Nogomet

VIDEO: Navijači Basla prekinili tekmo v znak zahvale odhajajočemu predsedniku kluba

Basel, 04. 06. 2017 20.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Švicarski Basel, za katerega igra občasni slovenski reprezentant Andraž Šporar, je že pred časom potrdil državni naslov, navijači pa so za konec prvenstva na tekmi s St. Gallnom (4:1) pripravili nekaj posebnega za predsednik Bernharda Heuslerja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na mitskem stadionu St. Jakob-Park so se razlegli žvižgi, ki pa jih je hitro zamenjal topel aplavz. Navijači Basla so namreč z vdorom na zelenico prekinili dvoboj s St. Gallnom, a le zato, da so se lahko na unikaten način zahvalili predsedniku Bernhardu Heuslerju. Na rezultatsko povsem nepomembni tekmi, ki jo je moštvo Andraža Šporarja (ni ga bilo v kadru) dobilo z visokih 4:1, so najbolj goreči privrženci serijskega švicarskega prvaka na zelenico pritekli v 73. minuti. S tribun se je slišalo tudi kar nekaj žvižgov "običajnih" navijačev, ki se s to potezo niso strinjali, a ko so spoznali, da imajo privrženci rdeče-modrih v rokah transparent, posvečen Heuslerju, so žvižge hitro zamenjale ovacije. Heusler se namreč po dolgem službovanju v vrstah FCB poslavlja, nekatere je poteza navijaške skupine ganila celo do solz. Privrženci Basla so se nato vrnili svoja mesta in uživali v novi zmagi, s katero so Baselčani prvenstvo sklenili s kar 17 točkami prednosti pred Young Boys.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

macek_garfield
05. 06. 2017 08.03
-1
habar afneguncar spokafcek NE igra za Bazel ze eno sezono je posojen v en drug tretjerazredni klub pa to