Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Insigne z golom s 40 metrov razjezil Madridčane, ki so se na Bernabeuu dokopali do zmage s 3:1

Madrid, 15. 02. 2017 21.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nogometaši Real Madrida so na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov na domačem Santiagu Bernabeuu s 3:1 premagali zasedbo Napolija. Po napaki Keylorja Navasa so Italijani z golom Lorenza Insigneja zgodaj povedli z 1:0, nato pa je Real pripravil popoln preobrat za izdatno prednost pred povratno tekmo v Neaplju.

Takšen je nogomet. Škoda, da so nam ob tako intenzivnem začetku tekme zabili zadetek. To je malce prekleto. Toda hitro smo izenačili in se vrnili v tekmo. Na koncu je to logičen rezultat. A ni še dovolj. Rezultat je takšen, kot je. To je dober rezultat, a ne dovolj, da bi lahko nasprotnika že odpisali. Zinedine Zidane.

Tekma se je začela s krasno priložnostjo za Karima Benzemaja že v dvajseti sekundi tekme, a se je s fantastično obrambo izkazal španski čuvaj mreže v vratih Napolija Pepe Reina. Do Francoza je podajal Ronaldo z leve strani, v kazenskem prostoru je Francoz sprožil z levico, a je bil Reina na mestu. Praktično iz nič so pičili Italijani preko Lorenzeja Insigneja, ki je izkoristil nezbranost domačega vratarja Keylorja Navasa, ki je bil daleč iz svojih vrat ter ga matiral s kakšnih 40 metrov z natančnim strelom. Nič krivi nogometaši Reala v polju so nemudoma skušali odgovoriti v 12. minuti, ko je znova z leve strani v sredino kazenskega prostora podajal Ronaldo, a je Benzema z glavo slabo zadel žogo in ni resneje ogrozil Napolijevih vrat. Benzema je le izkoristil tretjo priložnost v 18. minuti tekme, ko je dobil krasno podajo Daniela Carvajala in iz neposredne bližine z glavo premagal Reino za izenačenje na 1:1. To je bil sicer še 51. zadetek Francoza v Ligi prvakov, hkrati pa je zadel še na četrti zaporedni tekmi v tej sezoni omenjenega tekmovanja. Real je po izenačujočem zadetku prevzel pobudo in še naprej oblegal vrata Italijanov. V 28. minuti se je v lepi priložnosti pred golom Napolija znašel Cristiano Ronaldo, a s kakšnih 12 metrov 's prve' meril prek Reinovih vrat. Četrto, praktično najlepšo priložnost je 42. minuti (znova) zapravil Benzema. Ronaldo je tokrat podajal z desne, Benzema pa je s prefinjenim strelom že premagal Reino, a je njegov strel zaustavila vratnica, tako da je ostalo pri 1:1, kar je bil tudi končni izid prvega polčasa na Santiagu Bernabeuu. 

Drugi polčas se je začel po željah glasnih domačih navijačev. Že v 49. minuti je z roba kazenskega prostora zadel Toni Kroos, večino dela pa je na desni strani opravil Ronaldo, ki je preigral obrambo gostov in s peto asistenco sezone (največ v Ligi prvakov v Portugalčevi karieri) našel osamljenega Nemca, ta pa je z natančnim strelom matiral nemočnega vratarja Reino. Še bolj glasno na Bernabeuu pa je bilo v 54. minuti, ko je s krasnim volejem Reino na levi noigi našel defenzivni vezist Casemiro. V slogu največjih mojstrov rojakov je z razdalje  z desnico s kakšnih 25 metrov spravil za hrbet Napolijevega vratarja za vodstvo Reala s 3:1. Domači navijači bi hladen tuš lahko doživeli v 68. minuti tekme, ko je fantastično priložnost za znižanje zaostanka zapravil Dries Mertens. Tega je s podajo lepo zaposlil Jose Maria Callejon, a je je Belgijec meril za las preko Realovih vrat. Novo priložnost je Mertens zapravil dve minuti kasneje, ko je z leve strani poskusil ukaniti Navasa, a se je Kostaričan izkazal s pravočasnim odhodom iz vrat. Real pa bi lahko v 73. minuti še povišal prednost, a se je tokrat z obrambo izkazal Reina, ki je preprečil zadetek Jamesu Rodriguezu, ki je tokrat dobil prednost v začetni postavi pred Iscom in Lucasom Vazquezom, čeprav se v Španiji že dolgo šušlja o tem, da Kolumbijec ne uživa prav veliko Zidanovega zaupanja. Napoli je uspel zatresti mrežo Reala v 81. minuti, toda slovenska sodniška četa na čelu z Damirjem Skomino je upravičeno signalizirala prepovedani položaj Callejona. V 83. minuti je s strelom z roba kazenskega prostora za Real poskusil še Luka Modrić, a je njegov strel letel za kakšnega pol metra prek italijanskih vrat. Dve minuti kasneje je Real izvedel hiter protinapad, v katerem je Ronaldo na levi strani krasno zaposlil Marcela, ta pa je sprožil z levico, a meril preslabo, da bi resneje ogrozil Napolijev gol. Vse skupaj se je v Madridu tako končalo z zmago Reala s 3:1, kar je lepa prednost pred povratnim obračunom v Neaplju, ki bo 7. marca. 

