Nogomet

Zidane prvič ostreje okaral varovance in tudi Ronalda: 'Mora delati še več ...'

Madrid, 31. 01. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane je napovedal tekmo z Espanyolom, a presenetil zbrane medije s precej ostro oceno dela varovancev, s katerimi je pred dnevi v Sevilli izgubil prve točke. Kritiki ni ušel nihče – niti prvi zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki si ga 'upajo' kritizirati le redki.

Zidane je še neporažen kot trener članskega moštva.
Zidane je še neporažen kot trener članskega moštva. FOTO: AP
A to očitno ne velja za Zinedina Zidana, ki kot trener Real Madrida pričakuje svojo četrto tekmo na vročem stolčku. Na stadion Santiaga Bernabeua prihaja Espanyol, francoski strateg in legendarni Realov vezist pa je presenetil in na novinarski konferenci svojim varovancem poslal jasno sporočilo – da si od njih želi še več, predvsem bolj zavzetega pomaganja v obrambi. Zidane sicer spet ne bo mogel računati na Garetha Bala, odsoten pa je le še branilec Pepe, tako da je na zadovoljstvo v taboru belega baleta na voljo vse več nogometašev. Toda Zidane, očitno, še ni najboljvesel, njegovi kritiki pa se tokrat ni izognil nihče. Na tapeti so bili James Rodriguez, Luka Modrić in celo Cristiano Ronaldo.

"Da bi remi proti Betisu negativno vplival? Povsem nasprotno. Ko izgubiš dve točki, je naporno, ker si želimo zmagovati. Glede na odigrano smo si zaslužili več kot eno točko, toda v nogometu moraš izkoristiti priložnosti, ki jih imaš. Za nami je dober teden treningov,"
je povedal Zidane. "Od Jamesa zahtevam le, da je dober. Naj igra dobro. Zanima me, da igra dobro za ekipo. Je talentiran, toda ima tudi svoje reči, ki jih mora početi v obrambi, tako kot vsi. Tudi Modrić nam prinese veliko. Je zelo kakovosten igralec, želim pa si, da ga ne bi preveč zasul z ukazi Ve, kaj mora početi na igrišču. Zelo je dober. Edino, kar mu prigovarjam, je njegovo delo v obrambi. Rad mu rečem dve ali tri 'stvarci' pred tekmo in to je to."

Ronaldo je po nekaterih informacijah presenečen nad govoricami, ki s klubom povezujejo Neymarja.
Ronaldo je po nekaterih informacijah presenečen nad govoricami, ki s klubom povezujejo Neymarja. FOTO: AP
Pri Ronaldu je Zidane opozoril, da mora le več delati, da bi spet dosegal rekordne višave preteklih sezon: "Ni izgubil sposobnosti zabijanja zadetkov, nič ni izgubil. Dobro je, zelo dobro dela, tako kot vsi – a mora delati še več. Zadovoljen je z našim delom. Sicer pa nismo veliko trenirali, da bi bili jutri (v nedeljo, op. a.) sveži. Ekipa je v dobrem fizičnem stanju, kakovost me ne skrbi."

Že dlje časa je v Madridu aktualna zgodba Karima Benzemaja, ki je v teh dneh v domovini opravil z novo etapo zaslišanj glede sodelovanja pri izsiljevanju reprezentančnega kolega Mathieuja Valbuenaja, v zadnjem času pa je vedno bolj "priljubljeno" ime tudi Neymar. Toda zgodbe o zanimanju za člana Barcelone po ocenu Zidana nikakor ne vplivajo na ekipo, potem ko so se v Španiji pojavljala celo namigovanja, da je Ronaldo razočaran nad klubskim vodstvom zaradi tako odkritega lovljenja Južnoameričana.

Na Benzemaja težave v zasebnem življenju zaenkrat ne vplivajo preveč.
