Nogomet

VIDEO: V Barceloni vre: Neymar je fizično obračunal s soigralcem Semedom; Je dogovor s PSG-jem že dosežen?!

Miami, 28. 07. 2017 19.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Barcelone se nahajajo na pripravah v Miamiju, kjer se je zaiskrilo na enem od treningov med Neymarjem in Nelsonom Semedom. Več kot očitno je, da brazilski zvezdnik čedalje težje prenaša sago glede njegovega odhoda k pregrešno bogatemu Paris Saint Germainu.

Ostaja ali gre? To je bilo najbolj pogosto vprašanje v minulih dneh glede Brazilčevega statusa pri katalonskem ponosu Barceloni, s katero ga veže še štiriletna pogodba.

Brazilski zvezdnik Neymar se, kot vse kaže, seli k pregrešno bogatemu Paris Saint Germainu.
Brazilski zvezdnik Neymar se, kot vse kaže, seli k pregrešno bogatemu Paris Saint Germainu. FOTO: AP
Neymarjevo sprenevedanje in vse večje "koketiranje" z vodstvom Paris Saint Germaina je očitno načelo živce tudi njegovim soigralcem pri blaugrani, ki se te dni mudijo na pripravah v Združenih državah Amerike. Natančneje v Miamiju, kjer sta si z Nelsonom Semedom na enem od treningov najprej izrekla nekaj sočnih kletvic, nekaj trenutkov kasneje pa je prišlo še do fizičnega obračuna. Šele ob posredovanju soigralcev sta se omenjena nogometaša umirila in odšla vsak v svojo smer.

Številni španski mediji, prednjačita pa AS in Marca, verjamejo, da 25-letni brazilski napadalec nikoli ni bil bližje prestopu k pregrešno bogatemu aktualnemu francoskemu podprvaku, saj naj bi po navedbah slovitega L'Equipa in poročanja francoske radijske postaje Monte Carlo PSG vodstvu Barcelone v zameno za Neymarja ponujalo kar tri svoje nogometaše - Angela Di Marijo, Matuidija in Lucasa Mouro.

Ob vrtoglavi odškodninski klavzuli, ki znaša neverjetnih 222 milijonov evrov, morajo pri PSG-ju najti ustrezna finančna sredstva tudi za Neymarjevo morebitno plačo, ki naj bi znašala z vsemi bonusi vred okrog 50 milijonov evrov. Bo dogovor med kluboma dosežen že na začetku prihodnjega tedna? Vse bolj kaže na to...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

   
 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (100)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

selecao
29. 07. 2017 14.42
+1
Neymar odhaja v Real, kjer bo zasenčil Ronalda - ponaredek in mu bo pokazal kako je fuzbal igral rojak Ronaldo original!
bobrock46
29. 07. 2017 15.07
-2
Upam da nikoli ne pride v Real, jih je precej boljših v ekipi že sedaj
mcHudurra
29. 07. 2017 13.32
+4
Jaz pa srčno upam, da Agustí Benedito zbere podpise in da ta nesposobna uprava končno spoka in pride uprava, ki bo vedela kaj dela in ji bo pomemben nogomet, čast kluba in bo naredila red v Barci. Ta uprava je katastrofalna. Za Barco navijam že ooo let pa še nikoli nisem doživela da igralci raje odhajajo iz Barce kot pa prihajajo. Sploh se ne ve več kdo pije in kdo plača. Čisto so izgubili kompas.
alien8potnik
29. 07. 2017 13.59
bububu123
29. 07. 2017 12.10
+1
Neymar odhaja.... sporočil po včerajšnjem pretepu... kupuje se Dybala 120mil... in Coutinho 75 mil plus Rafinha.