Liga prvakov, prva tekma osmine finala: 
Real Madrid - Napoli 3:1 (1:1)
Benzema 18., Kroos 49., Casemiro 54.; Insigne 8.

Postavi:
Real Madrid
: Navas ; Carvajal, Varane, Ramos (Pepe/71.), Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; James (Vazquez/76.), Benzema (Morata/82.) in Ronaldo.

Napoli: Reina; Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Zielinski (Allan/75.), Diawara, Hamšik (Milik/83.), Callejon, Mertens, Insigne. 

Gl. sodnik: Damir Skomina.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (244)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmickica
16. 02. 2017 16.43
+6
Realu cestitke. Niti za trenutek ni bilo vprasanje, kdo bo zmagal. Absolutna premoc. Skoda, da ne bo elclasica v finalu!
alien8potnik
16. 02. 2017 19.23
+3
mmickica, hvala za vedno objektivne in prav nič škodoželjne komentarje. svaka čast!
mmickica
16. 02. 2017 20.23
+2
alien8potnik
16. 02. 2017 14.06
+4
škoda keylorjeve napake. sicer odlično! všeč mi je ronaldova transformacija. končno. ne igra več toliko na gol, očitno se zaveda, da nima več toliko moči, kot nekoč; namesto tega postaja vse bolj timski igralec z zares inteligentnimi asistencami. če bi benz in marcelo včeraj bila bolj skoncentrirana - cr7 jima je dobesedno na pladnju serviral gol. sicer pa je treba ostati previden. napoli je odlična ekipa. na povratni tekmi bo pekel in 2:0 ni nedosegljiv rezultat za italijane. vsaj gol, če ne dva bo treba dati. kar se barce tiče, kot je danes izjavil ramos - če lahko psg zmaga 4:0, lahko to naredi tudi barca. če koga, barce ne gre kar tako odpisati. je pa dejansko zelo malo možnosti za to. barcina sredina enostavno ni na nivoju. in enrique ni kos nalogi. menda je vsaj to ugotovil, da mora raketić igrati od prve minute. bomo videli, kaj bo. HALA MADRID!
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 14.23
+3
Hm,glede barce je veliko odvisno od Messijevega navdiha in forme,saj barco skoraj sam vlece naprej to sezono.Pa clovek je prekurjen,vsi samo cakajo kar bo naredil in se slepajo,ce ne bo pomoci soigralcev kaj ves mu dekl pokne in jih konec sezone poslje v tri krasne
TomažNovak
16. 02. 2017 15.16
+2
Barsa nima šans. Ne gre za to, da bi zgubili toliko zaradi fenomenalne igre PSGja, res je, parižani so igrali zelo dobro, ampak ob "normalni" Barsi ta rezultat ne bi bil 4-0 ampak morda 2-1. Dvomim, da bodo stvari pošlihtali v glavah in v slačilnici do 8. marca. Igralci so preprosto izgubili zaupanje v Lučota. In navijači tudi. Že zdavnaj.
alien8potnik
16. 02. 2017 15.37
+5
ja, lučo bi morak čim prej oditi. resnično je škodljiv za barco.
