Nogomet

Zabaleta: Guardiola nas je prisilil v skupne zajtrke, odrezal nam je tudi internetno povezavo

Manchester, 05. 10. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

"Guardiola nas je prisilil v to, da zajtrkujemo in jemo kosilo vsi skupaj, kar v klubu," je razkril bočni branilec Pablo Zabaleta v nedavnem intervjuju, ko je spregovoril o navadah, ki jim jih skuša vcepiti trener Manchester Cityja Pep Guardiola. Ta je sinjemodre prevzel pred sezono 2016/17.

Zabaleta (v sredini) pravi, da se od Guardiola lahko vsakdo veliko nauči.
Zabaleta (v sredini) pravi, da se od Guardiola lahko vsakdo veliko nauči. FOTO: AP

"Resnično se vsakdo lahko marsikaj nauči od njega, še posebej to, na kakšen način živi. Ne govorim le o nogometnih znanjih, temveč o tem, kako doživlja nogomet," je v intervjuju za TyC Sport povedal Pablo Zabaleta, argentinski nogometaš, ki brani barve Manchester Cityja. "Vedno sem sanjal, da bi me trenirali najboljši trenerji in danes imam možnost delati z enim najboljših na svetu," je še dodal bočni branilec. "Guardiola nas je prisilil v to, da zajtrkujemo in jemo kosilo vsi skupaj, kar v klubu. Odrezal nam je internetno povezavo, ne moremo dostopati do novic, niti 3G nam ne deluje, ko smo v skupni bazi," je še obelodanil Zabaleta.

Zaenkrat pristopi Pepa Guardiole v Manchester Cityju delujejo, a vendarle je njegovo moštvo prav na zadnji ligaški tekmi dočakalo prvi poraz na uradni tekmi - usoden je bil Tottenham. Kjub porazu Pepova četa ostaja prva v angleški ligi, tudi v Ligi prvakov pa sinjemodrim zaenkrat dobro kaže, saj so s štirimi točkami (brez poraza) na drugem mestu skupine C, kjer vodi Barcelona (6 točk).

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
05. 10. 2016 18.41
-2
seveda govori o njemu najboljše ker se zaveda da nima zagarantiranega mesta v prvi ekipi....tipično prilizovanje juznoamericana......kaksen pep brez debruyneja je city na nivoju lanskega celsija
KiNgKoNg
05. 10. 2016 13.05
+0
Te njegove metode pač preverjeno delujejo.