Nogomet

V Selcah znova malonogometni praznik z vsemi najboljšimi

Selce, 20. 06. 2015 12.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na največjem mednarodnem malonogometnem turnirju v Sloveniji, 10. Prazniku Slofutsala, so se v Selcah za dobrodelne namene zbrala številna moštva, vlogi favoritov sta upravičili ekipi aktualnih državnih prvakov v futsalu.

To sta moštvi Kozel Pivo iz Dobovca, katerih dres je v prvenstvu nosil tudi najboljši igralec futsala v Sloveniji vseh časov Mile Simeunović in ljubljanska ekipa AI avtohiša, ki jo je zanimivo, okrepil prav omenjeni Simeunović. Obe moštvi sta se s popolnim izkupičkom in brez prejetega zadetka zanesljivo uvrstili v nedeljske dvoboje osmine finala.

Preboj v izločilna srečanja je uspel tudi tolminski ekipi Okrepčevalnica Tmin, katere jedro sestavljajo igralci tolminskega KMN Puntar ter največjemu presenečenju petkovih srečanj, nepostavljeni ekipi ŠRD Doblar, ki je na čelu z zimzelenim veteranom, Leonom Filipičem, osvojila prvo mesto v skupini z igralci KMN Sevnica (Disshi bar Selo ljubavi) in KMN Stripy (Hirka Eko-Slik).

Zelo izenačeni dvoboji so v negotovosti pustili tudi vse drugouvrščene ekipe, ki so še upale na preboj v osmino finala. V najboljšem položaju je bila ekipa Aspekta s tremi točkami in pozitivno gol razliko (+1), z enakim točkovnim izkupičkom a slabšo gol razliko sledijo Hirka Eko-Slik (+0), ter Vikingi in KMN Oplast 97/98 z golom minusa.

Še bolj zanimivi obračuni se obetajo v nadaljevanju turnirja in v nedeljo, ko bo šlo za odločilne boje, v športnem parku Rovn pa bodo svoje bogato znanje prikazale tudi ekipe iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Avstrije in številni najboljši slovenski igralci z aktualnimi branilci naslova najboljših, ekipo Jasko trade, na čelu. V Selcah pri Železnikih bo poleg zanimivega dogajanja na futsal igriščih tudi pestro obnogometno dogajanje, kateremu ton bodo dajale športne igre podjetij Selške doline, veliko nagradnih iger in seveda dobrodelna nota, katere glavno vodilo je zbiranje sredstev s prodajo spominskih majic prireditve.

Prehodni pokal za zmagovalca turnirja.
Prehodni pokal za zmagovalca turnirja. FOTO: Futsal

Nedeljski pari osmine finala:
10.00 JASKO TRADE : GATA
10.40 KOZEL PIVO SM TEAM : PVC DŽAJA
11.20 KONTESO : FLAMENGO
12.00 OKREPČEVALNICA TMIN AMAZONKA : ŠRD DOBLAR
12.40 HIRKA EKO-SLIK : AVTO GOSUPLJE
13.20 ASPEKT : EKO SLIK
14.00 AI AVTOHIŠA : INŠTALACIJE MARIJAN
14.40 KIWI SHOP : PICERIJA ŠPAJZA

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.