Nogomet

Ibra za nemške medije: Guardiola je bojazljivec, ni moški!

Pariz, 30. 09. 2013 08.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović, ki igra za francoski PSG, je za časnik Der Spiegel dejal, da je trener Bayerna Pep Guardiola po njegovem mnenju bojazljivec.

Zlatan Ibrahimović je bil spet brez dlake na jeziku ...
Zlatan Ibrahimović je bil spet brez dlake na jeziku ... FOTO: Reuters

"Pep Guardiola je odličen trener, ampak kot človek ... Je bojazljivec. Ni moški," je v pogovoru za časnik za nekdanjega trenerja Barcelone med drugim dejal član pariškega St. Germaina. Zlatan Ibrahimović je Pepu Guardioli očital, da je v času, ko je bil trener pri Barceloni, vse stavil na Lionela Messija. "Žrtvoval me je za Messija. Ni imel jajc, da bi mi to povedal, in me je preprosto ignoriral," je povedal Šved, ki se v času na klopi Barcelone ni naigral prav zato, ker je Guardiola v napadu več stavil prav na Messija.

Zlatan Ibrahimović in Pep Guardiola v času sodelovanja pri Barceloni.
Zlatan Ibrahimović in Pep Guardiola v času sodelovanja pri Barceloni. FOTO: Reuters

Na drugi strani je Ibrahimović hvalil Guardiolovega tekmeca na trenerski klopi Joseja Mourinha, pod katerim je igral pri milanskem Interju. "Za Mourinha so bili vsi igralci pripravljeni umreti na igrišču. Bil je pravi trener in človek. Ni bežal od težav in vedno je znal z igralci različnih značajev, Guardiola pa od takšnih igralcev prav beži," je še povedal Ibrakadabra, ki ni zanikal, da se vidi tudi v Bayernu. "Pod pogojem, da Guardiola zapusti klub."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (90)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

alien8potnik
01. 10. 2013 09.18
+2
res je. messi je pritisnil na pepa glede ibre. poslal je sms pepu: "vidim, da klubu nisem več potreben ".. in pep se je usral in ibro zatrl. zato. preberite v knjigi 'El Misterio de Messi' ('The Mystery of Messi).
DeBill
01. 10. 2013 10.23
+2
Igra Barcelone je temeljila na Leu in Ibro so potrebovali tako, da ga ni bilo drugje. Ker pa Pep ni bil trener ampak mediator se je usral in namesto, da bi imel za vsako tekmo pripravljenih več strategij je še neprej fural eno in isto. Če bi lani proti Bayernu imel Ibro in skole v kazenskem bi ilem Leo plac za sprehode, pa tega Leu ni znal dopovedati.
Iniesta
30. 09. 2013 20.37
-10
Hammurabi
30. 09. 2013 22.08
+7
Iniesta
30. 09. 2013 20.36
-5
domijamaica
30. 09. 2013 19.44
+15
bojazljivec si ti ibra ker si zapustil barco in neznanih razlogov... kekec
Eki
30. 09. 2013 22.47
+2
Ne branim ibro , samo po znanih podatkih je odšel zaradi neigranja :) . Ni tip igralca , ki bi vlekel denar in sedel na klopi .
alien8potnik
01. 10. 2013 09.22
+0
znanih. messi je pritisnil na pepa glede ibre. poslal je sms pepu: "vidim, da klubu nisem več potreben .. in pep se je usral in ibro zatrl. zato. preberite v knjigi 'El Misterio de Messi' ('The Mystery of Messi).
pridnaov?ka
30. 09. 2013 19.22
+4
sebe poglej,trakec,čopek,tatujčki....pol pa govor o moških....
