Nogomet

VIDEO: Bolt presenetil s klicem in čestitkami rdečim vragom

Manchester, 01. 01. 2017 11.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
3

Najhitrejši človek na svetu Usain Bolt je zvest navijač Manchester Uniteda, kar je že večkrat poudaril. Jamajčana je zmaga rdečih vragov po preobratu na novoletni dan v Premier League tako navdušila, da je čestital kar v živo v oddaji klubske televizije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Usain Bolt je čestital igralcem Manchester Uniteda, ki so v soboto do 85. minute izgubljali prvenstveni obračun z Middlesbroughjem z 0:1, nato pa po zadetkih Francozov Anthony Martiala (85.) in Paula Pogbaja (87.) prišli do zmage. Presenetljivo se je oglasil po telefonu ob pregledu tekme na klubskem kanalu. Voditeljica oddaje Mandy Henry je svetovnega rekorderja Bolta, trikrat zapored zlatega šprinterja na olimpijskih igrah, najavila: "Naslednji na vrsti je Usain iz Jamajke." Takoj nato pa je dodala: "No, pa vendarle ni Usain Bolt, kajne?"

Najuspešnejši atlet vseh časov je odvrnil: "Da, je Usain Bolt." Presenečena vodteljica še vedno ni verjela, četudi je Bolt, velik navijač Uniteda, zmago pospremil z besedami: "Tekmo so odigrali v slogu starega Manchester Uniteda. Vztrajali so, pritiskali in uspeli, prav na način Manchester Uniteda. To je bila velika tekma, sem zelo vesel takega razpleta." Bolt je nato tudi prek Twitterja potrdil, da je bil res on, nejeverna Henryjeva pa se je morala nato Boltu opravičiti in je izrazila upanje, da jih bo sloviti Jamajčan kmalu spet poklical.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SAF1
01. 01. 2017 17.15
+1
Vauuu konec leta 2016 je bilo, pa še vedno nimajo telefonske povezave kakršno je treba imeti.
jebes24ur
01. 01. 2017 16.24
-5
24ur dj prosim nj mi en pove zaka je ta člank na tej spletni strani? koga briga
Maxx365
02. 01. 2017 08.50
mogoče si pa ti zalutal na športno stran, to je novica povezana z ManU, pa še zanimiva je, kaj ti ni jasno?