem da je enkrat njegova mama razlagala, da ga spoh ne sme motit ker pol rata živčn ful). Lahko bi mal povprašal še kaj je kej igral , da vidmo če se je splačal (Verjetno je poskušal premagati Federeja na ps3, če ga že v Londonu ni mogel;). Vsekakor pa bi blo zanga bol, da bi se mal več igral s Kim in malo manj s play stationom.
stroj1
02. 12. 2009 10.28
leondejan1 in ti on murry bi namesto playstationa kaj drugega drgnila ;) Ženo ima on pa špila 8 ur.....sploh se ne čudim da ga je pustila ali prevarala :)
leondejan1
02. 12. 2009 09.03
sej prov zakaj pa si ni upala špilat proti njemu osem ur znam tud jst enkrat sem celo 24ur drgnu to stvar