Nogomet

VIDEO: Klopp: Spet smo dobili neumen gol!

Dortmund, 18. 12. 2014 11.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Borussia iz Dortmunda se v nemški Bundesligi še naprej nahaja na mestih, ki vodijo v drugo ligo. Varovanci Jürgena Kloppa so bili v 16. krogu blizu zmagi proti letos odličnemu Wolfsburgu, a je za končni izid 2:2 v samem zaključku zadel Naldo.

Nogometaši Borussie se še naprej ubadajo s krizo, ki traja že vse od začetka letošnje Bundeslige. Rumeno-črni so bili proti Wolfsburgu blizu zmage, a so na koncu prejeli lahek gol in osvojili zgolj točko. Za vodstvo gostiteljev na stadionu Signal Iduna Park je zadel Pierre-Emerick Aubameyang, po slabem posredovanju domačega vratarja Mitchella Langeraka je izenačil Kevin De Bruyne. Ko je po golu Cira Immobileja že vse kazalo na zmago Borussieje, je za delitev točk poskrbel Naldo. "Še zmeraj smo živi, še se borimo. Točka proti takemu nasprotniku je še zmeraj dobra, kljub temu, da smo prejeli neumen izenačujoč gol s kota," je po tekmi povedal karizmatični Jürgen Klopp in dodal: "Oboji smo imeli priložnosti. Nekaj teh smo imeli po zaslugi odličnega Cira Immobileja. Je odličen v kazenskem prostoru, kar je tudi dokazal. Dosegel je en gol, enega je pripravil, dve lepi priložnosti pa mu je ubranil Diego Benaglio. Če si prvi ali peti, 2:2 proti Wolfsburgu ni slab rezultat. Tekma je bila za nas zelo pozitivna, a tem lahko gradimo."

Borussia z remijem ostaja v 'coni izpada'. S 15 točkami je 16. na prvenstveni razpredelnici. Wolfsburg je drugi, za vodilnim Bayernom pa zaostaja že za 11 točk.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kiki46
19. 12. 2014 09.39
+1
važno da Juve izločijo
ECantona
18. 12. 2014 22.23
+1
A to pomeni, da bodo bavarci v naslednjih dveh prestopnih rokih na veliko zapravljali?
PIERREBRICE
18. 12. 2014 12.33
+3
V zadnjem kolu igrajo v Bremnu proti zadnjeuvrščeni ekipi bundeslige, ki ima točko manj od Borussie. Morebitni poraz bi pomenil selitev na predzadnje ali pa celo na zadnje mesto. In Klopp je še vedno trener te ekipe. Ajajaj.
meskic
18. 12. 2014 13.30
+0
Jaz tudi ne razumem zakaj je Klopp še vedno trener BVB. Glede na ekipo v Bundesligi samo Bayern ima kakovostnejse mostvo od BVB. Od stare slave se ne zivi in ce BVB ne ujame mesta, ki vodijo v LP, potem bo BVB zapustilo se vec igralcev.
PIERREBRICE
18. 12. 2014 13.42
-2
LP Dortmund drugo leto nikakor ne bo videl. Predvidevam naslednje štiri ekipe za LP: Bayern Wolfsburg, Leverkusen, Gladbach. Ostale ekipe igrajo toplo hladno in samo, če bo Dortmund začel serijsko zmagovati spomladi je maksimum peto ali šesto mesto oziroma Liga Europa. Toda dvomim, da jim bo to uspelo s Kloppom. Železni Magath je še vedno prost.
XzibitX
18. 12. 2014 15.45
+2
no ja usega tud nemore bit trener kriv..na klopi ga drži verjetno to da jim u LP nekak gre..na tej tekmi pa nemorte rečt da je biv klopp kriv, saj je biv 1 gol čista napaka golmana..