Nogomet

Zidane po reakciji Morate miri navijače: 'Razburilo ga je nekaj povsem drugega'

Madrid, 16. 05. 2017 17.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slavje madridskega Reala na tekmi proti Sevilli (4:1) je zagrenila poteza Alvara Morate, ki po odhodu z igrišča ni želel seči v roko strategu galaktikov. Slednji sicer ob obnašanju Španca ni pokazal nikakršnega nezadovoljstva, ozadje incidenta pa je pojasnil novinarjem na tiskovni konferenci pred ligaško tekmo proti Celti Vigo.

Bo tudi Morata ob koncu sezone zapustil vrste galaktikov? Številni glede na nezadovoljstvo Španca namreč že menijo tako.
Bo tudi Morata ob koncu sezone zapustil vrste galaktikov? Številni glede na nezadovoljstvo Španca namreč že menijo tako. FOTO: AP
Kraljevi klub iz Madrida se je z novimi tremi točkami proti Sevilli približal prvoligaškemu naslovu, ki ga navijači pričakujejo že vse od leta 2012, kljub temu pa je grenak priokus po tekmi pustila poteza Alvara Morate, ki je ob odhodu iz igrišča ignoriral roko stratega galaktikov Zinedina Zidana. Slednji se s tem ni pretirano obremenjeval, so pa zato zgodbo zagrabili novinarji in ga o potezi Španca povprašali na novinarski konferenci. "Ni bil jezen name temveč na nekaj povsem drugega. Ne vem točno kaj. Se zgodi! O tem sva se seveda pogovorila in zato se s tem ne obremenjujem več," je povedal Francoz, ki ima v zadnjem času dovolj drugih skrbi.

Poleg nastopa v finalu Lige prvakov, kjer se bodo njegovi varovanci pomerili z Juventusom, ga čakata še ligaški tekmi, ki bosta odločali o naslovu državnega prvaka. Prav slednji sta trenutno najpomembnejša tema madridske slačilnice, medtem ko samemu finalu strateg belega baleta še ne razmišlja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nikajzadodat
17. 05. 2017 22.40
Gledam Celta : Real. res je lepo videti to uigranost in fantastično vezno in zadnjo linijo....Celte ;)
Barbarezo
16. 05. 2017 19.19
+0
eh zidan ti pa tut znas pojest blato