Nogomet

VIDEO in FOTO: Olimpija napolnila mrežo Celjanov, Gorica ostaja prva

Ljubljana, 23. 08. 2015 19.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Nogometaši Olimpije so v 7. krogu Prve lige Telekom povsem razbili Celje. V Stožicah so s šestimi goli dodobra napolnili mrežo gostov. Ljubljančani kljub zmagi (6:0) ostajajo drugi, saj je tudi vodilna Gorica vknjižila novo zmago. V Športnem parku so Primorci ugnali Krško (3:1).

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Olimpija - Celje
    03:24
    Vrhunci tekme Olimpija - Celje
  • Izjavi trenerjev Olimpije in Celja
    01:32
    Izjavi trenerjev Olimpije in Celja
  • Vrhunci tekme Krka - Luka Koper
    03:41
    Vrhunci tekme Krka - Luka Koper
  • Vrhunci tekme Gorica - Krško
    04:34
    Vrhunci tekme Gorica - Krško

Ljubljančani so prišli v vodstvo že v deveti minuti tekme, ko je napako v celjski obrambi po podaji francoskega nogometaša v dresu Olimpije Martina Mimouna z glavo kaznoval Rok Kronaveter. To je bil še njegov četrti gol v letošnji sezoni. Ezekiel Henty je v 17. minuti zapravil fantastično priložnost za povišanje vodsta zmajev, ko se je po podaji Mimouna sam znašel pred vratarjem Ivanom Hosmanom, a žogo spravil preko vrat. Hosman pa se je izkazal v 30. minuti, ko je lepo ubranil strel Hentyju. V 37. minuti se je znova sam pred vrati gostov znašel Kronaveter, ki mu ni bilo težko zadeti in povišati na 2:0.

V 51.minuti je Andraž Šporar po podaji Kronavetra zadel prečko. Četrt ure kasneje se je pred domačim čuvajem mreže Aleksandrom Šeligo sam znašel Ivan Firer, a se je nogometaš Celja zapletel in ni prišel do strela. Kazen je sledila kmalu - na 3:0 je v 70. minuti povišal Dejan Kelhar, ki je po kotu Olimpije sprožil z glavo in s pomočjo vratnice premagal gostujočega vratarja Hosmana. Ta je bil nemočen tudi v 76. minuti po nesrečnem odboju žoge od enega celjskih nogometašev po prostem strelu Ricarda Alvesa. Za petardo v mreži Celjanov je poskrbel kapetan Šporar, ki je po samostojni akciji z roba kazenskega prostora zabil za 5:0. Končnih 6:0 je postavil Dejan Djermanović, ki je gostujočo zatresel minuto pred iztekom rednega dela.

Navijači Olimpije so dodobra zapolnili ljubljanske Stožice.
Navijači Olimpije so dodobra zapolnili ljubljanske Stožice. FOTO: Miro Majcen

Gorica preživela 11-metrovko in rdeči karton ter izenačila klubski rekord
Nogometaši Gorice ostajajo vroča roba letošnjega državnega prvenstva, potem ko so Primorci v sedmem krogu doma premagali nogometaše Krškega (3:1) in s šestimi zaporednimi zmagami izenačili klubski rekord. Gorica je v prvem polčasu pokazala, zakaj je trenutno vodilna ekipa slovenskega državnega prvenstva, saj je povsem zasenčila goste iz Krškega. Blestel je predvsem napadalni dvojec Marko Nunić-Blessing Eleke. Primorci so si v prvem delu ustvarili številne priložnosti, za vodstvo domačih pa je v 17. minuti poskrbel Nunić, ki je izkoristil podajo Elekeja, ki je dobro preigral obrambo Krškega. Popolna premoč Gorice se je nadaljevala, na 2:0 pa je povišal Nunić, ki mu je lepo podal Amel Džuzdanović. Vodilno moštve lige si je ustvarilo še nekaj lepih priložnosti, a izid je do konca polčasa ostal nespremenjen.