Na Benzemaja težave v zasebnem življenju zaenkrat ne vplivajo preveč. FOTO: AP

"Z Benzemajem sva govorila, preden je šel v Francijo, skrbi me le to, da je v dobri formi, kar je, zadovoljen je, poln pričakovanj. Zelo dobro igra vsak konec tedna in to je tisto, kar je pomembno. Glede njegovih osebnih težav pa pričakujem, da se bodo čimprej rešili. Zanima me le to, da mi zdaj ne deluje zaskrbljen. Osredotočen je na zabijanje golov in na zelenico," je dejal Zidane in se dotaknil še Neymarja: "Menim, da te govorice ne motijo, ker se govori o Neymarju. Kot denimo tiste govorice, da bo Cristiano odšel. To se bo vedno dogajalo. Moramo se le osredotočiti na naše delo in skrbeti nas mora le tisto, kar se nam bo znašlo na poti.".

V prestolnici so v petek proslavljali tudi najnovejšo odločitev Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki bo, če do končne odločitve v Zürichu ne bodo prišli pred junijem, poleti kljub kazni zaradi prestopkov pri novačenju mladoletnih nogometašev dovolil Realu in mestnemu tekmecu Atletico Madridu registrirati nove nogometaše. "Gotovo bomo poleti kupovali, toda v tem trenutku ne bom govoril o tem. Poleti bomo imeli igralce, ki želijo oditi, toda pomembna je jutrišnja tekma. Ne bi rad dvigoval prahu glede možnih okrepitev, mislim le o jutrišnji tekmi, to mi je pomembno. Jutrišnje tri točke. Nato pa bomo videli. Če bomo lahko kupovali ali ne ..." je zaključil Zidane.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (71)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Felipao
31. 01. 2016 20.53
+10
Tekma Real - Espanyol je prava parodija. Pri Espanyolu so na igrišču same rezerve, ki kot po napovedih stojijo dva metra stran od nasprotnikov, zakrivijo neumen penal, nato pa se še Carvajal sprehaja med obrambo kot Messi. Skratka, Barco so skoraj "ubili", tukaj pa krotki kot mucki. Korupcija na višku.
kvapaje?
31. 01. 2016 21.07
+7
pa sej ni bilo nič drugega za pričakovat, čaki da barcelona pride se bodo pa noge lomile pa srce se bo na igrišču puščalo.. hehe
Felipao
31. 01. 2016 21.41
+4
Saj pravim, da ena od ekip sploh ne igra. Najbolje bi bilo napisati 10-0 za Real, 5 golov Ronaldu pa sploh ne bi bilo treba gledati te komedije.
SERIOUSLY01
31. 01. 2016 21.41
+5
ne se zahebavat fantje.jutri bodo vsi govorili kako je sedaj pod zidanom posijalo sonce za real in kako je ronaldo spet v formi.glavni kandidat za zlato žogo...
Symbolic
31. 01. 2016 19.06
+3
Las Palmas - Celta 1:1... Sodnik José Sánchez strikten: igra z roko v kazenskem prostoru = 11 metrovka... brez nekih "vložkov" namerno/nenamerno...
7strel
31. 01. 2016 15.19
+0
Zidan bo kr hitro spokal...
alien8potnik
31. 01. 2016 15.28
-1
7strel
31. 01. 2016 16.20
+4
7strel
31. 01. 2016 16.21
+2
bracobaldo
31. 01. 2016 17.39
+1
VENI-VIDI-VICI
31. 01. 2016 14.25
+5
Danes boste videl kaj pomeni moštvo Espanyol kot tihi zaveznik Reala. Padlo bo približno 8 golov v mrežo Espanyola. Obrambni igralci bodo napadalce Reala pazili z razdalje 2 m, in ne da bi striktno stali ob nasprotniku. Verjetno bo kar avtocesta do gola Espanyola. pol pa naj še kdo komentira, da ni zadeva prirejena (mogoče sodniki rešijo tekmo!?)
VENI-VIDI-VICI
31. 01. 2016 14.34
+8
pa še to kot je Wenger (Arsenal) povedal, da to da Real ne bi mogel kupovati igralcev, se ne bo zgodilo in se že dogaja. V Zürichu sigurno ne bodo uspeli do junija zadevo urediti, da Real ne bi mogel 2 prestopna roka kupovati. Še ena korupcija FIFE več za določene klube.
pikachujekul
31. 01. 2016 14.41
+5
pa koga briga ban, itak ne morjo nič baletke v vsakem primeru. Dokler majo Pereza, Nič ne bo
Felipao
31. 01. 2016 16.06
+6
Počasi bi lahko na stavnicah uvedli tudi stave na Ronaldove brce - koga bo spet zahrbtno brcnil.
