Nogomet

Zajc tudi uradno član zmajev: letos lahko pričakujete všečno Olimpijo

Ljubljana, 12. 08. 2014 14.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mladi in nadarjeni nogometaš Miha Zajc je tudi uradno postal član NK Olimpije. Primorski nogometni biser ni skrival navdušenja ob podpisu 3-letne pogodbe, saj pravi, da je letošnja Olimpija z uspešnim začetkom napovedala boljše čase.

"Občutek ob vrnitvi v NK Olimpijo je prekrasen. To je klub, v katerem sem prvič dobil priložnost nastopiti v članski konkurenci. Teh občutkov nikoli ne pozabiš. Komaj čakam, da se pridružim soigralcem in da bomo s skupnimi močmi spisali uspešno zgodbo. Hvaležen sem upravi kluba na čelu s predsednikom Izetom Rastoderjem, ki mi je omogočila, da znova oblečem zeleno-beli dres," je za uradno spletno stran kluba povedal Miha Zajc. O uspešnem uvodu v novo sezono in odlično odigranem srečanju s Chelseajem nadarjeni vezist govori z izbranimi besedami. "Tu ni kaj dosti za povedati. Dejstvo je, da so fantje še enkrat več dokazali, da so konkurenčni tudi evropskim moštvom in da lahko letos pričakujemo precej boljšo in všečno Olimpijo. Z vsemi močmi bom pomagal soigralcem, da z uspešnimi igrami tudi v prihodnje navdušujemo naše zveste navijače. Povrh vsega pa bo pravi užitek igrati na našem največjem in obenem najlepšem nogometnem objektu," je še dodal 20-letni Primorec.

Miha Zajc
Miha Zajc FOTO: NK Olimpija Ljubljana

"Zavedam se, da me čaka še ogromno trdega dela in prelitega znoja. Najprej se želim dokazati strokovnemu vodstvu in soigralcem, šele nato se bomo lahko pogovarjali o moji vlogi v ekipi. Hierarhija obstaja v vsakem klubu, tako da ne pričakujem nikakršne zaščite s strani kogarkoli. Če bo moštvo kot kolektiv igralo še naprej tako homogeno in učinkovito, bodo tudi rezultati temu primerni. Osebno verjamem v zmaje in uspešno nadaljevanje državnega prvenstva," je po podpisu večletne pogodbe povedal Zajc.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

texranger
13. 08. 2014 17.21
Uff, nora okrepitev. Športno društvo Nogometni klub oL že spet drvi prvemu naslovu naproti.
Ray-Manzarek 1
13. 08. 2014 00.31
+0
Ja stadion je res največji, gledalcev pa v odstotkih na občino za enh.urac, najlepši objekt, no no, je lep in prazen in od zunaj še delovišče. Da pa je Olimpija evropsko konkurenčna, ta pa ke že lovska. Naj bodo po 1/3 sezone v top 3 pa bomo videli kaj bo iz tega ratalo. Bananar je edini ki ve kaj dela.... Money collection, vse ostalo pa hira. Lp