Stvari se za Gorico v drugem polčasu niso začele najbolje, potem ko so Krčani vzpostavili ravnotežje na sredini igrišča. Do znižanja izida na 1:2 so gostje prišli po 11-metrovki, ko je posredoval vratar Grega Sorčan, a je glavni sodnik Asmir Sagrković hitro pokazal na belo točko, s katere je zadel Dejan Urbanč. Sledil je nov šok za varovance Mirana Srebrniča, ko je Nunić prejel še drugi rumeni karton zaradi ugovarjanja sodniku in moral v 62. minuti predčasno pod prho. Za mirnejše nadaljevanje Gorice je poskrbel letos vroči Džuzdanović, ki je 20 minut pred koncem rednega dela zadel s prostega strela in povišal na 3:1. Izid se do konca tekme ni spremenil, nogometaši Gorice pa so vknjižili še šesto zaporedno ligaško zmago.

Koper dobil dramo v Novem mestu
Drugo zmago v letošnji sezoni je vknjižil Koper. Kanarčki so na gostovanju v Novem mestu po pravi drami v zadnjih 20 minutah tekme s 4:2 premagali Krko. Potem ko v prvem polčasu gledalci na Portovalu niso videli zadetkov, jih je v drugem padlo kar šest. Koprčani so vodili že z 2:0, a so domači nogometaši z dvema goloma Josipa Fučka izenačili na 2:2. Primorci so v 78. minuti ostali brez izključenega Damirja Hadžića, a z goloma Jake Štromajerja in Josipa Ivančića vknjižili drugo letošnjo zmago.

Izidi 3. kroga:
Olimpija – Celje 6:0 (2:0)
Kronaveter (9., 37.,), Kelhar (70), Alves (76.), Šporar (78.), Djermanović (89.)

Gorica - Krško 3:1 (2:0)
Nunić (17., 28.), Džuzdanović (70.); Urbanč (60./11-m)
RK: Nunić (62./Gorica)

Krka - Luka Koper 2:4 (0:0)
Fuček (70., 79./11-m); Štromajer (64., 82), Halilovič (75.), Ivančič (90+1.)
RK: Hadžić (78./Koper)

Že odigrano:
Rudar – Maribor 0:0 (0:0)
Zavrč – Domžale 0:0 (0:0)