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 14.06
-6
@trend tebe sem vceraj iskal na formu,no pa te danes sprasujem glede tap in golov,pod kaj vse jih lahko definiramo in na koliko pod zvrsti,a je tocno dolocena razdalja 5 ali 8 metrov in zakaj francrode trdi da vceraj messijev gol ne spada c kategorijo tap in ko ronaldo da iz prve gol je tap in ker naj bil bil gol vedno prazen,torej vratarja ni v njem.Tudi ce vcasih je in so blizu igralci je tap in ,vcerajsni gol Messija pa spada v golo pod kategorijo iz prve.Jaz priznam da me je to vse malo zmedlo pa daj se potrudi in mi obrazlozi kako in kaj glede tap in golov in goli iz prve saj iz prve je gol tudi izven kazenskega prostora recimo volej a to spada pod kategorijo iz prve,torej so vsi goli v kazenskem prostoru ki so dosezeni z prvim udarcem ob podaji iz prve tudi ce nogo nastavis ali da se od riti odbije.Je to pol kategorija odbitek ali kako????:-)Lepo prosim potrudi se
SERIOUSLY01
31. 01. 2016 14.25
+5
Trend01
31. 01. 2016 14.30
-4
"Tap-in" gol? Resno? Definicija? A jutri pa definicija penala? hehe. Tap-in gol je vsak gol, ki ga neoviran igralec brez kakršnegakoli problema (ali zelo enostavno) zadene in vratar ne more tudi "roke stegnit", reagirat (oziroma je odprt gol, strelska linija). Za tap-in velja tudi zicer udarec z glavo, ramo, stegnom, kolenom. Nekateri so ga dali tudi že roko. Če je gol prazem in dobiš zicer asistenco na 16m, bo tudi več ali manj tap-in. Torej, da, Messijev je včeraj bil tap-in. Suarezov pač ne. Tap-in gol ti lahko asistira tudi obrambni (po napaki) igralec. Tu pa res ni kakšne panike kdaj je takšen gol. Je pa seveda bolj tipično da se za njega šteje asistenca na zicer v 5m prostoru, pa nekje do 11m. Čim bližje golovi črti, tem bolj izrazit tap-in gol. Meje pa niso določene. Žal. Kako že Obrez vedno govori, ko ne ve kako odreagirati,: "po prosti sodnikovi presoji". Tu pač gledalčevi pesoji. Še na kratko: gol, ki ga bi navadno zadel vsak trotl.
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 14.45
-3
Ne vem kaj ti naj porecem na tole saj vsak laik ve da je bil vceraj tap in ,saj si verjetno zasledil smeskota na koncu,gre se bolj zato kar trdi @francrode.Ti seriously a.k.a vidovita Rameta pojdi jokat mamici ko bos koncal pa pelji od spotkota knuta na sprehod na smarno goro.Knuta bolje da imas s seboj ,da se ne izgubis ,saj tvoja pamet in spomin sta na nivoju zlate ribice
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 14.52
-3
@trend pa da se vrnemo malo v preteklost,dobro se spomnis kako se je vcasih Barca sprehajala do golove crte in pol tap in .Nihce se ni obregnil v to vecinoma hejterjev Reala je govorila da je to umetnost..Ko je zacel to Real prakticirat in Ronaldo zabijat na tak nacin je bilo zgrazanje da tap in gol itd.Takrat se ni govorilo vec da je to umetnost ekipe ki se prebije do crte in se asistira igralcu ki pol neovirano zadane gol.V resnici je gol-gol in ni vazno na kak nacin je dosezen.Rezultat se vedno spremeni ....
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 14.53
+0
Vceraj mojstovina danes pa ce bo kaj podobnega pa bo zgrazanje.Dvojna merila???