BBarca
29. 07. 2017 12.16
-1
Kolosej6
29. 07. 2017 12.18
-1
cripstoned
29. 07. 2017 12.38
-2
kaksen rafinha....coutinha ne dajo pod 150milijonov eur... dybala pa drzi....ampak to je mnogo vec koliko bodo dobili od prodaje neymara ce res gre v paris.... barca nujno rabi obrambo in golmana ce hoce biti konkurencna....napad ni bil nikoli problem..
cripstoned
29. 07. 2017 10.24
-7
ce neymar ostane ali odide ko je jasno da barca tone in tone....lahko pripeljejo se 5igralcev ko vsi vemo da se je v barceloni najtezje vklopiti v igro...za barco moras biti rojen in coutinho to ni....edino dybala bi se lahko znasel pa se to je ugibanje....navijaci borusije,napolija, bayerna, atletica in juventusa oz. navijaci barce ki ste hejteri reala se pac sprijaznite da bo ta sezona za vas pogubna....ce lani ne bi bilo neymara bi koncala barca zagotovo na 3.mestu v prvenstvu....ze lani se vam napovedoval da se boste borili za 3.mesto in letos se bo to samo potrdilo....upajte samo da ne pride do poskodbe predsednika in lastnika kluba messija ker potem v naslednji sezoni se evrope ne bo.....letos bo vse v znamenju reala, atletica in seville....ze vnaprej vas pa vabim da se zberete v cim vecjem stevilu in hejtate najvecji klub na svetu ki slisi na ime real madrid....z vami je na koncu sezone vse slajse in se bolj smesno! Za konec vas pa prosim da ne spreminjate vzdevkov in ostanite zvesti sebi ce ze klubu ne morate in prosim vas da se ne skrivate tako kot se vas je od maja dalje vecina....prikazali ste se pa z novimi vzdevki in po dvema profiloma....kajne kolerika in trendovamama1? vse to je ena oseba in to je bivsi hammurabi aahhahahaha...
Kolosej6
29. 07. 2017 11.13
+4
Zasledil sem da si v prejšnih novicah blatil po tem kako barcelonini navijači samo provocirajo pa hejtajo real , a sam si isti...Veš kako pravijo, najprej pred svojim pragom pometi potem pa pred drugimi
Kolosej6
29. 07. 2017 11.15
+4
Pa prosim ne lajat z neko napovedjo v slogu vedeževalca Denija, ker vemo da tisti ko najbolj lajajo pa napovedujejo nekaj se pol opečejo, da le neboš ti tisti.. lep dan
cripstoned
29. 07. 2017 12.35
-2
hejtere reala z veseljem posiljam tam kjer jim je mesto....kar se tice pa napovedi sem lani napovedal da bo real prvak spanije in bo igral finale lige prvakov....lahko ti kopiram komentar....glede napovedi hejterjev pa imas prav...vse kar so napovedovali se jim je vrnilo nazaj....kako bodo napoli, bvb, bayern in atleti zmagali in na koncu se juventus ki je dobil od vseh se najvecjo porcijo....napovedovanja ne drzijo za hejterje....kot navijac reala ti pa lahko mirne duse povem da bo spet osvojil prvenstvo in bo glavni kandidat poleg chelseaja, juveta in bayerna za osvojitev lige prvakov...barce trenutno ni med top 5 klubi in vsak ki ima malo pojma o nogometu to ve....tudi real ni bil med top 5 klubi in mi to ni bilo tezko priznati....koncali so tekmovanja proti lyonu itd. ze v osminifinala ampak zdaj je vse drugace....real ima najboljso ekipo na igriscu in najboljso klop....ce kdo laja lajate hejteeri potem se pa skrivate po utah....
fafajonka
29. 07. 2017 15.35
crip, mi Butalci smo te danes izvolili za častnega občana, ker nas najuspešnejše promoviraš na portalu, ki je najbolj...........ups.........bran.
Symbolic
31. 07. 2017 10.48
Začet stavka z "Če"- jem pomeni "mlatenje prazne slame", ne daje mobene rešitve nekega problema in je zato nepomemben... Pomembno je le to, da se ti, kot Real-fan zopet oglašaš pod Barca člankom, kaj je po zadnjem porazu nekako razumljivo...