dare32
30. 09. 2013 19.14
+6
Pa glih on to izjavi, prekla duga! Edino kol za grah bi lahko nadomeščal :)
stajerc3
30. 09. 2013 19.03
+5
Ibrakadabra se še kr ukvarja z Barco noče si priznat, da je enostavno preslab za Barco
+3
verjetno je pričakoval,da mu bo celotna BARCA podredila,a mu je PEP dejal jok brate ODPADE
LocoBlanco
30. 09. 2013 19.21
+0
22 golov in 15 asistenc na 45 tekmah...potem pa nepotrebne zamenjave in klop zaradi Messija oz. Pepa! Bil je žrtev zarote v Barci se je počutil vse prej kot, pa po domače! Še Helena (njegova žena) in Raiola (njegov agent) potrdita, da Zlatan v Barci ni bil srečen in je bil čisto drugačen (žalosten, depresiven)...Sicer pa Ibra igra nogomet za denar tako kot vsi in plačo mu daje šejk tako, da po odhodu iz Barce je njegovo stanje na računu bistveno večje kot pa pri Barci in mislim,da je to tisto kar je še najbolj pomembno pri njemu!
Holinar
30. 09. 2013 18.40
-2
Symbolic
30. 09. 2013 18.02
+12
Brez veze debatirat... Poglejte si članek iste vsebine z izjavo Ulija Hoenessa, ki je kratko in JASNO povedal: "Ne strinjam se z Ibrahimovićem. Popolnoma smo zadovoljni z Guardiolo. Menim, da je Zlatan primadona, ki še ni prebolela odhoda iz Barcelone. Niti v enem klubu niso bili zadovoljni z njim, on je izvor težav!'' Zdaj pa navalite, talajte minuse Hoenessu...
LocoBlanco
30. 09. 2013 18.23
+0
Lej...če bi bil trener nekdo drug se Hoeness ne bi oglasil! Tako, pa itak, da bo branu Pepa! Je pa malo smešno kako hitro se je odzval...ko stopiš mački na rep zamjavka in v tem primeru je zamjavkal Hoeness, čeprav nima nič s tem 'beefom' Ibre!
Symbolic
30. 09. 2013 18.50
+3
Spiegel ni tabloid in ima velik rating v nemški javnosti... Človek je prebral Ibrovo "lapanje" in takoj poskrbel informirat javnost "kje tiči zajec", da ne bi prišlo do dileme kdo ima prav Ibra ali Pep! Zadnji stavek vse pove: "Niti v enem klubu niso bili zadovoljni z njim, on je izvor težav!''... Vse jasno, kermu ni, njegov problem!
LocoBlanco
30. 09. 2013 19.13
+0
A se ti zavedaš, da na tak način Hoeness brani Pepa!? A se ti zavedaš, da ta izjava Hoenessa ne spremeni dejstva, da je Pep strahopetec!? Če si je Ibra naredil reklamo na račun Pepa, si je Hoeness naredil na račun Ibre! Če bi bil navijač BayM bi me bilo sram te izjave Hoenessa, ki je povsem nepotrebna saj ni povedal nič grdega o BayM kot ustanovi ali pa o Hoenessu kot človeku! Zdaj, če bi Hoeness povedal, da je Ibra impotenten bi mu tudi to verjel!? Nehi no...Pep je strahopetec in Ibra je povsem realno povedal zakaj!
Symbolic
30. 09. 2013 19.22
+3
Jaz ne vem kaj ti je Pep storil, da ga tako sovražiš... Zate edino Ibra govori resnico, no ja pa tudi ti, vsi drugače misleči nimajo prav... Ampak ti tudi nimaš prav, povzemaš Ibrovo nakladanje (primer: "nikdar ga ni gledal v oči") a zgornja fotografija te debelo demantira,,, pa ne le tebe ampak tudi Ibro... Ne da se mi več o tem debatirat, ti bodi tam kjer si, jaz pa tudi ostanem na svojem bregu... Zame bo Ibra vedno ostal neolikanec!