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 15.46
+1
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 15.47
-1
Messi se lahko samo samemu sebi podaja,ostalo je bagra
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 15.47
-1
Messi se lahko samo samemu sebi podaja,ostalo je bagra
mmickica
16. 02. 2017 16.33
+5
Tudi jaz se strinjam s Hammurabijem, da je trener glavni,ce ne osnovni problem. Barci se to nenehno dogaja, ze v zadnji sezoni s Pepom je bilo podobno. Pep je razpredal, kako ne ve, ce bo se ostal ali ne in da se bo odlocil sele konec sezone in enako pocne ze celo keto Enrique. To je najslabse za igralce, ni tiste sigurnosti! Poleg tega se mi zdi, da je zakompliciral nogomet, tako da ga nobeden vec ne zna igrat, se Messi obcasno mrkne...! Naj gre cim prej, da se zacne nova zgodba in amen!
mmickica
16. 02. 2017 16.40
+6
Zanetti, niso vsi ostali tako slabi, razen Mesdija. Poglej, Neymar in Suarez sta imela ze odlicno sezono za sabo, zdaj pa kot da sta pozabila igrati nogomet. Rakitic je tudi imel trenutke, dz se ne pogovarjamo, kako je blestel v Sevilli, isto Andre Gomes. Buskets je lani bil fenomenalen, letos katastrofa. Se Iniesta letos ne preprica! Enostavno je nekaj narobe z organizacijo, taktiko, motivacijo...ne vem pravzaprav. Zdi se mi, da pac ni mozno, da bi kar vsi naenkrat pozabili igrati nogomet! Poglej na primer, kako je ta isi Chelsea s Hazardom vred igral lani pod Mourinhem in jako igra letos pod Contejem.
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 18.21
Pa kaj bi se vi radi od Messija najbolje da si da rokavice gor in glumi zraven se golmana.Kje so vsi ostali ko njemu ne gre ni jih.Tudi ko mu gre rabita Neymar in Suarez ne vem koliko asistenc da dosezeta zadetek.Tak kot sem rekel edini ki je letos drzal Barco med zivimi ostalo bagra
mmickica
16. 02. 2017 19.11
+1
Zanetti, ne vem če si me prav razumel. Jaz Messiju niti slučajno nič ne očitam, nasprotno, čudi me, od kje zraven takih mrtvakov sploh jemlje energijo in motivacijo! Zame je in bo daleč najboljši igralec vseh časov! Pravim le, da še on včasih (zelo zelo redko) ne pokaže tega, kar smo od njega navajeni, ampak tudi on ni stroj in je to čisto normalno. Saj ne more sam zmagovat tekem, še posebej ne proti takšnim ekipam, kot je na primer PSG, ki igrajo zelo intenziven nogomet in puščajo zel malo prostora.
alien8potnik
16. 02. 2017 19.27
+2
moram rečt, da mi je messija kar malo žal. ta človek ima vso težo na svojih ramenih. res je geniaec, a pod temi pogoji ... barca mora ukrepati. če še njega izgubijo ... si sploh ne predstavljam. a so ogromno zapravili za povprečne nakupe. to pa je hud problem zdajle. plus plače, ki so poletele v nebo. to ni dobro.
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 19.35
mmickica
16. 02. 2017 20.27
Hahaha..., Zanetti, tega filma pa ne bos gledal. Ves, da niti ne bi bila tako zelo jezna. V Italiji mi je Inter bil vedno med bolj vsecnimi ekipami.
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 21.51
-1
Denar bo zlata leta Messija tudi gredo,40 moljonckov od poletja dalje ne bo problem za placo. Sicer ne bo tako superioren ko je v barci leta tudi njega lovijo,a z vidika marketinga bi bilo dobro to za dvig gledanosti Italijanske lige,ce bodo se bolj drzni vzmejo realu se Ronalda in ljubitelji nogometne igre bi koncno skupaj videli 2 nogometasa na delu ki sta zaznamovala zadnjih 10 let nogometne scene.Ce ne verjames se pozanimaj Inter bo imel denarja se prevec na razpolago in ce ostanejo na lestvici na mestih ki vodijo v ligo prvakov se bo trosilo na veliko:-)
mmickica
16. 02. 2017 21.58
No, jaz bi temu, da bi Messi in Ronaldo kdaj zaigrala v Interju, rekla znanstvena fabtastika, ne glede na morebitne astronomske financne injekcije Interju. Ampak, ves da bi ta 2 tudi jaz rada videla enkrat skupaj na delu, samo ne pri 40ih, ampak zdaj. To bi bil po moje res pravi dream team! Ampak se enkrat ponavljam, da tega filma ne bodo posneli, hehehe...