Trend01
29. 07. 2017 09.07
+3
Hja, tale fante od Neymarja, je pa zdaj že toliko "dreka" zmešal, da ne vem več zakaj se Barcelona sploh še z njim ukvarja. Še več - odigral je dve pomembni pripravljalni tekmi, kjer je bil celo naj igralec. Najprej je žejne čez vodo peljal Real in Barceloni se je smejalo. In zdaj je na istem Barcelona. Na popolnoma enak način. Še huje. Ker je njegov agent (beri: oče) uspel svojega varovanca prepričati, da podaljša z Barcelono (to je bilo 1.7.2016), mora klub očetu zdaj (do konca tega meseca) nakazati 26.000.000€. Je to normalno? Poleg tega me zanima kaj za vraga razmišlja Nasser Al-Khelaifi? Ali ne opazi, da se pri Neymarjevih vedno eno in isto dogaja? Denar in le denar. Nobene pripadnosti klubu. Poglejte kako je "zmešal, premešal" vse skupaj v Barceloni. Še nekaj dni nazaj so ga vsi prosili, da naj ostane. Vsi po vrsti so "klečeplazili, fehtali, rotili" pred njim. Od prvega do zadnjega. A zdaj sta proti njemu - poleg Messija - še Xavi, Puyol, ki sta starosti in legendi tega kluba. Bartomeu se je tako pustil ujeti na limance, da se mu lahko vsi le smejejo. A vseeno ga želi obdržati. In celo povišati plačo. Da bo le zadovoljen. Pripravljen je (je bil) pripeljati udi nove Brazilce v klub, čeprav je kvota tujcev že zdaj na maksimumu. A za finale se gre mulo stepsti s soigralcem. Sicer ne bomo izvedeli zakaj in kdo je začel, a vseeno. Kaj mislite; bo imel Valverde železna "cojones" in ga ne bo dal v ekipo proti Realu, ali bo pokleknil in tako sprožil revolt v garderobi? Tu bo pač morala ekipa potegniti skupaj in tudi potegniti "črto". Če bi bil sam predsednik PSG-ja, in bi tako videl kakšen odnos ima Ney do obstoječega kluba (katerega brezmejno "ljubi" - no vsaj mesec dno nazaj ga je), bi se mu odrekel. Če je namočil dva - verjetno največja kluba na svetu - bo prej ali slej namočil tudi PSG. Ne da bi trznil. Bo njegov oče slučajno obiskal United, City, Chelsea... Vemo kaj bo sledilo... Če ne prodaja, vsaj nova, še višja pogodba. Klinc, pa takšen nogomet! Oz. odnos do njega. P.s. - si predstavljate nabito poln Camp Nou, ko Neymarju žvižga? 100.000 ljudi!
BBarca
29. 07. 2017 09.28
+1
Kot sem rekel, je 95 % da gre. Tudi večini v klubu je že prekipelo. Čeprav dvomim, obstaja realna možnost, da Valverde ne bo igral Neymarja na tekmi. Že na treningu po incidentu, ga je osebno "nagnal" in mu verjetno povedal kaj si misli (tako piše španski diario as). Poleg tega je tu še oče. Po moje še hujši agent kot Raiola. Naj gre. Pogrešal se ga ne bo.
BBarca
29. 07. 2017 09.31
+0
Pa še to. Sicer ne dajem veliko pomena na socialna omrežja, a dejansko je Messi zbrisal vse slike iz instagrama, na katerih je Neymar zraven. To tudi nekaj pove. Ne vem točno, koliko jih je bilo prej, a glede na to, da je bil trio MSN ves čas skupaj, je moglo biti tudi nekaj takih slik.