LocoBlanco
30. 09. 2013 19.24
-4
Ga ne sovražim (nimam razloga)...v tem primeru sem na strani Ibre! Ostalo nisem prebral, ker me ne zanima!
visca barca
30. 09. 2013 17.47
+10
pep je ni nikoli bezau ampak se je bolj ukvarjal z tistimi igalci ki so bili zanesljivi, kar ibra ni biu nikol na zalost sam si je kriu ce je upornik :D
zoran jankovi? 007
30. 09. 2013 17.20
+14
to da je imel težko življenje pred uspehom ni edini , vendar ko je uspel bi moral bolj spoštovati žogo ki mu je ta uspeh omogočila (njegov talent prav tako), in seveda ne izražati svojih slabih frustracij vsepovsod in da se začne zavedati da igrišče ki mu daje kruh ni ulica in na njem ni ogrožen ter da je na njem zato da uživa in navdušuje občinstvo z svojim talentom . Prav tako sem mnenja da je treba biti spoštljiv do trenerjev katere izbira po svojih zmožnostih vsak klub , in ta zgodba z Pepom se predolgo vleče in jo pogreva do onemoglosti , saj mu je že povedal kaj si misli o njem tako da ni potrebe da si na njegov račun dela reklamo.
LocoBlanco
30. 09. 2013 15.47
+4
Vsi, ki pljujete po Ibri vam povem, da Ibra je imel 10x težje življenje kot pa Pep itd...Verjamem, da v knjigi 'jaz sem Zlatan' ni vse resnica, ampak, če bi jo nekateri tukaj prebrali bi videli zakaj je Ibra takšen kot je! Tako, da če vsaj 40% tistega kar je napisanega v njegovi knjigi drži, ima tip dosti več v glavi kot, pa si večina misli! Pep ne mara ljudi z močno osebnostjo in tudi z Henryem se ni razumel! Že prvi dan, ko je prišel Ibra v Barco mu je Pep dejal, da kao tukaj stojimo na trdnih tleh, noben se ne vozi na trening s ferrarijem oz. porschejem itd. In Ibra kot človek brez dlake na jeziku se mu je uprl sploh, ko ga je Pep začel ignorirati zaradi tega, ker mu je Ibra povedal na lep način kaj si misli o njegovi taktiki, ki je ubijala igralni položaj Ibre zato mu je povedal, da je njegov nakup enak Ferrariju, ampak da ga vozi kot bi imel Fiata! Da ne omenjam, da ga med pogovorom ni nikoli gledal v oči in da se je vedno izogibal Ibre, ker vedno ko je on (Ibra) prišel v prostor ga je Pep nemudoma zapustil! Zato ima Zlatan takšno mnenje o njemu in če ga nekdo kaj vpraša glede Pepa mu bo takoj odgovoril, pa čeprav na način, ki ga nekateri ne boste odobravali! Kakorkoli obrneš IBRA je kralj in če ne bi bilo Balotellija, Ibre, Mouja itd. bi bil nogomet preveč dolgočasen! Lp
Hammurabi
30. 09. 2013 16.13
+0
Čudno je to, da vsaka ekipa, ki se znebi Nosonje, takoj osvoji CL. Tako je bilo z Barso kot tudi z Interjem. Se pa strinja - če ne bi bilo klovnov, ne bi bilo cirkusa.
LocoBlanco
30. 09. 2013 16.19
+5
Pa tisti, ki pljujete po Ibri in njegovemu karakterju mi razložite zakaj je še sam Villanova povedal pred kratkim, da je bil razočaran nad Pepom...ko ga je najbolj rabil, ga ni bilo ob njem (prijatelja sta bila še od La Masie) in Pep ga v vseh 60 dneh, ki jih je preživel Villanova v NY ni mogel obiskati niti 1x, čeprav je bil Pep pravtako v NY...pa tudi, če nista več bila prijatelja bi ga lahko vseeno obiskal, ker ko je bolezen sploh takšna kot je rak v igri se stare zamere pozabijo! Tako je povedal Villanova: 'Pep se je odločil, da se ne videvama več, ampak on je moj prijatelj in rabil sem ga. Jaz bi se obnašal drugače, če bi bil Pep'...Skratka kakorkoli obrnem vidim, da imajo prav Villanova, Henry, Ibra, CR, Mou, Eto itd. Medtem, ko vidim, da je Pep nekdo, ki se v javnosti prikazuje kot dober, pameten človek v resničnem življenju je pa strahopetec in hinavec, ki ga sami ne bi imeli nikoli za družbo! Da ne omenjam, da je medijsko napadel Barco oz. Villanova, da bi prikril prihod Thiaga iz Barce v BayM...mislim, da to veliko pove o njegovem karakterju!