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (399)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Milka5
24. 08. 2015 13.22
+5
Sem sicer navijac Maribora,dokaj redno obiskujem tekme ampak letos je pa najslabse v zadnjih 5 letih!Igralci dajo maksimum ampak to ni vec to ,enostavno Olimpija igra bolj poletno,navdahnjeno hitro...Lanska sezona v Ligi Prvakov je bila presezek ekipe in teh igralcev.Ceprav je bilo ogromno srece da smo se tja uvrstili.Gledal sem vse domace tekme v Ligi Prvakov v zivo! Izjemno sreco smo imeli proti Celticu ze v kvalifikacijah-realno tisti gol v Glasgowu ...Liga Prvakov pa :Sporting nas je nadigral,ampak mali Zaho je v z adnji minuti sel do konca in po napaki obrambe in vratarja zadel!Maribor pa je bil realno razbit v igri,reseval je Handa.Druga tekma s Chelsejem...nebom reklel da so nam pustili tocko ampak nekaj prevec se naprezali niso to je realno! Igrali so pocasi,cisto drugace kot smo jih vajeni iz Premier League!Zdaj pa zadnja tekma z Schalkejem! Ta isti Schalke sem na sreco gledal v zivo ze proti Bayernu v Bundesligi prejsnjo sezono!Hm kot da bi gledal razlicne ekipe ,,,Schalke tam v dele ,presing so poskusali igrat po celem igriscu,Chupo-Moting je pretekel okoli 10 km pomojem, veliko sprintov vseh,po bokih prenos igre hiter ,cisto drugace kot na tekmah z Mariborom,hm zanimivo,Bayern jih je sicer premagal ampak ok Bayern je drugi svet!V Ljudskem vrtu je pa zalost od njih!Pravzaprav se vprasas ce je morda Maribor boljsi od Bayerna hm mislim da le ne ...Potem a nazaj v realnost v Slovensko ligo kjer bo Maribor prvic moral pokazati koliko velja,prvic od kaj je Olimpija v 1 ligi ima spodobno in selekcionirano ekipo z resnim trenerjem in prvic je Maribor pod pritiskom!Dobro se zavedajo da letosnja Olimpija niso lanske Domzale katere imajo ozek kader in omejeno kvaliteto ampak imajo pravo ekipo ki jih lahko resno ogrozi!Zlatko Zahovic vec ne daje izjav! Bojan Ban je sicer ob koncu novinarske konference nagovoril zbrane ces: Se vidimo 23 maja ob proslavitvi 14 naslova...Gospod Ban mar res si preprican da bo naslov spet prisel sam od sebe !!! MAribor je v krizi in to v taksni krizi kakrsni od leta 2007 se ni bil!Se najbolj pa me je nasmejala izjava trenerja vceraj po tekmi!Maribor je bil boljsi zasluzili smo si zmago proti Rudarju!Ocitno je 99% gledalcev gledalo neko drugo tekmo kot gospod Gajser!Za statistika pove marsikaj!PA najboljsi igralec vceraj Handanovic!
N33L33
24. 08. 2015 12.05
+3
Olimpija ima bolj močne igralce, bolj zgledajo kot športniki. Pri mariborčani pa so nekateri igralci bolj šipki. Maribor bi rabil bolj močne, in hitre igralce. Olimpija bi lahko napredovala v evropski ligi, ali celo v liga prvakov. Bi si pa vseeno želel Maribora.
Stajerci007
24. 08. 2015 12.03
+3
Čestitke v ljubljano....Tak ko sn vedno povdarjal.. liga rabi močno olimijo.... Ampak vzganjat evforijo po 7h kolih... to pa počnejo samo naivni navijači- pa brez zamere... Lani so nam Domžale všle na 12 pik... bli brez gola 1000 minut...Se je že govorilo o koncu ere Maribora... .pa je blo na koncu sej vsi vemo kako.... Počasi tekmo po tekmo... Prvenstvo je dolgo 36 kol... prišli bodo slabi rezultati, poškodbe, utrujenost... In tukaj spomladi vedno vdari Maribor... je pa vseeno lepo videt te nekja ljudi na tribunah... kr onih 250 gledalcev prejšnja leta je blo pa zares muka gledat... Po kocnu 36. kola pa tak pričakujem samo en scenarij... Polna južna tribuna in dvig 14tega naslova... vse drugo bi bilo ogromno presenečenje!! Lep pozdrav .. EN KLUB ENA ČAST