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 22.12
-1
Se bo videlo konec sezone kako bodo stvari pri barci in ali se bo inter uvrstil v ligo prvakov,pa se pred davcno bi imela mir strici v Italiji vse zrihtajo hahahaha
LocoBlanco
16. 02. 2017 13.21
+3
Ekipa, trener, POHVALNO! Lepo je biti navijač RM-a! #iHALA MADRID!!!
yyyeb
16. 02. 2017 16.27
-3
z polno ritjo je lahko kakat. bodi navijač lutton towna, če si frajer
bent2
16. 02. 2017 11.16
+3
Če sklepamo po prvih tekmah tako Barcelona kot Napoli nimata možnosti za preobrat. Ne zato, ker bi bila rezultata tako ziher (vsaj v Realovem primeru ni), ampak zato ker sta tako PSG kot Real pravzaprav nadigrala svoja nasprotnika, in ne vidim, kako bi se lahko na povratni tekmi vse tako zelo obrnilo. Tako da podlage za upanje hejterjev, da bi Real izpadel, ni. Se pa lahko seveda v nogometu vse zgodi.
ledr
16. 02. 2017 11.22
+1
Mislim, da imaš prav! Pravzaprav zagotovo ne more bit kaj drugače...
SUTA
16. 02. 2017 12.55
-2
Jaz ne bi bil tako preprican da je Real ze naprej, ker na San Paolu je Napoli zelo mocen.. Ima lepo prednost, samo vrjamem da lahko Napoli ta zaostanek nadoknadi...
LocoBlanco
16. 02. 2017 13.23
-2
Bent2: Se strinjam z napisanim, ampak dejstvo je, da če kdo lahko naredi preobrat je to Barcelona doma na NC! Je pa tudi res, da trener PSG-a dobro pozna celotno Barcelono in verjetno ne bo dopustil preobrata. Pričakujem da bo PSG v prvih 15. min iskal zadetek, če ga dajo bo konec, če ne se bodo pa povlekli v obrambo in igrali v stilu AtlM-a. Torej grobo in umazano...
bent2
16. 02. 2017 13.41
+1
SUTA: saj pravim, da se lahko v nogometu vse zgodi. Tako da jaz nisem prepričan, da je Real že naprej. Samo pravim, da hejterji nimajo osnove za to da pravijo, da bo Napoli nadoknadil. Ne vem na podlagi česa bi lahko to sklepali, saj Napolija na prvi tekmi ni bilo nikjer. Ampak ja... 2:0 se lahko zgodi, tudi 3:1 in podaljški, potem pa že zmanjka ugodnih (in realnih) rezultatov za Napoli.
Trend01
16. 02. 2017 11.13
+6
Lestvica igralcev, ki so "naštimali" največ asistenc v zgodovini LP: 31 Cristiano Ronaldo; 30 Ryan Giggs; 24 Lionel Messi; 22 Mesut Ozil; 22 Zlatan Ibrahimović... Samo v tej sezoni jih je zbral 5. Hmm, ja tale CR je pa res sebičen.
bent2
16. 02. 2017 11.18
-7
Daje Cristiano letos več asistenc, ker ne more zadeti, ali ne more zadeti ker daje več asistenc?
Trend01
16. 02. 2017 12.00
+0
Glede na njegove "strelske vaje" v skupinskem delu LP, je bolj prvi del pravilen.
alien8potnik
16. 02. 2017 14.11
+2
prav je, da se transformira. včeraj je bil izjemen. zelo inteligentne poteze, krasne asistence. benz in marcelo sta krivca, da nima na svojem kontu še vsaj dveh. to sta bila bravurozna predložka. vesel sem, da je cr7 sprejel realnost. leta so tu. moč ni več ista. super, da je dojel.
RdečiKarton
16. 02. 2017 19.56
mariomandzukic
16. 02. 2017 10.34
+0
tko kot sem najavil.napoli nima niti najmanjsih sans proti realovemu stroju.kva sta modric in kroos delala v zielinskim,hamsikom,.,pa to je bilo neverjetno.