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 14.57
-3
Pa da ne bo pomote meni je bil Messijev gol vsec
Trend01
31. 01. 2016 14.59
+0
Zame je tap-in fantastična zadeva, ker morata biti vključena vsaj dva ali celo več napadalcev, da do takšne situacije kjer celotna obramba izpade, sploh lahko pride. So manj spektakularni kot nekateri drugi goli, ki poveličujejo kvaliteto posameznika, spretnost, dribling. A tap-in je rezultat akcije celotnega napada. In golman nima šans pri tem.
sportko47
31. 01. 2016 15.25
+7
Trend odlično ( 5 ) kar se definicije tiče, pol pa da je bil Messijev gol včeraj tut tap inn pa cisti cvek! Da ta gol enačis s tap inn ko je blo v kazenskem prostoru cca 8 igrslcev samo kaže na to da nimaš pojma o nogometu in športu nasploh, si pač zadrt teoretik zato me ta tvoja ocena v bistvu sploh ne preseneča! Bučko z lučko , tko smo mi klical piflarčke iz našga razreda! A zakaj z lučko, zato k so še v mraku pod kouvtrom knjige na skrivaj bral!
Symbolic
31. 01. 2016 16.54
+3
Ja, kaj češ, če človek ne more iz svoje kože,,,
sportko47
31. 01. 2016 17.21
+3
CurvaNor Zadetti si pa taprav lolek...Trend Trend pomagej tuki mi ne verjamejo, se norca delajo....dej Trend kje si oglasi se prosim....Nč...dons pa Trend končno, si vzame cajt pobrska po Madridsko- nogometnem slovarju in najde in objavi teorijo....noro dolg sestavk in pol ko je treba vključit svojo glavo pride vn z izjavo, DA bil je tap inn! Bravo genija upam da sta zdej zadovoljna s skupnim projektom, res sta se izkazala...
Trend01
31. 01. 2016 17.48
-3
Jp, klasičen tap-inn. Inn? Zakaj bi moral po internetu brskat stvari, ki jih že vem? Zaradi tebe? Težko. Vraga, če toliko ne znaš, da ne veš kaj je razlika med "in" ter "inn", ti predlagam, da kar greš v "inn". Boš dobrodošel. Saj rad za runde daješ. Vsaj tako si se hvalil. P.s. - a tega tudi nisi razumel:"Kako že Obrez vedno govori, ko ne ve kako odreagirati,: "po prosti sodnikovi presoji. Tu pač gledalčevi pesoji.." @Symbolic - meni svoje kože ni treba menjati. Zato jo kar pusti pri miru.
SERIOUSLY01
31. 01. 2016 18.01
+2
Preprost strel v gol od blizu in brez obrambnih igralcev med strelcem in golom
Symbolic
31. 01. 2016 18.15
+4
Wow... kakšna "filozofija" za "tap-in" zadetek...Kako bi se šele glasila definicija ofsajda... Če strnimo samo v enem stavku bi lahko rekli: "tap-in" je vsak gol kadar je med napadalcem in gol-črto le ŽOGA! Drugač po zgornji "filozofiji" (vratar ne more tudi "roke stegnit") bi Messi bil "nedosegljiv" s tap-in zadetki iz prostih udarcev (ko sname pajčevino)... Včerajšnji Messijev gol bi jaz zvrstil v kategorijo "Bombentreffer"...
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 18.19
-3
Sportko kako kaj knut sem slisal da ima postarja raje kot tebe,saj ni cudno on mu prine kak piskot ko se oglasi pri tvoji zeni.Ti pa v tem casu jokas ko teces na smarno goro in ni nikogar da bi ti zaploskal.Daj preboli ze to da so na maratonu Pahorju ploskali tebi pa ne.Si navadna reva ki se petelini
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 18.26
-3
In tvoja sposobnost videnja v prihodnost,ko si tako pljuval cez Suareza ,clovek je trenutno najboljsi napadalec lige,raje si sam omisli kazen nekaj podobnega kot si izjavil "Pet let dosmrtne jece"!!!!.