aki10
24. 08. 2015 17.56
+5
Pa kdo zganja evforijo, kva vm dela v glavah?? Nobeden navijač, ki je včeraj bil na tekmi ni s stadiona odšel evforičen. Veseli, srečni seveda, ne pa evforični! Zavedamo se, da je komaj začetek prvenstva. Res, da smo proslavljali visoko zmago, da se je trobilo v garaži pod stadionom in zunaj po LJ ulicah, da so ljudje veseli, ampak nismo evforični in ne mislimo, da smo prvaki al kaj podobnega! Pač srečni smo, ker klub deluje dobro, urejeno, iz dneva v dan bolj organizirano in ker igramo odlično in zmagujemo. Se zdaj še veselit več ne smemo ob vsem tem na kar čakamo že več kot 20 let?? Takoj smo evforični... pa dejte se poslušat mal...
MaunelNeuer
24. 08. 2015 18.13
-1
lepo da se je vrnila močna olimpija ampak ni treba zato tak poniževat pa žalit Maribora in Gorice
MaunelNeuer
24. 08. 2015 18.14
-4
glede sociale je res lj kriva da je po MB in ostalih mestih vlka brezposelnost ker je vse v lj zato je tam najmanj brezposelnih, lj je pokradla vso slovenijo
Uporabnik113089
24. 08. 2015 19.39
+4
Brez dvoma bo NK Olimpija novi slovenski prvak. Tisti ki mislite drugače le lažete sebi.....
MaunelNeuer
24. 08. 2015 20.18
-3
bomo vidli na konc, ne trdim da ne bojo, upam le da bo Gorica
MaunelNeuer
25. 08. 2015 01.23
-2
mi žalimo? oprosti ampak ni res, je večinoma kontra
Stajerci007
25. 08. 2015 10.51
nisn mislo tolko navijače kot medije... ko bereš naslove kdo nas lahko še spoh ustavi in tak dalje... hvala bogu da se je obrnilo na blojše... kaj se pa tiče sociale.... hvala bogu da sn brez službe da sn lahko lansko leto bil tako v Londonu, Nemčiji in na Portugalskem... država da tak fleksibilen službeni čas da sn brez problema bil na vseh gostovanjih.. pa pred tem še v Seviliji, ... pa Bruggeju, Rimu ... ko smo igrali ligo Evropa!!! Prejšnje kolo smo izgubili bitko... vojno še zdaleč ne.... Edino kaj šteje je kaj lestvica pokaže po koncu 36tega kola.... Lep pozdrav ... EN KLUB ENA ČAST
rambek
24. 08. 2015 09.39
-1
Nogomania poroca, dabo danes ob 12 novinarska koferenca v Mariboru, kjer bi bil znan nov trener?
Martin Riggs
24. 08. 2015 07.50
+18
Končno je tale liga vsaj gledljiva. Pestro bo. Upam da bo Olimpija prvak. Dolg že čakamo.
MaunelNeuer
24. 08. 2015 18.17
-2
macek_garfield
24. 08. 2015 07.35
-23
... ce ne bi bil sodnik slep, bi razveljavil prvi gol, ki je bil cisti offside ... ampak, sodniki imajo baje letos naredjenje da sodijo v korist tega tretjerazrednega kluba ...
tekač
24. 08. 2015 07.52
+18
User513426
24. 08. 2015 08.25
+10
ghee
24. 08. 2015 15.53
+1
to ste govoril tud dve sezone nazaj ....mal se spomn!!
aki10
24. 08. 2015 17.58
+4
ueeeeeeeeeeee ueeeeeeeeeee ueeeeeeeeee... joki še naprej, mi bomo pa gole dajal kot po tekočem traku ;)
zriki
24. 08. 2015 18.11
+2
MaunelNeuer
24. 08. 2015 20.18
-2
zriki
24. 08. 2015 20.45
+1
smo jo prerasli, zdaj cuzamo sise, ko boste rabili nasvet, kar pogumno
MaunelNeuer
25. 08. 2015 01.24
-1
Pan1
24. 08. 2015 07.13
-2
Kar berem tu spodaj, je poden. Kot da ne živimo v isti državi. Danes gre Olimpiji, včeraj je šlo Mariboru in tudi Celju. To je šport in v imenu njega, se delit na koga in kaj, je najmanj bolano. Sploh pa ko pogledam priimke igralcev, se sprašujem, ali je to sploh v Sloveniji?
zriki
24. 08. 2015 20.47
+2
hm, se pravi, najprej pravi priimek, šele nato dober igralec?
TheMafiaDon
24. 08. 2015 07.09
-9
povsem so "rabili" Celje? ali so imeli množični pretep ali so imeli boks???? pri nogometu ponavadi zmagajo, premagajo, itd... osnovna šola ja?
