Nogomet

VIDEO: Khedira zapustil bolnišnico

Madrid, 03. 12. 2014 09.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Madridski Real je sinoči visoko premagal tretjeligaša Cornello v kraljevem pokalu, se uvrstil v osmino finala, pri tem pa zabeležil že 17. zaporedno zmago. Slabše jo je odnesel član galaktikov Khedira, ki je dobil udarec v glavo in je moral noč preživeti v bolnišnici.

Madridski Real se je zanesljivo uvrstil v v osmino finala španskega kraljevega pokala. Na povratni tekmi na domačem stadionu Santiago Bernabeu je bilo 5:0, dvakrat je bil uspešen James Rodriguez, po enkrat sta zadela Isco in Jese, Borja Lopez pa je dosegel avtogol. Real je tretjeligaša Cornello izločil s skupnim izidom 9:1, pri tem pa so varovanci trenerja Carla Ancelottija zabeležili že 17. zaporedno zmago v vseh tekmovanjih. Res izjemen dosežek, Real je v izvrstni formi in vodi na lestvici Primere Division.

Tekmo si ne bo po dobrem zapomnil nemški reprezentant Sami Khedira. Po dolgi odsotnosti zaradi poškodbe je dobil priložnost od samega začetka v udarni enajsterici galaktikov (Ancelotti je med drugim odpočil Ronalda, Balea in Kroosa), a je moral igrišče zapustiti v drugem polčasu. V enem od dvobojev je na začetku drugega polčasa v 49. minuti dobil udarec v glavo in je obležal na igrišču, za nekaj časa celo ostal brez zavesti. Nekaj minut je še nadaljeval z igro, a je nato začutil vrtoglavico in v 57. minuti ga je zamenjal Jese. Odpeljali so na pregled v bolnišnico, ugotovili so pretres možganov in čez noč so ga obdržali na opazovanju, da se ne bi zgodilo kaj nepredvidenega. Ancelotti je po tekmi za AS dejal: "Mislim, da ni hujšega, dobil je udarec in boljše je, da ga imajo zaradi varnosti na opazovanju v bolnišnici. Verjamem, da se nam bo kmalu pridružil." Iz madridskega kluba so danes sporočili, da so Nemca odpustili iz bolnišnične oskrbe.

Tekme španskega pokala lahko spremljate na VOYU.

Pasica španski kraljevi pokal
Pasica španski kraljevi pokal FOTO:

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fihner
03. 12. 2014 19.40
+1
Khediri, čimprejšnje okrevanje...................
Trend01
03. 12. 2014 11.08
-2
Medtem, ko bo Khedira počasi bolnišnico zapustil, se Barca na tekmo pripravlja. Enrique pravi, da bo dal počitek naslednjim: Bravo, Alves, Piqué, Alba, Mascherano, Busquets, Xavi, Messi, Neymar Jr in Luis Suárez
Trend01
03. 12. 2014 11.11
-1
Današnja ekipa torej: Ter Stegen, Masip, Adriano, Montoya, Douglas, Ié, Mathieu, Bartra, Sergi Roberto, Samper, Iniesta, Rakitić, Rafinha, Pedro, Munir in Sandro.
Trend01
03. 12. 2014 11.15
+0
Zadnja tekma, ki jo je Huesca izgubila datira v 26. oktober, ko je v Madridu z 1:0 igrala z Realom B (strelec Medran).
kameltrajbar
03. 12. 2014 09.41
-2
..koga briga neko 3razredno tekmovanje????.....))))....včer in danes se igra angleška liga..o tem pišite.....:))))
RdečiKarton
03. 12. 2014 10.24
-5
Ej, Alo... Kaj tebi ni jasno!!! Od kdaj je kraljevi pokal tretjerazredno tekmovanje?!? Real je z ekipo "mladincev" in povratnikov ki ne preživijo 0 min na igrišču suvereno odigral. Bolj kot rezultat ali pa nasprotnik je bil veličasten pozdrav navijačev ob povratku Jeseja, katerega je "nek" nemec odstranil iz igrišč za 258 dni. Khedira je pa res dobro fasal!!! Kaj naj raje objavljajo novičke o tem kako Super Mario ni sposoben zapolniti čevljev Luisa Suareza, kaj šele dat sploh en gol, ali pa o tem kako Moujeva četica melje vse pred sabo na vseh frontah?
AntiCule01
03. 12. 2014 11.15
+1
angleže bomo v lp kako bodo vn letel k litje iz drevesa zakaj bi sepol znjimi ubadal?
fuckthesytem
03. 12. 2014 11.25
-1
Ja ko bodo spanci v ligi prvakov vun vrgli chealse in arsenal potem pa piste loserpool itak sploh nebo prisel iz skupin city pa tudi ne hehe ko jih bodo spanci vun zmetali... :)