RdečiKarton
16. 02. 2017 10.32
Vrhunski gol Insigne! Mojstrsko je premagal Navasa in čudovito začinil tekmo. Se mi zdi da je Real šele potem zaigral. Verjamem pa, da se Zizou dobro zaveda na gostovanju ne bo šlo brez prejetega gola.
le?o
16. 02. 2017 10.06
+2
Ce bi imel Real enga kilerja, ki bi pospravu vsaj polovico Benzovih sans, so z lahkoto serijski prvaki 5 let na vseh frontah...pa Cr bi imel vec asistov na kontu
dugi159
16. 02. 2017 10.20
+3
Ves kolk je cejev v zivljenju... ce nebi mel ramosa nebi bli evropski prvaki par let nazaj. Cecece...
RdečiKarton
16. 02. 2017 10.33
+3
le?o
16. 02. 2017 10.58
+5
Dugi...ko bi nekdo drug pospravu Benzove sanse v gol, najbrz señjor Ramosovi goli ne bi prisli tolko do izraza. Se pa strinjam, da bi Morata vsaj polovico teh sans zabil.
le?o
16. 02. 2017 11.01
+5
Ramosu pa statuo postavit pred stadion...tipu samo kapo dol.
fihner
16. 02. 2017 09.59
+8
Čestitam, na zmagi. Ronaldo pohvalno.
Trend01
16. 02. 2017 10.11
+2
No, Dane, saj gre. Verjetno s cmokom, a vseeno. Pohvala tebi. Eden redkih.
alien8potnik
16. 02. 2017 14.12
FootballMaster
16. 02. 2017 09.49
+7
Lepa igra. To je to Ronaldo mora biti na bokih dokler ma lufta in ne v špici. Ko postane počasen in utrujen naj gre v špico
enakostzavse
16. 02. 2017 08.20
-19
A je ronaldica mogoče dobil frc po ušesu zaradi egoistične igre ? Celo v "zidu" ga je bilo za videt in v obrambi hahahahahaha. No ja, poleg šestih -sedmin ofsajdov od njega ni bilo za videt nič "zlate žoge", "zlate kopačke", naziv najboljšega na svetu". Je pa imel hlačke zelo blatne in zelene, ker je bil ves čas na riti. Se bo verjetno sam ponudil kitajčkom, ker v RM ga več ne "šmirglajo" njegovi soigralci. Pa še gol je falil z treh-štirih metrov hahahahahahah
Campeones34
16. 02. 2017 08.40
+17
giovanni2
16. 02. 2017 09.01
+17
Za razliko od Messija, tudi ko mu ne gre, igra in se bori in asistira.
le?o
16. 02. 2017 10.10
+9
Ronaldica je vceraj aktivno sodeloval pri zmagi svoje ekipe....no se je Messi bil tudi aktiven pri zmagi Psg
ledr
16. 02. 2017 08.12
+5
Glede na to kako v zadnjem času opevajo Napoli v kakšni formi je, nas je včeraj verjetno veliko upalo na kakšno presenečenje s strani Napolija. Na koncu se je na obeh tekmah izkazalo, da sta italijanska in angleška liga še vedno vsaj za korak za špansko. Vsaj za korak! Žal!
Trend01
16. 02. 2017 08.18
-1
Francoska pa raztura.... ;-) pa brez zamere
VaSi4658
16. 02. 2017 08.59
+3
Jaoo trend počasi si že prav ciničen.... potem ko bo pa kiks pa spet jambranje kako že celo sezono opažaš.... itd.,.... nehaj se preseravat. Kalma je zaj.... stvar
Trend01
16. 02. 2017 09.13
-1
Ni ne cinizem, še manj sarkazem. Štos. Če bi Barcelona zmagala, bi napisali, da je tudi francoska za en "one". P.s. - povej kaj sem kdaj grdo kaj napačnega povedal? Ko Real raztura (pod Ancelottijem in delno Zidanom), sem na napake opozarjal in, da ni vse tako lepo ter dobro kot izgleda. Pa so vsi hvalili. Ko ima slabe rezultate, sem tudi povedal podobno. Za Barcelono pa še več kot leto govorim, a nihče od vas noče slišati. Saj, če bereš moje poste, in, kot kaže jih, boš verjetno pritrdil. Sem tudi že napisal, da je v dveh pokalih Real nekako zmago izvlekel in bi ga ob porazih smatrali danes kot "bedaka" in ne junaka. Pa klubski rekordi gor ali dol.
