Nogomet

Vesela novica za Ancelottija: Bale pripravljen začeti dvoboj

Madrid, 06. 11. 2014 13.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometni zvezdnik madridskega Reala Gareth Bale bo naslednji prvenstveni obračun z Rayom Vallecanom začel v udarni enajsterici. Valižan zaradi poškodbe trebušnega zidu ni igral vse do evropskega obračuna z Liverpoolom, ko mu je Carlo Ancelotti namenil 30 minut.

Gareth Bale in James Rodriguez
Gareth Bale in James Rodriguez FOTO: Reuters

Nogometaši Real Madrida bodo na naslednjih dvobojih močnejši za Garetha Balea, ki se je po mesecu dni vrnil na zelenice in odigral 30 minut dvoboja lige prvakov z Liverpoolom. Dan po končanem dvoboju je prestal temeljit pregled na madridski kliniki in zdravniki so bili s stanjem trebušnega zidu zadovoljni. "To me zelo veseli. Kot tudi, da je 30 minut proti Liverpoolu odigral dobro. Nisem želel prehitevati dogodkov in ga prezgodaj vračati v udarno postavo. V soboto bo zanesljivo igral v udarni postavi," je dejal Ancelotti.

Bale je v letošnji sezoni zabil pet golov.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

fghfhfhfhf
06. 11. 2014 20.15
+1
mah raj vidim da mali Isco igra se naprej...ker je dokazal da je odlicen in borben igralec! bale naj igra zadnjih 10 min...
Eva Pecnik
06. 11. 2014 23.23
+0
Jap, mi je mal škoda obeh, in Isca in Jamesa, ker enega skoraj zagotovo čaka gretje klopi, pri tem, da sta oba bolj prepričlijiva v zadnjem času in veliko sodelujeta tudi v obrambi.. Se sprašujem, ali je vrnitev Bale-a za Real plus ali minus.. bomo videli. Ancelotti se mu ne bo odrekel, ker je znan po tem, da dragih igralcev ne pusti sedeti.
Trend01
07. 11. 2014 09.04
+2
Tu je edina sreča, da je trener Ancelotti. Kar koli mu bo Perez "ušpičil", bo g. Carlo potegnil najbolje iz tega. Vsaj zaenkrat tako kaže...
Eva Pecnik
07. 11. 2014 10.46
Je res, samo se Perez zaveda, da Ancelotti ne želi, da se vrhnji štab kaj prav dosti utika v te zadeve in upam, da Perez Ancelottiju zaupa dost dobro, da prepusti, da on vodi igralce in sprejema odločitve glede samega igranja le teh itd... Tudi kar se tiče samih nakupov, si vsekakor bolj želim, da ima Ancelotti glavno besedo, ker se je v preteklosti že izkazalo, da se je Perez ničkolikokrat glede tega že oštel.
jaz.bajsek
06. 11. 2014 17.39
+1
A so vsi realovci na dopustu, da ni nobenega komentarja? Cudno, pod clankom o Messijevem rekordu jih pa kar mrgoli!
Trend01
06. 11. 2014 20.09
+8
In kaj naj tu kdo komentira? Lepo, da se vrača in upam, da je fant v formi...... Lahko pa samo to dodam: Mene bolj kot to zanima, kako se bo odločil Bale ali Perez. Ali bo ostal ali se vrača v Anglijo in potem posledično Isco ostaja v prvi 11-erici. Če je tako, ali potem pride Hazard? Ali odhaja Casillas že januarja ali poleti. Ali bo prišel potem morda De Gea? Nato je veliko ponudb tudi za Isca in Illaramendija. Tebi in tebi podobnim bi bilo bolj pomembno, da januarja odhaja Xavi, ki je kljub slabi formi in "starosti", še vedno pomemben člen Barce. Da se Suarez nikakor ne more vklopiti, saj ne igra na svoji poziciji, ampak se podvaja z Messijem, ki se zadnje čase podreja rekordom.... Trpita pa Suarez in Neymar. Kaj bo z obrambno linijo..Ali se lahko Pique popravi.... Ali bo lahko Barca s takšno igro lahko parirala v nadaljevanju sezone..... Za Realov napad naj te ne skrbi, tudi nas ne.... Dokler bo pa Real igral tako kot zadnji mesec, dva, pa kar naj. Dovolj povedanega? Tako moštvenega duha kot ga ima trenutno Real, ni imela tudi Barca (ali podobno) v tisti nepozabni sezoni 2011/2012.... P.s. - ne pozabi, da ste še pred kratkim tako z veseljem razlagali kako je letos v Madrid zgodaj zima prišla. Se spomniš?
