Nogomet

VIDEO: Vas jezi gneča na mejah in letališčih? Mario Balotelli ima rešitev ...

Lille, 08. 04. 2017 15.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Medtem ko ljudi, ki potujejo v in iz Slovenije jezijo gneče na mejnih prehodih s Hrvaško, je napadalec Nice Mario Balotelli razkril malce hitrejši način, s katerim lahko opraviš s formalnostmi. Italijan je po dveh golih, s katerima je odločil gostovanje v Lillu, zablestel še na letališču ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mario Balotelli je po rdečem kartonu, ki ga je prejel na februarski tekmi z Lorientom, v izvrstni formi. Problematični italijanski napadalec je že vse od prihoda na južno francosko obalo k Nici obrnil nov list v karieri. Težav praktično ne povzroča več, tudi rdeči kartoni, ki jih je prejel v Ligue 1, so bili bolj nezasluženi. Po zaslugi golov nekdanjega člana Interja, Milana, Manchester Cityja in Liverpoola so orliči iz Nice še vedno v boju za naslov, Balotelli pa je z dvema goloma odločil petkovo gostovanje pri Lillu (2:1). Italijan je po podaji s strani "na prvo" elegantno zadel v daljši kot za vodstvo v prvem polčasu, po izenačenju nekdanjega kluba Milenka Ačimovića pa je Balotelli iz sicer precej sumljivega položaja tik pred polčasom pospravil še odbitek in postavil končni izid. Nica je na lestvici pred nedeljsko večerno PSG prehitela Parižane in se približala vodilnemu AS Monacu. Balotelli je bil razpoložen tudi po tekmi na letališču, kjer je pokazal, da še ni pozabil na svoje bolj divje dni in se skozi detektor kovin ob vzklikih "goool" enostavno zadrsal, kot da bi proslavljal katerega od svojih zadetkov ...

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Maxx365
09. 04. 2017 09.07
+7
če vas jezi gneča na mejah in letališčih, po kolenih drsat mimo uradnikov, vsebina odraža inteligenco avtorja članka
Karel12
08. 04. 2017 20.30
+5
Po zdravi pameti, bi bilo treba kontrolirati potnike, ki vstopajo v takoimenovani Schengen ( ki ga ni več), ne pa da zaj...........potnike, ki izstopajo. Po izkušnji mojega znanca, kontrol v Avstriji danes ni imel, v Nemčiji, pa so omejili hitrost na 80km/ h, postavili nekaj kontainerjev in v mimohodu izločali določene avtomobile, dtruge pa na hitro pogledali in pomahali, da lahko gredo dalje. Pri nas pa seveda se zopet držimo instrukcij Bruslja, kot pijan plota in po možnosti še kaj dodamo. Sedaj bomo poslali predloge KOMISIJI, za eventuelno izboljšavo predpisa, KOT DA TO NI BILO JASNO ŽE OD VSEGA ZAČETKA, kaj bo ta "direktiva prinesla" Ni kraja našega hlapčevanja.
murate
08. 04. 2017 20.36
+2
detaljni pregled je na naši meji,torej zakoj bi ti še enkrat isto delal na slo -a meji ali a-d meji
bondjanez
09. 04. 2017 08.36
+2
Karel A se slisal za ZUNANJE schengenske meje ???
Ramzess
08. 04. 2017 19.26
+14
Kaj ste sploh hoteli povedati, naslov nima zveze s vsebino.
walter2
08. 04. 2017 15.46
-1
Po komentarjih sodeč v prejšnih člankih ni "posebne"jeze razen Slovenskih državljanov Hrvaške narodnosti,a ostali v večini ta ukrep podpirajo!Ne ustvarjajte lažnega mnenja!
jebalevasreklame22
08. 04. 2017 19.28
-1
No potem pa kar pot pod noge in pojdi "z ostalimi podpirati ta ukrep" v to gnečo ...
murate
08. 04. 2017 20.37
+3
zanje je Slovenija tako ali tako najslabša država na svetu,ni mi jasno zakaj so sploh še tu