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 18.28
-3
@sportko a ves koliko si pokazal v teh letih nogometnega znanja na tem forumu nulaaaaaaa:-).
sportko47
31. 01. 2016 19.51
+3
Ej Trend ne ni ti blo Treba zaradi mene iskat po netu, Zadetti te je prosu, jest nc ne pričakujem od tebe ze dolg ne...jest ti ne bi dal niti ograjene ovce čuvat..ti bi stvar zakompliciral ker se ne bi mogu odličt al naj se po sistemu 4-4-2 ali 3-5-2 pasejo! zadetii ti si pa na redko videni inteligenčni stopnji navajen bivat tko da s tabo je kr težko... Suarez je res dal že velik golov, sam zoge ,stopat, podat ali koga predriblat pa se vedno ne zna...in jest to trdim ne da ne daje golov!
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 21.11
-2
@sprdko47 kako kaj vetrovi,ti kar prdni morda ti bo lazje
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 21.15
-2
No sprdko da se obregnem v tvojo intelegenco "pet let dosmrtne jece" ta ti je bila vrunska.Tezko pa je s teboj ker vsak ki napise kar bolj pametnega od tebe si sovrazen do njega.Sicer pa biti bolj pameten od tebe ni tezko ,tako noc je padla Knuta se treba peljati na zadnji sprehod in v temi te nihce ne bo videl jokati,pol za sprostitev pa se pojdi malo davit purana:-)
VaSi4658
31. 01. 2016 13.40
+2
Sami izgovori s steani Reala... Tok mio zapravljenih pa nc od nc. Tekme se dobija na zelenici ne pa za mizo!!
Felipao
31. 01. 2016 12.01
-4
Se je že začelo... Ta ne bo več dolgo trener Reala. Ko je nazadnje Benitez kritiziral igralce je takoj dobil nogo, Zidane pa jo bo še hitreje, legenda gor ali dol.
Trend01
31. 01. 2016 13.23
-2
Je kar pravilno povedal! Tudi obramba je del igre. Celo najbolj pomemben. In, če že vsi vrabci čivkajo o neigranju obrambe teh igralcev ter o fizični nepripravljenosti nekaterih (kar je povedal Zizou, da je prišlo zaradi napačnega pristopa Beniteza), je tudi pravilno, da to trener pove. Tudi javno, če vidi, da pomaga. Igralce ni popolnoma sklincal, ampak povedal, da vsi premalo "fizike", borbenosti pustijo na igrišču. Enako je povedal tudi o tekmi z Betisom, ker so tekmo vzeli na "easy" in niso od prve minute igrali na vso moč! Pravilno je povedal. Kakšna je moč Zidana? Na njegovo zahtevo se ni prodal niti en sam samcat igralec v tem roku. Tudi kupil. Vsaj zaenkrat. A to je tudi obljubil pred prevzemom. To je le znamenje, da v ekipo zaupa ter posledično ekipa v njega. In Perez ga ne bo odstavil kar tako. Tudi slačilnica ga ne bo odnesla. Filozofija Zidana je, da se igra hitro, da se obramba začne visoko na nasprotnikovi strani, da se pred golom ne filozofira. In tega se proti Betisu niso držali. Kazen je pa hitro prišla.
kameltrajbar
31. 01. 2016 13.54
+0
..včer je celo messi igral v obrambi...:))..neverjetno..DDD
Felipao
31. 01. 2016 14.09
+1
Še vedno mislim, da ni dobro da to počne. Čim začneš izpostavljati posameznike na tak način takoj pride do konflikta, najboljši primer tega je Mourinho letos. Če že, potem to poveš človeku na štiri oči, ne pa na novinarski konferenci. Kar se tiče nakupov je pa pač tako, da igralci, ki Real običajno zanimajo v zimskem prestopnem roku običajno niso na voljo, zato Zidane velike izbire trenutno niti nima. Da pa bi Real lahko obrambo igral visoko morajo biti izpolnjeni nekateri pogoji. Prvič, vsi igralci morajo sodelovati med seboj in si pomagati, če nekomu nasprotnik uide (eden tukaj takoj odpade, vemo kdo) in drugič, sredina mora biti zadosti močna, kar pa Realova trenutno za tak način igre ni, vsaj ne proti močnim nasprotnikom.