fghfhfhfhf
06. 11. 2014 20.14
+0
jaz.bajsek kje si ti bil ko je real madrid deklasiral tvoj klub za koga navijas kot sezonec . ?????
jaz.bajsek
06. 11. 2014 20.50
-1
Trend01, kaj si se pa ti tako razpistolil? Malo dregnem tako iz heca, pa ze jokate! O tem kar si napisal, se tudi sprasujem, tako da brez skrbi! Se pa ne sekiram za Suareza, ker bi bilo zares se prehitro pricakovati, da bi se ujel z Messijem. Neymar je rabil eno leto! Vecja skrb je obramba, pa tudi sredina in JA, to me res skrbi, ce ti je zdaj lazje! Kar se tice Barcinega sanjskega obdobja, pa naj te popravim - trajalo je veliko dalj, kot eno sezono! Tisto sezono so pa dosegli to, kar Real se ni nikoli, sestorcka! Tudi igrali so lepse, kot igra Real sedaj. Je pa res, da trenutno niso niti blizu tisti igri in to me jezi bolj, kot sami rezultati, ki pravzaprav sploh niso tako zelo slabi. Zadovoljen?
Eva Pecnik
06. 11. 2014 23.13
Trend01, jaz nebi ravno verjel vsemu, kar se piše povsod.. Bale in Casillas skoraj zagotovo ne gresta nikamor, tudi poleti.. Čudno, da se to povsod piše, razno v španskih časopisih ala marca, as, ki veljata za zelo zanesljiv vir informacij.. mislim, da ni razloga za preplah, glede na to, kako ekipa igra in kako se Casillasu forma izboljšuje. Dvomim, da se mu bo klub kar tako odrekel, sploh pa ne obema, če bo ekipa še naprej zmagovala. De Gea je pa tudi že sam potrdil, da so to samo govorice in da ostaja v Manchestru. Moj občutek je, da se v Januarju alpa pa najkasneje poleti nagibamo k prestopu Khedire, mogoče Illare in pa Coentraa?! Bomo videli, za Casillas in Bale-a pa imam dober občutek, da bosta ostala, čeprav za slednjega nisem več tok prepričan, če ga sploh rabijo, pri tem da ekipa dokazuje, da več kot dovolj zmore tudi brez njega.. poleg tega pa James in Isco veliko sodelujeta tudi v obrambi, ko Bale pač ne..
Trend01
06. 11. 2014 23.29
+2
Real po dolgem času spet dobiva enega igralca top kvalitete, ki je Španec. Iz tega sklepam, da bi lahko Bale odšel. Čeprav me čudi, da bi se ga po dveh letih že odkrižali. Pa pustimo tako hude zneske o katerih se govori. Casillas bo pačasi šel, a prej morajo novega dobiti. Tisto o De Gei sem tudi sam bral, da ga ne zanima.... Poglej vse prestope med tem kluboma. Vse je možno. Bo zanimivo. Težko je sestavit ekipo s samimi težkokategorniki. Saj je v končni fazi tudi Hazard na tem nivoju. Je sploh vprašanje, kako bi Hazard odreagiral in seveda Mourinho...Saj bo kmalu januar tukaj. Naj igrajo in naj ne razmišlajo o tem...
Eva Pecnik
07. 11. 2014 08.17
+2
Bale nebi naredil veliko škode, če bi odšel, glede na to, da je na tej poziciji Real res močen in ima veliko dobrih igralcev, ki lahko nadomestijo Bale-a. Poleg tega pa kot si že sam rekel, se mi zdi skoraj nemogoče, da bi ga po pičlih dveh letih poskušali prodati, glede na to, skozi kakšno kalvarijo so šli glede podpisa pogodbe z njim, kako zelo so si ga želeli in koliko so zanj plačali(!!!!).Težko je reči, kaj se bo v prestopnih mesecih zares zgodilo... me prav zanima. :)