Nogomet

Uradno: Mancini se vrača v Inter

Milano, 15. 11. 2014 09.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Roberto Mancini je tudi uradno postal novi (stari) trener nogometnega kluba Inter. 49-letni italijanski strokovnjak je nazadnje vodil turški Galatasaray, na klopi 'nerazzurov' pa je zamenjal Walterja Mazzarrija.

Roberto Mancini
Roberto Mancini FOTO: Reuters

Namigovanja so se uresničila. Kmalu po tem, ko je vodstvo Interja zaradi slabih rezultatov odpustilo Walterja Mazzarrija, se je na stadion Giuseppe Meazza vrnil Roberto Mancini. Ta je Inter že vodil med leti 2004 in 2008 ter z njim trikrat osvojil naslov prvaka v Serie A, ob tem pa še dvakrat slavil v italijanskem pokalu. "F.C. Internazionale z veseljem sporoča, da je Roberto Mancini postal novi prvi trener moštva. S svojim delom bo začel že to soboto," so zapisali na uradni strani Interja. Nad Mancinijem naj bi bil navdušen predsednik kluba Erick Thohir, ki se je tudi najbolj zavzemal za odstavitev Mazzarrija. "Naš cilj je, da Inter znova popeljemo med najboljše klube v Evropi, kamor tudi spada, in zato z veseljem pozdravljam Roberta Mancinija. Njegovi dosežki z Interjem in tudi drugimi klubi govorijo samo zase. Njegove mednarodne izkušnje in težnja po uspehu bosta popeljala moštvo na višjo raven," je prepričan indonezijski poslovnež.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SAF1
16. 11. 2014 18.40
-1
Kako pa bo Inter treniral, sej Inter nima milijard kot City?
yoži
15. 11. 2014 15.20
+5
to se je čakalo, odstavitev walterja in nekaj pametnega od trenerja,da prevzame ta klub, roberto pa je tak al tak to
PVSK
15. 11. 2014 13.50
+18
Roberto je dober trener in verjamem da bo Inter popeljal na pota stare slave. Ni lige prvakov brez Interja in Milana!
JST008
15. 11. 2014 11.33
+12
ZAKON.. to je super trener.. Mislm da bo zdej Inter skor ziher v ligo prvakov pršel, Januarja naj bi še Jovetić pršu pa nekaj novih okrepitev.. čez par let bo pa lahko Inter že prvak Italije spet z takim trenerjem in pravimi nakupi novih igralcev..