Nogomet

VIDEO: Nesrečnemu Torresu dobre želje poslali Ramos, Drogba in drugi, fantastični Griezmann popravil Oblakovo napako

Madrid, 03. 03. 2017 10.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tekma španskega prvenstva med Deportivom iz La Corune in madridskim Atleticom je bila dramatična. Izjemen golAntoina Griezmanna in napaka Jana Oblaka sta ostala v ozadju zaradi poškodbe Fernanda Torresa, ki je ostal brez zavesti, a se je vse končalo srečno in napadalec je že zapustil bolnišnico.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tekmeca sta se razšla brez zmagovalca, povedli so gostitelji, ki so izkoristili slabo podajo Jana Oblaka, z izjemnim golom je izenačil Antoine Griezmann. Hudo jo je skupil Fernando Torres, ki je zaradi poškodbe glave končal v bolnišnici. Že v 13. minuti tekme so se vodstva veselili domači. Jan Oblak je žogo podajal proti Joseju Gimenezu, a se je do žoge prvi dokopal napadalec Deportiva Florin Andone. Romun je v samostojnem prodoru stekel proti vratom in lepo zadel spodnji kot.

Oblak je bil pri ocenjevanju spletne strani goal.com najslabše ocenjen pri Atleticu, dobil je le dve zvezdici od petih. Atleti so lovili zaostanek in ga ulovili v 76. minuti, ko je Griezmann s fantastičnim strelom poskrbel za izenačenje, kar je bil tudi končni izid tekme. To je bil deseti gol Francoza v španskem prvenstvu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po koncu tekme se je bolj kot o rezultatu in obeh golih govorilo o napadalcu Atletica Fernandu Torresu. Le-ta je po tem, ko ga je v skoku za žogo podrl Alejandro Bergantinos, nezavesten obležal na tleh. Soigralci so mu priskočili na pomoč, hitro se je odzvala zdravniška služba in z opornico na glavi so ga na nosilih odpeljali v bolnišnico, kjer je noč preživel na opazovanju in podrobnih pregledih. Iz kluba so sporočili, da je njegovo stanje stabilno in je pri zavesti, utrpel pa je poškodbo glave. Tekom noči so opravili pregled glave z magnetno resonanco in po zadnjih informacijah niso našli notranjih poškodb. S tvitom se je oglasil tudi Torres, ki je zapisal: "Hvala vsem za skrb in in vaša sporočila spodbude. Dobro sem in upam, da se vrnem čim prej." Španec je danes zapustil bolnišnico, saj niso našli poškodb glave ali vratu. Zdravniki so mu predpisali le 48 ur premora, preden se bo vrnil na trening.

"Zaskrbljeni smo bili in zelo nervozni po tem dogodku," je bil po tekmi kratek trener Diego Simeone, ki se je bal, da si Torres ni huje poškodoval vratu. Soigralec Griezmann pa je dejal: "Vseeno mi je za nogomet in rezultat, skrbi nas le za Torresovo zdravje. Upam, da se čimprej vrne."

Dobre želje so Torresu preko Twitterja namenili tudi Didier Drogba, pa Realova Alvaro Morata in Sergio Ramos, Lucas Hernandez, Saul Niguez, pa nogometna kluba Chelsea in Espanol in številni drugi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cool1
03. 03. 2017 20.06
+13
El nino, ozdravi čimprej, ozdravi dobro !
JbmTiMt
03. 03. 2017 19.47
+5
drgac je mozakar ze doma
BURGA
03. 03. 2017 17.44
-1
Moderno gladiatorstvo. Kruha in iger.
Symbolic
03. 03. 2017 17.37
+7
Škoda Torresa... Čeprav se mu čas izteka, vendar s svojo vztrajnostjo in trudom je to upočasnil na minimumu... in ravno zdaj ga doleti taka poškodba! Upam in želim mu,da bo okreval čim prej in to brez kakršnihkoli posledic... Drž se "stara sablja"! Ko smo že pri napaki Oblaka, samo 1 vprašanje:res je, podaja Oblaka je bila RISKANTNA, ampak, zakaj je Gimenes čakal, DA ŽOGA PRIDE K NJEMU ali, da se "lukavi" Andone priplazi izza njegovega hrbta in mu jo odvzame? Jaz bi reko: Oblak 35, Gimenez 65% krivde!
Bigbadjohn
03. 03. 2017 14.28
-1
Naj predpišejo za vse nogometaše zaščito za glavo, kot jo ima Petr Čech!
OMGESlo
03. 03. 2017 15.00
+2
FC Chelsea2
03. 03. 2017 14.04
-11
Drogna ti si res izjemen nogometaš in človek ti si št. 1 ne pa neki Messi ali pa Ronaldo.
batman1972
03. 03. 2017 14.31
+13
kaj mata onadva zej tukej bit omenjena. najprej se nauči napisati ime pol pa nabijati o messiju pa ronaldu
CURVANORD Zanetti
03. 03. 2017 16.17
+4
fihner
03. 03. 2017 13.06
+11
Upam, na čimprejšnji povratek.
Trend01
03. 03. 2017 11.39
+28
No, kljub vsemu, se je končalo srečno! Super.