berlusconi
24. 08. 2015 07.26
+4
matej1111
24. 08. 2015 06.43
-12
Letos bo Bežigrad prvi, drugo leto pa bo že v peti ligi. :)))))))))))))))))))
jjhhggff
24. 08. 2015 07.27
+3
NK Tezno pač ne more biti prvo vsako leto.
fowler9
24. 08. 2015 14.03
+6
matej1111- Ti boš pa letos težko končal 2.a OŠ Sp. Kungota
ghee
24. 08. 2015 15.53
+2
fowler ..še to vprašanje če je zmogu pridt na osnovko ;)
biggbrader
24. 08. 2015 06.30
+2
Zadeve se počasi postavljajo na svoje mesto.
MaunelNeuer
24. 08. 2015 02.06
-8
G O R I C A!!!!!!!upam da se MB čimprej postavi na noge
KomentatorPolde
24. 08. 2015 06.50
+11
Weber - po tvojih prejšnjih komentarjih ni dvoma, da si štajerc. Vendar bolni štajerc ! Še dobro, da je tukaj možnost komentiratiranja, da lahko sproščaš svoje frustracije !
Angela Franko
24. 08. 2015 06.54
-4
Zakaj bi moral bit bolan samo zato ker ne navija za Olimpijo še malo pa boš ti bolan ko bo zgubila ta začetni zagon !!!!
rambek
24. 08. 2015 08.58
-3
Gorica jim bo cez slabih 10 dni napolnila mrezo.
zriki
24. 08. 2015 12.35
+4
no evo bravo polde, tud sam vem, da je štajerc, pa kar Gorico opeva, mislim tipček je res bolan
fowler9
24. 08. 2015 14.05
+3
MaunelNeuer
24. 08. 2015 14.59
-3
polde, jas živim na Primorskem sem pa pou Korošec če smo že pri tem, frustracije spročajo tud zabari, ja Lepši cajti taki so pač zabari, če nisi za lolimpijo si ničla, zriki če živim blizu Gorice kak ne bom navijal za njih? se ti blede? tak kot towlerju
zriki
24. 08. 2015 18.15
Limonin sok
24. 08. 2015 01.52
+3
dej zrihtite zvok, reklame slišm posnetki golov pa tišina res bravo...
fghfhfhfhf
24. 08. 2015 00.47
+15
Olimpijaaaaaaaaaaaaa...pojejte se štajerčki
MaunelNeuer
24. 08. 2015 01.02
-13
fghfhfhfhf
24. 08. 2015 01.22
+15
MaunelNeuer
24. 08. 2015 01.51
-7
sej pravim, bomo videli sicer pa smo prvi ;)
Sistematik
24. 08. 2015 05.09
+0
Čakaj balkanito.....kdo je že trener Olimpije ?
biggbrader
24. 08. 2015 06.31
+7
Angela Franko
24. 08. 2015 06.56
-4
NIHČE OD OLIMPIJE ALI IZ LJUBLJANE NE MORE ZAMENJATI DIREKTORJA MARIBORA !!!
vrtnar01
24. 08. 2015 00.07
-19
sami pocarski goli
fghfhfhfhf
24. 08. 2015 01.23
+12
se dobr da jih MB ni dal 6 bili bi vsi lepi ane?
fowler9
24. 08. 2015 14.10
+3
pocar te je naredu,MB še pocarskega ne more dat
ghee
24. 08. 2015 15.54
+2
Widzew&V89Maribor
23. 08. 2015 23.58
-6
do zadnjega vojaka .. misija *14 naviajj al pa sp... !
aki10
24. 08. 2015 18.00
+6
a do enga izmed unih vijolčnih bojevnikov v LJ klubih v soboto zvečer, ki komaj stojijo na nogah ob proslavljanju remija v Velenju?
MaunelNeuer
25. 08. 2015 15.46
-2
jjhhggff
23. 08. 2015 23.57
+23
Olimpija je z Mandarićevim denarnim vložkom najbogatejša ekipa v Sloveniji. To se pozna pri pristopu igralcev, ker so spet redno in dobro plačani.
Widzew&V89Maribor
23. 08. 2015 23.59
-2
mb ima zalogi pomoje 10 - 15M ne pretiravaj ;)
jjhhggff
24. 08. 2015 00.03
+14
Mandarić jih ima parkrat več. Je bil lastnik nekaj klubov, nazadnje Sheffield Wednesdaya, ki ga je poceni kupil in drago prodal.
Widzew&V89Maribor
24. 08. 2015 00.09
-8
ja pa to je denar od njega vprasaj se kaj bo ko bo odsel :) maribor ima nagrad od uefe v zadnjih stirih sezonah na pretek 4 sezone zapored in prezimitev, pa si racunaj ... to kaj vlaga mandaric ni od OL denar ampak od njega... ko je od kopra odsel je le temu izstavil racun dva miljona
Chelsea1991
24. 08. 2015 00.09
-5
Olimpija ima 0 evrov denarja, tole je mandaričev keš, ne pa olimpijin, medtem ko maribor ni dobil niti centa iz privat žepov ampak izključno iz prodaj + nagrad+ vstopnic ...