le?o
16. 02. 2017 09.57
+2
Kalma je res zaj...stvar, sploh za culese, ko Cr na noucampu zabije
Trend01
16. 02. 2017 10.06
+7
He, he. No, bom napisal kaj sem o igralcih Barcelone napisal. Pa si skopirajte in mi čez čas nazaj vržite. Gomes je bil kupljen le zato, ker ga je Real želel (prej je bilo to kontra, Real kupoval kar je Barcelona nakazala, da bo kupila). Digne in Umtiti sta nogometaša, ki nista in ne bosta nikoli prava za prvokategornika v tem klubu (ko se zamenja trener, ki bo vedel kako in kaj). Busquets je 2 sv. leti stran od forme. od podpisa zadnje pogodbe, je padel in sploh v 1. postavi ne bi smel igrati. Pustimo prebliske proti XY ekipam. Mascherano je sicer soliden, a prepočasen in živčen. Ni prihodnosti. Iniesta je svoje v ekipi naredil. Ima 650-700 tekem za sabo in ne gre več. Ima 3, 3-4 mesece top nogometa. Potem ga žal zmanjka. Rakitić za Messijem ne more in ne zna igrati. Igra na enakem mestu kot Argentinec (v napadu.) V obrambi se vsaj vrača, medtem, ko se Leo ne. Žalostno je to, da mnogi Piqué-ja zanemarjajo, ki je vseeno trenutno eden izmed najboljših in pomembnih mož ekipe. O vseh ostalih nima smisla govorit, ker imamo vsi enako mišljenje o njih. Ter Stegen, Rafinha, Suárez D., Alcácer, Digne, Alba... 2. jakostna liga. MSN - pač MSN. P.s. - kakšna je klasična kritika Reala nekaterih hejterjev? Ronaldo je zanič, soler, padalec. Sledi podkupovanje, pa Perez in Franco. In to je to kar znate v glavnem povedati o Realu.
Trend01
16. 02. 2017 10.15
No, še tole. Naj nekdo, ki dejansko spremlja FC Barcelono, pove, napiše, koliko in kateri nogometaši so zavrnili prestop v ta klub zadnji dve leti.
mariomandzukic
16. 02. 2017 10.50
+0
Trend01 kot da bi moje poste prepisoval,kr to kar si napisal,sem jaz pisal ze pred mesecem dni.niti en barcelonin nogometas ispod 27 let(razn neymar) nima kvalitete za ta klub.Umtiti je klasicni agresivni stoper,ki zraven sebe potrebuje IQ stopera ala Puyol,ki vnasa mirnoco v igro.z piquejem onadva nikol nebosta vrhunski stoperski par.ardo je skoda komentirat,kr se zdaj nihce ne ve katera je njegova najaca pozicija(krilo,vezist,of vezist).roberto,rafinha,denis,digne,vidal.,.klasicni rouster igraci.Gomes preslab za bilo kaj.......barco caka poleti velik remont ekipe.zna se zgodit da bo tud inesta moral vstran
le?o
16. 02. 2017 11.02
+0
Joe Simunic je baje prost pa se kazen mu potece...tko da barca vabi
ledr
16. 02. 2017 11.29
+1
Trend, Francoska liga ne raztura, je žal pač Barca tam kjer je in trenutno je zelo pod nivojem španske lige. Ampak to ne pomeni, da španska liga zaradi trenutne Barce ni vsaj za klaso nad angleško in italijansko ligo kot sem napisal...