Trend01
29. 07. 2017 09.40
+0
Jp. A kot sem omenil. Kaj, če Al-Khelaifi pri k "pameti" in spozna kakšno napako je/bo/bi naredil z nakupom tega igralca, ki mu ne gre zaupati? Kaj bo potem naredila Barcelona? Igralci/navijači/vodstvo mu zanesljivo ne zaupa več. Dvomim, da bi z njim še želeli igrati. Ta klavzula - 222m - bo takoj odpadla in prodati ga bo treba po mnogooo nižji ceni. A to je le najbolj črn scenarij. Za sam nogomet bi bilo to dobro (a le zaradi tega, da ne pride do teh enormnih zneskov). Tudi Mbappé-ju (200m po novem), Coutinhu (150m) bodo morali znižati potem cene. Vsaj upam tako. Ja, zelo čudna situacija. Nekam veliko igralcev se zdaj povezuje z Barcelono. Po novem tudi Hazard, Alli. pa seveda Dybala, Coutinho, Verratti, Herrera, Di María, tudi Mbappé, Dembele... Toliko konfuznosti kot jo je sedaj na trgu, že dolgo ni bilo. Če sploh kdaj. Mbappé, Dembele naj bi BAJE želela v Real. A še zadnjič so pisali kako Dembele želi v Barcelono in, da bodo naslednje leto izpeljali posel. Ma, čudno je vse skupaj. Le še denar govori. "Celo življenje sem si želel igrati nogomet za klub kot je--- vnesi po želji ----", bo izjavil vsak igralec pri podpisu.
Trend01
29. 07. 2017 09.43
+0
Instagram? Ja, sem šel pogledat. Slike od drugih igralcev so kar redke. V glavnem, sta gor le Di María in sploh Suárez. Ta mali je pa odpadel. Če ga "šef Messi" ne želi, lahko že predvidevamo kaj bodo danes govorili po Super pokalni tekmi med Monacom in PSG (21.00 Šport TV)..
BBarca
29. 07. 2017 09.45
+0
Večina teh igralcev je itak produkt medijev. Mbappe res želi v Real, a Dembele mislim da ne. Na začetku prestopnega obdobja se je ponujal Barci, češ da je po enem letu pri BVB dovolj zrel za njih. Le cena je previsoka (BVB ga ne želi prodati (logično)). Se pa popolnoma strinjam z zadnjo povedjo. PSG pa mislim da bo vseeno izpeljal transfer.
bububu123
29. 07. 2017 09.51
+3
Valverde je rekel da verjetno nebo v postavi proti Realu in se naj zamisli na obnašanje. Če je to res, bo Valverde vzpostavil disciplino in red na svoje mesto v garderobi. In če bodo rezultati bo pravi trener za Barco...
BBarca
29. 07. 2017 09.52
+1
Kar se pa tiče zneska za očeta (26 mil EUR). Sicer ne vem kako točno je zapisano v pogodbi, a ponavadi so taki zneski kot varovalka da se klub ne znebi igralca, ne pa da igralec izsili transfer. Če zdaj to zahteva, bi ga najraje tožil. To mi deluje tako, kot če da delavec odpoved, potem pa pričakuje nenormalno odpravnino.
BBarca
29. 07. 2017 09.55
+1
@bububu123 Upam, da je temu tako. Barcelona že dolgo ni imela trenerja z avtoriteto. Ne pravim, da bo ravno tolkel po mizi in se drl, ker vsi pravijo da je tih in umirjen, a ponavadi vseeno doseže svoje. Veliko se pogovarja (z vsemi), kar je ravno obratno kar je delal Enrique. Mislim, da mu bodo igralci zato bolj zaupali.
Trend01
29. 07. 2017 09.56
-2
Verjetno so Neymarjevi bolj pregnani kot Barcelona in so že takrat vedeli kako bo šlo v prihodnosti. 26m za podaljšanje pogodbe? Noro. A kriv je klub sam, ker je dal ravno prav visoko odkupno klavzulo, da se je da uveljaviti. Če bi dali (kot. npr. Real za Asensia, Modrića, Kroosa in podobne 500 milijonov) dovilj visoko klavzulo, do tega sploh ne bi prišlo. Krivda je absolutno na strani kluba, ker je bil naiven (lahko bereš tudi trapast). Žal. Ata Neymar je pa to izkoristil. A ni Bartomeu pravnik? @bubu - igralca, ki se stepe s soigralcem je v vsakem primeru potrebno kaznovati. In ne le z nenastopanjem na eni tekmi. Še po žepu in kje drugod. To bi naredil vsak trener. V vsakem klubu. Če tega ne naredi, gre vse v maloro. P.s. - a Semedo bo igral? Tu ta nosi svoj delež verjetno
BBarca
29. 07. 2017 10.00
Sej tudi Cerar je pravnik. To še nič ne pove. Kar se klavzule tiče - zdi se mi, da še niso razmišljali tako kot Real, ker so bile takrat še cene dosti nižje (posledično tudi klavzule (Real je izjema)) in niso verjeli, da se bo kupovalo po teh cenah. Zdaj če bo katerikoli klub želel obdržati igralca v prihodnje, bo treba klavzulo nabit na miljardo. Žal, a tako pač je.