Widzew&V89Maribor
24. 08. 2015 00.09
-3
Widzew&V89Maribor
24. 08. 2015 00.10
-4
Chelsea1991 tako! napolnili smo stadion minimalno 50 krat v eri zahota
jjhhggff
24. 08. 2015 00.11
+16
Se strinjam z vama, ampak Mandarić kluba ne bo izčrpal in bankrotiral, ampak ga bo kvečjemu za večji denar prodal naprej. Novi lastnik bo spet vanj vlagal, kupoval igralce itd... Olimpija bo šla le še navzgor. To je dobro za Slovenski nogomet, da imamo dva zelo bogata kluba.
miso_
24. 08. 2015 03.18
-7
tako kot koper, ja ... NOT ... Mutna posla odzadaj, nic novega za Ljubljano, z jankovicem za volanom ...
rambek
24. 08. 2015 09.00
+6
gapiwasted
24. 08. 2015 13.13
+3
Če popovič nebi mandariću srou po glavi bi mel koper danes 10 - 15 miljonov plusa tko se pa člobek ni pustu je. a. t to se pa lohka sam popoviću zahvalte sej zdwj jih bo še on pokradu v roku 2eh let bo pa klub propadu
gapiwasted
24. 08. 2015 13.19
+4
+ mandarić je za letošnje okrepitve porabu vse skp 500.000 € in se vidi da človek pozna nogomet ter poslovanje z igralci zato pa bo pol hentya pa še kakšnega prodal za mastne pare če ne v zimskem roku pa nasledno leto tko da teh 500.000 € je za njega drobiž glede na to za kok se bodo pol igralci prodal ki vsi vemo da znajo bit rekordni prestopi
zriki
24. 08. 2015 18.19
+1
Chelsea1991
23. 08. 2015 23.45
-14
Čestitke Celti Vigo za prvi naslov španskega prvaka ! Saj liga se konča avgusta ...?
CrackMilko
23. 08. 2015 23.52
+12
zriki
24. 08. 2015 00.08
+7
sam res, in to od zavisti, ubogi tvoj sosed, ki kupi nov avto
ghee
24. 08. 2015 00.33
+4
zalostn...se mal pa se mi bis zacel smilit cfc :)
MaunelNeuer
24. 08. 2015 01.02
-8
zalostn, ne žalostno, a je to slovenščina?
User513426
24. 08. 2015 08.31
+4
porka duš weber. ne seri klamf če si jedu bucke
fowler9
24. 08. 2015 14.15
fowler9
24. 08. 2015 14.15
+2
WeberGraz-Chelsea1991- vidva sta oba boga,.....ampak res boga,se vidi za katere klube navijata
MaunelNeuer
24. 08. 2015 15.00
-1
bucke jete vi zabari, towler bogi ste navijači lolimpije
Stajerc22
23. 08. 2015 23.35
-8
"Navijači Olimpije so dodobra zapolnili ljubljanske Stožice." to se hecate kajne? 3000 gledalcev na stadionu za 15000 ljudi je dodobra zapolnjen stadion?
ghee
24. 08. 2015 00.36
+7
glede na prejsnja leta agonij, in katastrofe..itditditditd....povprecja tm cca 200 ljudi.......je ob obisku 3-4k ljudi kar realno ozmacit da je stadion dodobra zapolnjen... ne usega tok dobesedno dojemat
ghee
24. 08. 2015 00.36
+3
glede na prejsnja leta agonij, in katastrofe..itditditditd....povprecja tm cca 200 ljudi.......je ob obisku 3-4k ljudi kar realno ozmacit da je stadion dodobra zapolnjen... ne usega tok dobesedno dojemat
ghee
24. 08. 2015 00.36
+1
Debely
24. 08. 2015 08.03
+4
MaunelNeuer
24. 08. 2015 15.01
-4
kdaj so ble pa stožice zapolnjene lepo vas prosim kdo bo v nedokončan hlev hodil
zriki
23. 08. 2015 23.12
+17
O L I M P I J A O L I M P I J A 1911
Chelsea1991
23. 08. 2015 23.15
-16
prosim da ne uporabljaš lažnih letnic, hvala...1911 je letnica ND ilirija, leta 1945 se je del ilirije odcepil in ustanovil svoj klub nk odred, ki se je 1953 preimenoval v olimpijo...v vseh starih revijah / albumih za slikice pred osamosvojitvijo je pod datum nastanka nk olimpije 1945, šele tam nekje 1994 se je nek zafustriranec spomnil, da bi si lahko nabili 1911 na letnico da bi izpadli bolj pomembni.
Chelsea1991
23. 08. 2015 23.16
-6
ps če je olimpija 1911 potem je maribor 1919 in ne 1960, ker je takrat bil ustanovljen branik...
