Nogomet

Zaželjeni 'amater' in vroča roba nogometnih velikanov ostaja v Leicestru

Leicester, 02. 02. 2016 18.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Z./M.G.
Komentarji
2

Hit letošnje sezone angleške nogometne Premier League Jamie Vardy bo, kot vse kaže, kmalu podpisal novo pogodbo pri trenutno vodilnih lisicah iz Leicesterja. Še nekdaj nogometni amater je prvi strelec letošnje izvedbe angleškega državnega prvenstva.

Nekdanji amaterski nogometaš angleških nižjeligaških klubov, kot sta Stocksbrige in Halifax Town, je v letošnji sezoni 'eksplodiral' in postal prvi igralec, ki se je med strelce vpisal na enajstih zaporednih tekmah angleške Premier League. S tem dosežkom je Vardy, ki je tekom letošnje sezone postal tudi pravi hit družbenih omrežij, nasledil precej bolj slovitega Ruuda Van Nistelrooya, ki se je ustavil pri številki 10. Z dobrimi predstavami je 'prisilil' vodstvo modrih, da so mu ponudili novo, donosnejšo pogodbo. To naj bi Vardy podpisal v naslednjih dneh in tako ostal v klubu do poletja 2019.

Prvi strelec Premier League Jamie Vardy. Napis glavnega pokrovitelja se na njegovi majici zdi kot naročen.
Prvi strelec Premier League Jamie Vardy. Napis glavnega pokrovitelja se na njegovi majici zdi kot naročen. FOTO: Reuters
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
03. 02. 2016 14.32
Čestitke Leicestru! Samo, ko sem gledal tole tekmo in v zadnjih tednih še nekaj drugih v angleški ligi vidim, da je to res prava žalost zadnje čase. Pa saj noben klub več ne sestavi neke prave akcije če pa je vsaka druga podaja napačna... Nič od nogometa ko to gledaš...
+2
Razocaral je tale prestopni rok..glede na to koliko so napovedovali mediji..drgac pa tud ce nebi obstajal zimski prestopni rok..