Trend01
16. 02. 2017 11.44
-1
PSG je močan. Sem gledal tekme z začetka sezone. Poden od podna. Od podpisa Draxlerja - druga, nova ekipa. Prej so še gruntali kako brez Ibre. Ko je Cavani začel trpat in s prihodom Draxlerja - super ekipa. Pa Di Marii se je slučajno zadnjič "strgalo". Prvič po xy letih. Monaco spodoben. Lyon, Nica in ostali pa za trening povsem dovolj.
peggi
16. 02. 2017 08.11
+4
Tekma sploh ni bila slaba,škoda edino ,da ni večje gol razlike pred povratno tekmo,glede na šanse.Vsi goli pa so bili neki extra definitivn.V Neaplju bo zelo zelo vroče .Vsaka najmanjša napaka na povratni tekmi bo kaznovana v to ne dvomim.Real bo moral odigrati verjetno eno najboljših tekem sezone,zabiti tudi kak gol,dva,mogoče celo tri,da bi lahko mirno zakorakal v nadaljne tekmovanje,vsi pa vemo kako igra Napoli doma in kako presneto učinkovit je ,tako da ima realne možnosti ravno tako kot Real.Verjamem ,da bo tekma nora :)Aja sem bila pa po dolgem času prijetno presenečena nad Ronaldom,tako normalnega ga že dolgo nism vidla,veliko dela je opravil na terenu.Pohvalno,samo naj nadaljuje s tem .
Trend01
16. 02. 2017 08.20
+0
No, pa povej kako igra Napoli doma. Verjetno vse tekme gledaš. Jaz jih ne. In verjetno nisem edini. Razloži kakšna je/bo taktika Italijanov. Pa ne zdaj, da gredo po 2-0 ali 4-1 ali 5-2 itd....
Paštašutar
16. 02. 2017 08.28
-1
Pegi sm pred 18 dnevi gledu tekmo Napoli-Palermo,bilo je 1-1,pa se tisti gol jim je spustu od Manđota prjatu.........:)
Trend01
16. 02. 2017 08.09
+6
No, tole pa je bilo presenečenje. Ne zmaga, ne rezultat 3-1, temveč igra Ronalda. Tako nesebičnega že nismo videli... koliko časa? Mesecev, let? Ne vem. »Naštimal« 5 fantastičnih šans. V glavnem Benzu. A šele Kroos je uspel izkoristiti eno. Imel je še 2-3 zelo dobre poteze. V kolikor bo v prihodnosti tako garal in delal za moštvo, je LaLiga »pod streho«. LP je seveda mnogo težji zalogaj, kar so dokazali PSG, Bayern proti »kanon futru« Arsenalu. A čaka še Juventus ter seveda Atleti + Sevilla. Več kot dobro delo (kljub 2-3 manjšim napakam) je spet opravil Casemiro. In evrogola sploh ne upoštevam. James povsem dobro. Nekaj več sem pričakoval od povratnika Modrića ter Kroosa. V drugem polčasu sta sicer vse skupaj dvignila, a tako bo treba od začetka. Varane in Ramos zadaj sta korektno oddelala. Spet. Od Ramosa sem več pričakoval, da bo spredaj kaj »ušpičil«. A žal ni. Po bokih bi morala več prodirati oba bočna. Carvajal sicer celo tekmo konstantno, a Marcela sprva ni in ni bilo nikjer. Benzema? Škoda sploh omembe. 4-5 zicerjev, 1 gol. Fant se je sicer gibal, trudil, a očitno je še kar iz forme. Ne zastopim Zidana, da Morato v igro spusti šele v 81'. Ga želi disciplinirati? Sta skregana? Človek je tip igralca, ki raztura od 60' dalje. Vázquez tudi ni imel časa, da bi kaj več naredil, a je vseeno do šanse prišel. Upajmo, da ni prišlo do resnejše poškodbe Ramosa. Od Napolija sem pričakova mnogo več. Real jih je držal. To je Zidane tudi obljubil, da bo visoko pritiskal. Saj so imeli nekaj šans. A mnogo, mnogo manj kot Real. Tisti gol Insigneja je bil sicer lep, a posledica napake Navasa. K sreči edina, ki jo je naredil. Je pa Insigne edini, ki je Navasa sploh ogrožal. Ajd, Mertens. A ta se je samega sebe ustrašil. Vsi ostali več ali manj povprečno. V povratni se bo moral Napoli odpreti na polno in takrat zna padati tudi v njihovo mrežo. No, odvisno ali bo Benz igral. Želim si, da bi igralci Reala malce več pretekli. Potem bo lažje. 106,5 km vs 116,3 km Napolija. Igralec tekme? Hmm, Ronaldo in Casemiro skupaj. Moja ocena za Real? Tam, neka slaba štirica od možnih 5. P.s. – ali obstaja v Angliji ekipa, ki se končno ne bo blamirala v Evropi? Morda me City demantira. A proti Monacu? Hm.... Pa tole komedijo bi rad videl: Sevilla – Leicester. P.p.s. – če bi včeraj igral Novaković namesto Benza, bi petarda počila....Kaj šele, če bi bil nek resni napadalec.
