Nogomet

Ramsey brani Wengerja, Francozove skrbi zaradi Wilsherja

London, 26. 11. 2014 16.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V bran trenerju angleškega nogometnega prvoligaša Arsenala Wengerju je stopil nogometaš Ramsey, ki zatrjuje, da je Francoz pravi človek za londonsko moštvo. Wengerja pa trenutno bolj kot kritika skrbi poškodba Wilsherja.

V zadnjem času je bilo slišati tudi kritike na račun Arsena Wengerja kar se tiče izidov Arsenala. Topničarji so dosegli le štiri zmage na 12 tekmah v Premier League. Aaron Ramsey pravi, da je Francoz še vedno trener vreden zaupanja. "Vse kar je storil za nas in za klub je neprecenljivo, vsakič ko stopimo na igrišče želimo zmagati tudi zanj, je izvrsten človek in strokovnjak. Vsi smo skupaj, delujemo kot celota in poznamo naše kvalitete. Lanska sezona je bila dobra, letos želimo biti boljši in verjamemo v to. Za nas je trenutno težko obdobje, a vemo, kaj je naša naloga. Po nekaj slabih rezultatih se hitro oglasijo kritiki, a tega ne smemo poslušati, držati moramo skupaj in iti po naši poti in verjeti v drug drugega," je Valižan povedal za Sky Sports News.

Angleškega reprezentanta Jacka Wilsherja bodo v vrstah Arsenala pogrešali kar nekaj časa, vzrok so nogometaševe težave z gležnjem. Pregled z rentgenom je pokazal, da Wilshire nima zlomljenih kosti, a Wenger vseeno ne ve, koliko časa ne bo mogel računati nanj. "Ne morem vam povedati, kako dolgo ga ne bo. Mora na specialistični pregled. Jack si je zvil gleženj, nočem pa razpredati o tem, ker nisem specialist na tem področju," pravi Wenger.

Arsene Wenger
Arsene Wenger FOTO: Reuters
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sasda Sadas
26. 11. 2014 21.37
+3
Arsenal ima samo eno veliko luknjo v obrambi to se je lepo videlo na tekmi man utd proti arsenalu .... In pa tudi nasplosno arsenal doseze usaj 2 gola na tekmo samo kaj ko jih tudi pokasirajo 2-3 ....
Melita Mavsar
26. 11. 2014 18.57
+0
zanimiv podatek o wilserju: v petih sezonah oz. od 297 tednih, ki bi jih moral odigrat, je bil poškodovan kar 119 tednov (2 leti). to se pravi 43% časa je na dopustu zaradi poškodb in takemu igralcu bi podaljšali pogodbo do leta 2020... zato pa je arsenal tam kjer je, ko kupuje igralce ki so "stekleni" oz postanejo "stekleni"... žalostno
Symbolic
26. 11. 2014 18.53
+4
No, ja... Kako naj se človek odloči kaj bo gledal danes: Atletico, Liverpool, Real ali Arsenal...Tolk televizorjev pa nimamo doma ... LOLOL
jurci275
26. 11. 2014 18.19
+4
Bomo vidl kasno taktiko bo danes upalu, skoda za wilsherja...
blef
26. 11. 2014 17.48
+6
Zadnje čase g.Wenger ni specialist niti na svojem področju. Upam na boljše čase. Menjava ne bo prinesla nič dobrega zato naj bo kot je...Danes je na svetu samo par trenerjev, ki so nad vsemi in Wenger ni več med njimi.