Nogomet

VIDEO: Ameriški filmski zvezdnik ob obisku Wande: "Nič se ne more primerjati s španskim nogometom!"

Madrid, 30. 05. 2017 15.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Madridski Atletico se lahko pohvali z novim navijačem, hollywoodsko legendo Tomom Cruiseom, ki si je ob obisku španske prestolnice ogledal potek gradnje novega stadiona Atletov, ob tem pa si prislužil tudi klubski dres, ki mu bo ob ogledu tekem prišel še kako prav.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Filmski igralec Tom Cruise se je v sklopu novega filma Mumija mudil tudi v Madridu, kjer je nekaj časa skupaj s soigralci izkoristil tudi za ogled novega stadiona Atletica, Wande Metropolitano. Zvezdnik 'Misije nemogoče' si je tako prislužil zasebni ogled stadiona, ob tem pa sta ekipo spremljala tudi nogometaš Atletov Saul Niguez in predsednik kluba Enrique Cerezo, ki je bil svoje čase tudi filmski producent. "Stadion bo resnično veličasten. Veselim se klubskega povratka in nogometnih predstav na novi zelenici," je ob tej priložnosti priznal Cruise, ki ga navdušuje tudi glasno navijanje navijačev. Prav tem je ob tej priložnosti tudi popihal na dušo: "Nič se ne more primerjati z ogledom nogometnih tekem v Španiji!"

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LocoBlanco
31. 05. 2017 10.54
+0
Noben klub na zemlji ne potrebuje navijača oz. opranca scientoloske cerkve, kot je Tom! Čimdlje od teh 'ljudi'...
Myroommyrules
30. 05. 2017 21.03
+3
ta Tom je malo čuden tip.