Paštašutar
16. 02. 2017 08.48
+3
Benz je za razliko od ostalih tekem vceraj IGRAL,priloznosti niso bile enostavne za zadet! Ce bo nadaljeval z enako igro kot vceraj, naj kar igra v prvi postavi ! Ronaldo se trudi,mocno trudi ze od zacetka januarja,vceraj je odigral skoraj popolno tekmo,manjkal je tisti gol v prvem polcasu ! Navas,NI kriv za zadetek,lepo se vidi na posnetku,kriva je VELEMOJSTROVINA Insigneja !!
Trend01
16. 02. 2017 08.53
-1
Navas je kriv le v toliko, ker ni pričakoval, da bi lahko kdorkoli kdaj podobnega sploh poskusil. Je, kriv je. Za vsak gol, ki pade iz 30+, je vedno kriv vratar. Vedno. Un, klinčev Peter Pevc, ki "ubija" prenose tenisa, bi dejal - anticipacija je pomembna. Benz; ja, končno je igral. 3-4 zicerje je imel na polno. V 17 sekundi, pa tisti, ko je vratnico zadel... pa.....Tudi ene podaje, ki bi mejila na asistenco, ni uspel sestaviti.
idiu3krasne
16. 02. 2017 09.57
+0
Trend bo bojda izdal knjigo (avtobiografija)...po poteh Trenda
RdečiKarton
16. 02. 2017 10.07
+1
Pa ne da je kdo dejansko prebral cel referat...
JbmTiMt
16. 02. 2017 07.09
-3
real ne bo v finalu.
le?o
16. 02. 2017 10.01
+2
-28
A je kristina dal kaksen gol?..ce ga je..je verjetno bila 11m...ali se skomina ni dal podkupiti?no sem pa slisal da so en gol napolija razveljavili..se tu skriva vsota??..
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 08.44
+3
Campeones34
16. 02. 2017 08.46
+8
Glede razveljavljenega gola dokazuješ da tekme nisi sploh gledal in si drzneš komentirat. Calejon je bil več kot meter v offsideu in gol je bil upravičeno razveljavljen.
mariomandzukic
16. 02. 2017 10.35
+1
to je moj dvojnik,jaz sem mariomandzukiC,zgleda da sem zlo popularen tle hehehe
CURVANORD Zanetti
16. 02. 2017 11.37
+1
PIERREBRICE
15. 02. 2017 22.56
+5
Za srbskega sodnika bi podal oceno sojenja: -1!
mariomandzukic
15. 02. 2017 22.49
-5
z lahkoto.zdaj se sam en poguranac v 1/4 finalu(benfiko,porto) in bo to zgodovinska sezona za real.ko je enkrat kraljevski klub v polfinalu,ga nihce vec ne more ustavit.to mo realova sezona
CURVANORD Zanetti
15. 02. 2017 22.56
+4
So ze pusnili pol finale tudi,tak da ne na pamet, tvoj lukita bo pa moral krepko dvignit kreativnost je imel dosti podaj a niti ene nevarne priloznosti za svoje napadalce ni ustvaril se Ronaldo ga je danes premagal v tem elementu igre bo bolje da cuva hrbet tonciju do nadaljnega:-D
Campeones34
16. 02. 2017 08.49
+3
pocasi pocasi. Real je v zadnjih 10ih letih izgubil ogromno polfinalnih tekem
mariomandzukic
16. 02. 2017 10.37
lukita je vceri 100% sanso namestil ronaldu,imel 4 uspesne driblinge in 2 nevarna suta
SUTA
16. 02. 2017 13.04
2 leti nazaj je Real zgubu v 1/2 finalu proti Juventusu.
Paštašutar
15. 02. 2017 22.46
+2
Lepo,imamo ze tri cetrtfinaliste,Real,Bayern in PSG.....:)
-8
laskopivo
15. 02. 2017 22.41
+7
Bayern sesu arsenal ku kanto .. MIA SAN MIA . bravo