Nogomet

VIDEO: Drogba na tekmi lige NBA pokazal, da ima mehko roko, ob robu igrišča zvezdniki Arsenala in Chelseaja

London, 15. 01. 2016 10.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ob gostovanju tekme lige NBA v Londonu so ob igrišču sedeli nogometni zvezdniki Arsenala in Chelseaja, pa tudi nekateri že upokojeni igralci. Najbolj se je med njimi izkazal Didier Drogba, ki je vzel v roke košarkarsko žogo.

V londonski O2 Areni je gostovala liga NBA s svojim šovom in tekmo rednega dela sezone med Orlandom in Torontom. Po podaljšku je zmagal Toronto, v obeh ekipah pa je tudi nekaj evropskih igralcev: Jonas Valanciunas, Nikola Vučević, Evan Fournier, Mario Hezonja.

V dvorani slabih 19 tisoč gledalcev, ob parketu pa veliko znanih obrazov iz športnega sveta, tudi cela kopica nekdanjih in tudi sedanjih nogometašev londonskih klubov, predvsem Arsenala in Chelseaja. Tako so si tekmo ogledali tudi Olivier Giroud, Alex Oxlade-Chamberlain, Eden Hazard, Thibaut Curtois, Robert Pires, Michael Ballack, Didier Drogba. Nekdanji nogometaš Chelseaja je dobil priložnost, da pokaže svoje košarkarsko znanje in kot je videti iz posnetka, ni razočaral.

 

 

Na sliki Carl Jenkinson, posojen igralec Arsenala West Hamu in Arsenalova Olivier Giroud in Alex Oxlade-Chamberlain, ter Calum Chambers.

 

@arsenal in the building for #NBALondon16!

A photo posted by NBA (@nba) on

 Eden Hazard v družbi soigralcev:

 

Match nba with the boyss @thibautcourtois @kurtzouma @loicremy972 @kenedy @djilo15

A photo posted by Eden Hazard (@hazardeden_10) on

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ziggi1
15. 01. 2016 17.07
-10
hazard pa je res zvezdnik chealsija kot bi rekel da je sergio roberto zvezdnik barcelone
Inhumed
16. 01. 2016 10.32
+0
Kdo pa je potem po tvoje zvezdnik Chelsea? Hazard je daleč najboljši nogometaš v klubu in eden boljših nogometašev v PL.
BayernGomez
16. 01. 2016 10.42
+3