LocoBlanco
30. 09. 2013 16.20
-1
Pa tisti, ki pljujete po Ibri in njegovemu karakterju mi razložite zakaj je še sam Villanova povedal pred kratkim, da je bil razočaran nad Pepom...ko ga je najbolj rabil, ga ni bilo ob njem (prijatelja sta bila še od La Masie) in Pep ga v vseh 60 dneh, ki jih je preživel Villanova v NY ni mogel obiskati niti 1x, čeprav je bil Pep pravtako v NY...pa tudi, če nista več bila prijatelja bi ga lahko vseeno obiskal, ker ko je bolezen sploh takšna kot je rak v igri se stare zamere pozabijo! Tako je povedal Villanova: 'Pep se je odločil, da se ne videvama več, ampak on je moj prijatelj in rabil sem ga. Jaz bi se obnašal drugače, če bi bil Pep'...Skratka kakorkoli obrnem vidim, da imajo prav Villanova, Henry, Ibra, CR, Mou, Eto itd. Medtem, ko vidim, da je Pep nekdo, ki se v javnosti prikazuje kot dober, pameten človek v resničnem življenju je pa strahopetec in hinavec, ki ga sami ne bi imeli nikoli za družbo! Da ne omenjam, da je medijsko napadel Barco oz. Villanovo, da bi prikril prihod Thiaga iz Barce v BayM...mislim, da to veliko pove o njegovem karakterju!
LocoBlanco
30. 09. 2013 16.25
+4
Hammurabi: Kdo tukaj govori o osvajanju lovorik? Gre se za karakter Pepa, ki ga je Ibra zadel v nulo in če bi vprašal Henrya bi odgovoril enako! Samo tega ne bomo nikoli zvedeli, ker je Henry za razliko od Ibre človek, ki stvari zadrži za sebe...Ibra pa je človek brez dlake na jeziku in vedno pove tisto kar si misli in to brez zadrzka! Zato je v mojih očeh poleg Mouja in ostalih njim podobnih 'ljudina' medtem, ko pa so nekateri ustvarjeni prek medijev in skrivajo svoj pravi obraz, ki je veliko bolj hinavski kot pa je Ibrin, Moujev, Balotellijev itd.! Čudno, ampak kot, da bi opisoval tebe!
Nepomembn
30. 09. 2013 17.13
+9
locoblanco,ko govoris o tem kako je imel ibra tezko zivljenje,naj ti samo recem da ga je imelo nestetoljudi se tezjega,verjemi med njimi sem tudi jaz,samo to me se ni izoblikovalo v nespostljivega narcisoida,res je imel sem upornisko obdobje,toda to izgine nekje okoli 23ga leta,vsaj pri vecini,ibra pa je le en uzaljen egomanijak,ki ne more preboleti da nekje ni bil na prvem mestu in sedaj vodi gonjo proti celotni takratni zasedbi barcelone.normalen clovek bi le dejal,da mu niso bili vsec odnosi v klubu ne pa da zali in ponizuje bivse soigralce in trenerja,kateri,naj poudarim,niso nikdar vrnili teh zaljivk,pa ne zato,ker,kakor on misli da se ga bojijo,temvec zato ker vedo,da pametnejsi odneha.
Nepomembn
30. 09. 2013 17.16
+8
pa da se ne bova razumela narobe,tudi jaz sem mnenja da guardiola ni taksen angelcek,samo ima pa vsaj toliko zdrave pameti,da se ne bo spuscal v medijsko vojno.
