Nogomet

Vesela novica za Atlete, Griezmann kljub 'snubcem' ostaja zvest klubu

Madrid, 04. 06. 2017 14.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kazen, ki madridskemu Atleticu prepoveduje podpis pogodb z novimi nogometaši bo očitno v klubu obdržala tudi dotedanje nogometne zvednike. Čeprav so bil v zadnjem času vse glasnejše govorice o prestopu Antoina Griezmanna je slednji potrdil, da ostaja zvest rdeče belemu dresu.

Francoz bo tudi v prihodnji sezoni stal ob strani soigralcem.
Francoz bo tudi v prihodnji sezoni stal ob strani soigralcem. FOTO: AP
Zanimanje za francoskega reprezentanta Antoina Griezmanna so v preteklih mesecih pokazali številni nogometni velikani, med njimi je bil najbolj zainteresiran prav Manchester United, vendar pa se je 26-letnik v luči nedavne prepovedi podpisovanja pogodb z novimi nogometaši odločil, da ostane pri Atleticu. "Zaradi sankcij, ki jih je Mednarodno športno razsodišče (CAS) izreklo klubu sem se odločil, da ostanem. Za nami je dobra sezona in upam, da bomo v zimskem prestopnem roku lahko podpisali pogodbe z nekaj dobrimi igralci. To je težko obdobje za klub, moje soigralce in ne bi bilo pravično, da bi ob teh dejavnikih zapustil klub," je francoski televizijski mreži Telefoot v pogovoru priznal eden izmed ključnih členov Atletov, ki je sicer pred nekaj meseci podpisal novo pogodbo z madridskim klubom. Slednja ga obvezuje s sto milijonsko odkupno klavzulo, zaradi zanimanja iz tujine pa so povišali tudi njegovo plačo.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik113089
04. 06. 2017 16.50
+0
Legenda Atletica je rojena! Tako je tudi Buffon, kljub zelo donosnim ponudbam, kot eden redkih ostal pri Juventusu, ko so jih poslali v Serue B.
Trend01
04. 06. 2017 15.02
+1
Lepa in korektna gesta Griezmanna. Bo pa naslednje leto odšel. S še večjo odkupno klavzulo. Bo vsaj Wando stestiral... :)
walter2
04. 06. 2017 15.37
-2
Tudi potencialni snubci niso tako neumni,da bi vztrajali!Imel je dobro sezono na srečo brez poškodb!Kdo pravi,da bo naslednja podobna!Železo se kuje dokler je vroče!