BBarca
29. 07. 2017 10.04
+1
@trend01 Kolikor mi je znano, je Semedo mal bolj ostro štartal na Neymarja - to je dokaj normalno in pogosto tudi na treningu (ne pravim da super, ker pride lahko do poškodb, a vseeno se mu ni vrgel v noge), Neymar je pa reagiral tako kot je. A kar je bolj pomembno je to, da se je Semedo takoj umaknil in ni želel nadaljevati s "pretepom".
Trend01
29. 07. 2017 10.06
+0
Torej je Semedo čist. Super. Mi je "cool" igralec. Dober nakup Barcelone.
BBarca
29. 07. 2017 10.16
+1
Če je čist, ne vem. A po moje je reakcija bolj pomembna. Semedo se umakne in ne želi še bolj provocirati, Neymar mu pa še nekaj govori, nato celo steče proti njemu, tako da ga mora na koncu Busquets držati. Potem pa jezen zapusti igrišče, nabije žogo proti golu...
ehjaehja
29. 07. 2017 01.59
-16
neymar najgre čimprej stran z psgjem bo usaj kaj osvojil z barco nima možnosti saj barca bledi počasu a sigurno
Uporabnik 542
28. 07. 2017 22.34
+1
Fuuuul je hud
Dragan Savic
28. 07. 2017 22.33
-1
Javier tebe je ženapovedov pritožbo na uefo,če do prestopa pride ker bo psg kršu FFP
Zentrum
28. 07. 2017 22.30
+24
Če ima Barcino vodstvo sploh še kanček spoštovanja, ga bo po tem preblisku prodala in zaprla vrata za vedno.
alien8potnik
28. 07. 2017 22.33
+16
bi se kar strinjal. tole pa res nima več smisla.
nikajzadodat
28. 07. 2017 22.39
+4
ehjaehja
29. 07. 2017 02.01
-12
neymar je 2krat boljši od messija naj gre u psg in bo usaj kaj osvojiu z barco nemore nič
FC Chelsea2
28. 07. 2017 22.27
-16
zakaj se v Barceloni ne preimenujejo rajši v kakšno bolj primerno ime za njih npr fc zločinci ali pa fc narobuzakona. Kajti njihovi igralci počnejo vse razen tisto kar ima z športom ne se pretepajo, napadajo novinarje, utajajo davke, grizejo itd.
terra luna
28. 07. 2017 22.28
+14
malček si zamešal to počno balerine in topli rolando
Kollerik
28. 07. 2017 22.31
-1
bububu123
29. 07. 2017 08.29
+1
Tudi pri Realčkih je nekaj let 2 ali 3 mislim počilo na treningu...
FC Chelsea2
29. 07. 2017 12.34
Symbolic
31. 07. 2017 10.59
Nikakor ne FC karkoli, prej bi reko, da si sramota za klub, ki si si ga izbral (sodeč po tvojem avatarju)!
terra luna
28. 07. 2017 22.23
+11
odkar je v barceloni praktično ni naredil nič,...razen valjanja po tleh
Ministry of silly walks
28. 07. 2017 22.28
+2
Madeni
28. 07. 2017 22.20
+18
ČIMPREJ prodat za 222 milijonov saj še 50 ni vreden..Takoj naj ga ima PSG na klopi, rezervi ali bolniški..
mcHudurra
28. 07. 2017 22.16
+14
Naj že enkrat spoka, prepotentnež več škode kot koristi je naredil v Barci.