LocoBlanco
30. 09. 2013 17.31
-6
Binidanan: Vsak je svoje sreče kovač...vsak si izbira kakšno življenje bo imel oz. ga bo živel! Tudi pri meni ni bilo s rozicami postlano, ampak sem po nekaterih lasnostih podoben Ibri prav zaradi težav, ki sem jih imel v mladosti! (Če sem zaradi tega slab človek, pa naj bo tako)...Poglej novo temo kaj je Hoennes povedal...to je še en dokaz kako Pep nima jaj* oz. dela po navodilih drugih! Da te brani nekdo, ki nima veze z njim (Ibra, Pep) je še hujša zaljivka, kot pa če bi se Pep branil sam! In ne razumem zakaj bi Ibra obžaloval odhod iz Barce, če pa se je tam počutil popolnoma drugače in še sam Raiola mu je dejal, da je drugi Zlatan! Pomoje je bil vesel, ker poglej kakšno plačo mu dajejo v Franciji...takšne v Barci ne bi imel nikoli! V nogometu pa vsi igrajo za denar tako, da...
Symbolic
30. 09. 2013 17.50
+3
Loco, saj ni res, da je vsak svoje sreče kovač... Ta izrek ni vedno uporabljiv, ne more veljat generalno! Človek mora človek najprej dozoret, dobit neko prestavo o življenju, neke izkušnje in šele po tem razmišljat o izboljšanju kvalitete svojega življenja...
LocoBlanco
30. 09. 2013 18.50
-4
symbolic: motiš se, če človek nima pogojev, da dozori ali dobi neko predstavo o živjenju si vzame stvar v svoje roke in na tak način dobi izkušnje ... zdaj pa če so te izkušnje dobre ali slabe povejo leta oz čas v kateru pokaže, če si izboljšal kvalitete svojega življenje ali pa poslabšal in v Ibrinem primeru je definitvno šlo vse v plus, pravtako pri men! ;)
Symbolic
30. 09. 2013 20.58
+4
Ej Loco, ne mi pridige držat, ker ne veš s kom se pogovarjaš in kaj sem jaz dal skoz življenje... zato raje tih bod! Če bi ti jaz povedal svoj EMŠO, te bo samo sram komu držiš predavanje o življenju! Basta! Ende! THE END of CONVERSATION!!!
Nepomembn
30. 09. 2013 15.44
+11
ocitno je gospod guardiola ze vedel zakaj je stavil na messija(4 zlate zoge,rekordi se kar sami rusijo pred njim,najbolj zasluzen igralec za uspehe barcelone v zadnjih letih in se bi lahko nasteval),ki se je dokazal celotni nogometni javnosti z izrecno samo igro na igriscu in ne blatenjem vseh drugih kateri niso toliko primitivni da bi se spustili v verbalno obracunavanje z njim kot dela to gospod ibrahimovic.na igriscu je fenomenalen,samo kaj ko ima ego vecji od triglava.
Tiko9
30. 09. 2013 15.11
+9
mislm, da dajate izjavo staro skoraj 3 leta ali celo več, ker nimate drugih športnih novic je pa tut slabo..
Maximus
30. 09. 2013 15.07
+8
hm, glede na to da se obnaša kot užaljena punčka bi teško rekel, kdo ni moški.
+4
ibrakmetdabra ali tako imenovani OFF SIDE
kameltrajbar
30. 09. 2013 14.16
+19
v fuzbalu je pep osvojil vse...kot nogometaš in kot trener...:)...respect.....:)
darkangel31
30. 09. 2013 14.23
-18
nima lige prvakoi vse opicav in evropskega plus svetovnega prvenstva niti zlate zoge :P to n
Cui fidas, vide
30. 09. 2013 14.29
+18
Ligo prvakov je osvojil kot igralec 1992 (samo pod drugim imenom) in kot trener večkrat. Olimpijski prvak je.
geoid
30. 09. 2013 14.04
+4
brsankovi 1
30. 09. 2013 12.59
+8
prejšni članek pa je bil da ibrahimovoča pep ne moti,zdaj pa bi igral za bayern,samo če pep odide-samo da se piše.
POVEMRESNICO
30. 09. 2013 11.54
+20
Ibra se lahko vidi v Bayernu, vendar Bayern ne vidi njega tam. HAHAHAHAHA. Kaj bo tam delal, saj nima mesta niti med dvajsetimi, kaj šele v prvim postavi?