Nogomet

VIDEO: Slovenski reprezentant Nejc Skubic odločil zmagovalca turškega superpokala

Istanbul, 07. 08. 2017 14.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanji član Domžal in hkrati aktualni slovenski nogometni reprezentant Nejc Skubic je z uspešno izvedeno enajstmetrovko poskrbel za delirij v navijaških vrstah Konyaspora, ki je na tekmi turškega superpokala uspel ugnati veliki Bešiktaš z 2:1. 28-letni Ljubljančan je odločil zmagovalca v izdihljajih tekme in s tem poskrbel za sladke skrbi selektorja Srečka Katanca.

Z odličnimi igrami v dresu turškega prvoligaša Konyaspora nekdanji desni bočni branilec Domžal Nejc Skubic navdušuje že od samega prihoda. Mnogi so zmajevali z glavami, ko se je omenjeni 28-letni Ljubljančan odločil nadaljevati svojo poklicno pot v eni od najzahtevnejših evropskih nogometnih lig, a je taiste nejeverne Tomaže v relativno kratkem času uspel prepričati s svojo nepopustljivostjo in pristopom pravega "bojevnika" na zelenici, s čimer je pridobil status enega najbolj priljubljenih nogometašev med navijači Konyaspora.

Nejc Skubic je odlično pripravljenost potrdil z zmagovitim zadetkom na tekmi turškega superpokala med "njegovim" Konyasporom in Bešiktašem.
Nejc Skubic je odlično pripravljenost potrdil z zmagovitim zadetkom na tekmi turškega superpokala med "njegovim" Konyasporom in Bešiktašem. FOTO: Twitter
Minuli konec tedna je bil v Turčiji na sporedu obračun za tamkajšnjo superpokalno lovoriko, za katero sta se spopadla že omenjeni Konyaspor in Bešiktaš portugalskega dvojca Pepeja in Ricarda Quaresme. V izdihljajih tekme si je prvi privoščil veliko neumnost v lastnem kazenskem prostoru, ko je v 90. minuti zrušil enega od nasprotnikovih napadalcev. "Darilo" v obliki najstrožje kazni je aktualni slovenski reprezentant zgrabil z obema rokama in spremenil v zmagoviti zadetek za končnih 2:1 za zeleno-bele.

Pred tem sta bila uspešna Traore v 33. minuti za vodstvo Konyaspora z 1:0, na 1:1 pa je v 78. minuti izenačil Tosun. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Brcavrit
07. 08. 2017 15.25
-1
Turška liga da je ena najzahtevnejših lig v Evropi!?!?!
macek_garfield
07. 08. 2017 14.59
+0
aja sedaj vem, da me je habar zafrknil na stavah pa to