Kollerik
28. 07. 2017 22.20
+8
Ni res. Ko je bil Messi odsoten zaradi poškodbe, sta Ney in Suarez dobesedno razturila z golijadami. Neymar je pač brazilec in kot tak se nikakor ne more upreti vsem tistim značilnim okraskom v igri in pompoznim preigravanjem. Kdor se še spomne časov Ronaldinja v Barsi ve, kaj mislim.
alien8potnik
28. 07. 2017 22.26
-5
kolerika, to pa so depresivni dnevi, ne? ;)
Miro Jozi?
28. 07. 2017 22.27
-6
Ne Ronaldu delat sramote če ga primerjaš z Nejmarjem.
Kollerik
28. 07. 2017 22.28
+6
Zakaj, ker boste spet puš*nili v nedeljo zjutraj?
Kollerik
28. 07. 2017 22.29
+2
Jozo, res mi ne pride na misel, da bi Neymarju delal sramoto z Ronaldom.... :))
alien8potnik
28. 07. 2017 22.40
-3
kolerči, mi bomo igrali z mladinci, jih uigravali. boli nas nepomembna pripravljalna tekma. pušnili bostevi, ko bo treba. kot ste lani. totalna pušiona na vseh frontah. aja, pardon. copo del rey ste prišlepali v vitrino. daj si duška na teh pripravah. barca bo leto 2017 zaključila s trojčkom highlightov: 8 sekund, slečena majčka in morebitna zmaga proti rm mladincem na pripravah. presežno. briljantno. več kot klubsko.
Kollerik
28. 07. 2017 22.52
-1
..... pač umazana finta, s katero se boste že vnaprej zavarovali pred pretiranim plazom obtožb zaradi novega, neizogibnega poraza.... Če je tvoje realovce res koga strah, je to Barcelona
Kollerik
28. 07. 2017 22.53
-1
...in ja...slečena majčka vas bo lovila še dolgo... v vaših morastih sanjah. Samo eden in edini je Lionel Messi.
najram
28. 07. 2017 22.15
+3
po moje bi dimarija bolj pasal barci kot pa prepotentnež neymar
mkug5g
28. 07. 2017 22.10
+4
precenjen fuzbaler, tko kot cristina
dark horse
28. 07. 2017 22.08
-2
To pa je ažurnost 24 k... to je prišlp v javnost ob 12 po našem času. Sicer pa Neymar odhaja-nobene škode po mojem mnenju-prihaja pa DiMaria
Johnny_J
28. 07. 2017 22.15
+0
Morali so preverit informacijo,ker oni ne pišejo kar v tri dni hahaha
Kolosej6
28. 07. 2017 22.53
+2
pa kakšen di maria, ne ga lomit.. tip je star 29 let, nihanja v formi ima veliko, primarna pozicija pa mu je itak desno wing ( samo v argentini igra levo zaradi messija)
xxman.y
28. 07. 2017 21.59
+2
Važn da se je fizično obračunal.....hahaha
Johnny_J
28. 07. 2017 21.59
+13
S tem je prestopil vse meje. Sedaj sem popolnoma za,da ga prodajo,naj se izkusi in vidi kaj je imel v Barceloni. Povem vam kaj se bo zgodilo. Zdaj bo šel,čez nekaj let ga bo pa kupil real. Pa naj bo kar bo,kot je že bilo napisano,barca je bila pred njim in bo tudi brez njega. Upam,da bodo pripeljali Dybalo namesto njega in imamo ponovno prihodnost zagotovljeno.
Johnny_J
28. 07. 2017 22.03
+5
Aja naslov članka pa raztura. Sej vas razumem,da morate pritegniti pozornost, ampak pretiravat pa res ni treba,ker s tem ne izkazujete objektivnosti svojega dela.
Kollerik
28. 07. 2017 22.16
-1
res senzacionalizem na kvadrat.... tako pač privlečejo čim večje število klikov....
zlati70
28. 07. 2017 21.28
-2
isto bi se real ful okrepil če bi Ronaldo šel
zlati70
28. 07. 2017 21.27
+11
ja to bo največja okrepitev za barco če Neymar gre pa še kup denarja za Barco