Drugi športi

Agassi prepričan v svojega varovanca: Verjamem, da se lahko Đoković vrne na vrh tudi brez mene

Monako, 07. 11. 2017 17.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Se bo srbski teniški as Novak Đoković ob vrnitvi na igrišča vrnil na pota stare slave? Njegov trener Andre Agassi je prepričan da. Kot je priznal nedavno ne more Srba ob dobrem počutju, ustaviti prav nihče.

Po šestmesečnem premoru se na teniška igrišča vrača najboljši srbski teniški igralec Novak Đoković, njegova vrnitev pa je dodobra razdelila športno javnost. Mu bo uspelo spet pomesti s tekmeci ali pa je njegovih uspehov le konec?

Novak Đoković in Andre Agassi
Novak Đoković in Andre Agassi FOTO: AP
Teniški čudež pariškega mastersa, Filip Krajinović, hrvaški tenisač, ki se je uvrstil v finale, kjer je izgubil proti Jacku Stocku je priznal, da mu je ob strani ves čas stal tudi Novak Đoković. Prav slednji naj bi plačal stroške trenerjev mladega teniškega igralca, srbski mediji pa so se razpisali tudi, da naj bi mu Srb poklonil kar celo stanovanje. Filip je to zanikal, srbski tenisač mu je namreč ponudil stanovanje, češ naj ga uporablja kadarkoli želi.

Član Novakove ekipe Andre Agassi verjame, da Đoković še ni rekel zadnje besede. "Naj bo jasno, verjamem, da lahko Đoković vrne na vrh tudi brez mene. Z vsem srcem verjamem, da je v njegovi igri še dovolj prostora za napredek, s pomočjo katerega bi postal še boljši igralec," je medijem priznal legendarni tenisač, ki se je v maju pridružil ekipi.

"Novak je eden izmed nadarjenih igralcev, ki jim, kadar se na igrišču dobro počutijo, ni pomembno, kdo stoji na drugi strani mreže. Tudi sam sem bil eden izmed teh igralcev, ki so skušali vse kar se da poenostaviti, saj je bistveno predvsem to, da si boljši od človeka na drugi strani," je prepričan Agassi, ki bo svojega varovanca na igrišče lahko pospremil že decembra, ko bo le ta zaigral na ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mariborrrrrrrrr
07. 11. 2017 22.31
-2
Noleeeeeeeeeeeeeeeeeee gremoooooooooooo