pikachujekul
31. 01. 2016 14.46
+2
Zidane bo trener do konca naslednje sezone. Ker Real ne bo osvojil nobene lovorike še kar lep čas, se bo Perez hitro losal še Zidana, namesto da bi za voljo vseh navijačev sam odstopil, in bi mogoče Real madird spet bil na samem vrhu, kot že dolgo ni bil.D
kameltrajbar
31. 01. 2016 11.12
-1
..bedarije...:)))
EnBoRc
31. 01. 2016 11.28
+1
Nepomembn
31. 01. 2016 10.06
+12
Tako slabega prevoda članka pa že dolgo ne.razumel bi če bi ga tako prevedel nek otrok,ne pa novinar,kateri je plačan za svoje delo.in da povrh vsega še urednik ne pregleda dela svojih zaposlenih,to pa je žalostno. Kar se pa tiče vsebine samega članka bi pa rekel samo to,bile so graje in to je nekaj kar igralci reala pod drugimi trenerji niso poznali,samo Zidane ni po mojem mnenju človek ki bi kaj dosti gledal če bo koga užalil s svojimi izjavami in dejanji in mislim da mu prav ta odnos lahko prinese spoštovanje celotne ekipe in podrejenost trenerju.vsakega zvezdnika na svetu ki ne opravlja svojega dela po svojih najboljših močeh bi bilo na to treba javno opomniti.vsa čast Zidane, imaš moj plus.
Felipao
31. 01. 2016 12.03
-1
To se ne bo dobro končalo. Nenapisano pravilo je, da igralcev nikdar javno ne kritiiraš, vedno samo za zaprtimi vrati. Vidi se mu, da je še neizkušen trener in to ga bo na koncu veliko stalo.
Rolesx
31. 01. 2016 12.31
+1
Binidan lahko bi že opazil da na 24 ur športu ne devajo kaj veliko pozornosti! To ni športna tv
Mauzahecmauzares
31. 01. 2016 09.57
+1
Od kar so dimario prodal se ne sestavjo....real rab dva crnca ala marcelo da teceta v obrambo namest zvezdnikov
Burt
31. 01. 2016 09.36
+7
Kupite nogometaše, ne pa prodajalce parfumov in gat
EnBoRc
31. 01. 2016 11.33
+1
glih prfumi pa gate so biznis,pr vseh je isto
Iniesta
31. 01. 2016 09.35
+5
CRja bi morali letos prodati, dokler se ima ceno ...
realno 1
31. 01. 2016 09.53
-1
zakaj bi ga prodali ce se nobeden ne pritozuje cez njega + sam je ze veckrat rekel, da je zaenkrat srecen v Realu....?? ves, vcasih ni vse v denarju. moras sirse pogledat in spostovat tudi custva in misljenja drugih. ne samo na svojo rit pa zep mislit. Ronaldo bo sam odsel, ce bo hotel. za sedaj pa nima razloga za to. Real prav tako. lp
YiuYiu
31. 01. 2016 10.21
+1
Pritožuje se noben na glas ne, ker bi ga Perez še isto minuto prodal (tega ki bi se pritoževal seveda).
Trend01
31. 01. 2016 13.26
-2
Perez ne bo nikogar prodal. Vsaj dokler mu Zidane tega ne bo dovolil. Poleti bo pa druga zadeva. Do takrat bo Zizou spoznal kdo je pravi in kdo ni. Kdo dušo pušča na igrišču, kdo ne. In seveda, kdo bo sam želel stran. In, vsaj tako upam, mislim, se bodo nakupi končno začeli po sistemu: kaj ekipa dejansko rabi. Kje so luknje. In ne le po zvezdniških imenih. Perez potrebuje rezultate, ker sice ne bo spet izvoljen za predsednika. Kljub marketinškim rekordom!
apodgraj
31. 01. 2016 09.23
+3
Če se je to res zgodilo je ta kritika prišla veliko prepozno, Moti me tudi to , da je upal kritizirati tudi Ronalda , kot ,da je on eden tistih , ki se ga ne sme kritizirati . Premalo je to, če Ronaldo dobro trenira in da je po izjavi Zidana še vedno sposoben držati strelsko formo iz preteklosti. To je potrebno brez egoističnega soliranja in doseganja osebne statistike, tudi na igrišču v timski igri dokazati .
pohodnik
31. 01. 2016 08.55
+7
Prizemljiti Ronalda, tudi za ceno njegovega odhoda iz kluba, in uspehi bodo vidni takoj..