Eki
23. 08. 2015 23.18
+8
Owdgb18
23. 08. 2015 23.20
-5
ej Eki, da nebota z Zriki-jem prva v vrsti pred ljudskim vrtom za karte, ko bo spet kaki vlki klub prišo v maribor
Owdgb18
23. 08. 2015 23.22
-6
evo še ti napišem delovni čas Vijol'čne bajte : pon-petek 10.00-19.00
Chelsea1991
23. 08. 2015 23.24
-6
pa saj že poznajo ta čas, če redno v vijolčni bajti kupujejo šale, ki jih potem po facebooku kurijo itd. ker nimajo jajc da bi ga violam ukradli...
Eki
23. 08. 2015 23.24
+2
Ne potrebujem , ker lahko pokličem pol ekipe ( ljubljanske ) in dobim karto :) . Upam , da bom lahko naslednjo sezono gledal te tekme v Ljubljani in ne v Mariboru ..
Owdgb18
23. 08. 2015 23.28
-1
Če maš dober sprejemnik za TV..potem mislim da ne bo problema :)
ghee
23. 08. 2015 23.29
+5
chelsea..zalostn da pod vsakim komemtarjem piskas... sej vem kako se pocutis... umir se in se prepust
ghee
23. 08. 2015 23.30
+1
Owdgb18
23. 08. 2015 23.32
-2
Juve ti bo izpado v 2.ligo....te nič ne skrbi ? prepusti se
zriki
23. 08. 2015 23.41
+0
zriki
23. 08. 2015 23.48
+3
kaj naj pa hodim gledat v mb? Spektakel? hahahaha, lej ko bo gostoval Milan, potem pridem, do takrat ti prepustim sanje, kako lepo je bilo igrati proti takem velikanu l. 1992, zapomni si
Chelsea1991
23. 08. 2015 23.50
-3
haha, saj nevem če si bedak ali samo trollaš...v mariboru so od 1992 do danes gostovali trije evropski prvaki...a bo šlo?
Owdgb18
23. 08. 2015 23.50
+0
Chelsea1991
23. 08. 2015 23.52
+0
oz pardon, štirje ne trije, oz. pet če štejemo še prijateljske tekme.
Widzew&V89Maribor
24. 08. 2015 00.01
-3
ste prezimili ? v mariboru je gostovala sevilla 4 kratni prav EL;) in to februarja tega mejnika neboste presegli, dodam se chelsea case closed
zriki
24. 08. 2015 00.10
+2
in oba sta večja od Milana? Kakšni troti...
Widzew&V89Maribor
24. 08. 2015 00.12
-3
Chelsea1991
24. 08. 2015 00.13
-4
jaz se pač nebi hvalil da ste skupno 8:0 zgubili od milana kljub veliki centralizaciji v začetku 1990s kjer je 99% državnega denarja namenjenega športu šlo v olimpijo, bruka
zriki
24. 08. 2015 00.15
+4
ma da ne umreš, kakšni otroci ste toteki
zriki
24. 08. 2015 00.16
-1
ti je končno ratal poguglat rezultat? Nekam dolg si rabil. Saj pravim, ko boste gostili takega velikana potem se javi
Chelsea1991
24. 08. 2015 00.19
-5
pa ti si še hujši kot navijač liverpoola, za tisto eno tekmico se naslajaš pred 25 leti, od takrat pa je mb gostil evropske prvake kot so borussija, PSV, ajax, celtic, chelsea, zvezda...
Chelsea1991
24. 08. 2015 00.19
-3
da ostalih ekip kot so tottenham, lazio, villarreal, rangers, schalke, sporting, sevilla, bayer ne omenjam sploh...kaj ste pa vi gostili zadnjih 10 let ? a širokega?
MaunelNeuer
24. 08. 2015 00.20
-5
večji primitivčki ste zabarčki, naučite se CPPjev ker nimate pojma na cesti kak taljani
ghee
24. 08. 2015 00.38
hahaha kr juve omenja tip.... ce si ga ze omenu ..bom pa odgovoru: ... Se slisva v maju ,) ne ti skrbet za Juve ,)
ghee
24. 08. 2015 00.40
+2
zriki pust jih clovk....obrambno mehanizmi pac, paranoja in panika sta pac husa stvar :)
ghee
24. 08. 2015 00.40
MaunelNeuer
24. 08. 2015 01.04
-2
ti ni vkloplo zaka sem juve omenu hehe ka pa zabarom vlopi
zriki
24. 08. 2015 05.38
+3
MaunelNeuer
24. 08. 2015 05.53
-6
na žalost večkrat kot v MB, nič me ne vleče v lj, grem raje v KP je vlko lepši
Matejv1983
23. 08. 2015 23.05
+3
V Celju je čas ,da za svoje nedelo enih par ljudi ne dobi plače in prepusti mesto boljšim. ker sedaj se pa že norce delajo.