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 08.32
+2
Nekaj mi c njegovih stavkih ni razumljivo,pravi da Ronaldo mora delati vec pol pa pise da so bolj malo trenirali wtf???
SDS Kopriva
31. 01. 2016 08.35
+4
SDS Kopriva
31. 01. 2016 08.37
+1
zbuks
31. 01. 2016 08.27
+7
Samo tudi meni je že šlo preko glave pisanje, da ronaldo ni zadovoljen s tem in onim ter hoče to, pa uno, pa tretje, ... pa naj neha že enkrat jamrat ali pa naj nehajo novinarji napihovat in pisat zgodbe ... nič ali je res primadona kristina, kot ga mnogi označujejo ali po so tej novinarji čisti mrhovinarji ...
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 08.31
+6
Zgodbe se prodajajo izmisljotine pa se bolj
sportko47
31. 01. 2016 08.36
+3
Kva je tle čudnga ...Ronaldov slogan je " sm razvajen Portugalc , jest jamram...skoz jamram! " Mene morjo cist samga pustit da brcam žogice v gol! A ne stric Perez? Ja Ronči dons bo spet tvoja tekma dons je Espanyol , se bojo vsi umikal, dons bo spet veselica....
OriGinal Nuttah
31. 01. 2016 08.52
+0
apodgraj
31. 01. 2016 09.31
+6
Tudi Espaniol je lahko tred oreh za Real , seveda , če niso v ozadju drugi interesi . Spomnimo se samo tekme Espaniola proti Barci , ko je svojo nogometno ne moč , zamenjal z grobostjo in dobesedno kosil na igrišču . Bomo videli danes , kako se bodo igralci Espaniola odzvali na igro Reala in če bodo upoabli svoj bogati arzenal surovosti .
mmmmmmmnnnnnnmmm
31. 01. 2016 10.37
+2
espanjol je tako kot ona hiša ki se prodajajo ženske..danes bo prodan...heheheheh..pričakujem golijado reala
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 11.16
-1
Nekateri pozabljajo da ima mestni derby se posebni naboj "sovrastvo"tako je v primeru barca vs Espaniol,Partizan vs Crvena zvezda tudi danes bo klanje na tekmi Ac Milano vs Inter .Tako pac je manj uspesen in zasmehovan klub bi na teh tekmah naredil vse da pride do zmage ce jim ne gre pa so pol grobi prekrski itd
CURVANORD Zanetti
31. 01. 2016 11.18
+1
Res da v Milanu je trenutno to majn prisotno kot v prejsnih letih,a to je tekma ki je ne smes zgubiti kot tudi v ostalih ligah oziroma klubih ki so iz istega mesta
mmickica
31. 01. 2016 08.08
+6
To so same splošne floskule...! Ta mora delati dobro, za onega zahtevam da igra dobro, tretji mora trenirati več...
CrackMilko
31. 01. 2016 12.22
-3
mmickica
31. 01. 2016 15.36
+4
R0ss0
31. 01. 2016 08.08
+7
če bo vse igralce kritiziral in jih nekam poslal, mu nobeden nič ne bo rekel. Legendo spoštujejo :) naj jih malce v red spravi, pa kakšnega z glavo butne da bo .....
mmmmmmmnnnnnnmmm
31. 01. 2016 10.43
+1
kaki red...prvo pravilo reala...prodaja dresov..to je najbolj važno...pol pa je ostalo..kateri igralec se prodaja ta bo ostal...tudi največ zaslužijo od vseh ekip na svetu..ker pa sta še ostala dva postala močna v lal ligi pa lovorike pač osvoji vsako prestopno leto..za atletiko pa barcelono je prvo nogomet zmage lovorike.pa tud veliko majn denarja zaslužita z prodajo dresov
Felipao
31. 01. 2016 12.06
+1
Že res, ampak če se bo ta trend nadaljeval, bosta Barca in Atletico začela pridobivati simpatije mlajših generacij, Real pa bo posledično tonil, ker ni lovorik.