Nogomet

Topić podal odstopno izjavo?

Murska Sobota, 30. 06. 2012 09.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo nogometnega kluba Mura 05 bo pred začetkom tekmovalnega leta moralo dobiti povsem novo podobo. Kdo bo zasedel najpomembnejše položaje, ostaja neznanka, med kandidati za trenerja pa naj bi bil najbliže Fazaneriji Dušan Kosić.

Nogometaši murskosoboške Mure 05 so ostali brez glavnega trenerja, neuradno je odstopno izjavo podal tudi predsednik Miroslav Topić, prihodnost pa ostaja negotova. Igralci – tisti, ki niso zamenjali sredine – marljivo vadijo pod taktirko Ferija Ciferja in Damjana Ošlaja, njihova želja pa je, da bi do prihoda rešiteljev opravili tako dobro delo, da bi lahko nadaljevali na lanski šampionski poti.

"Dopoldne je bila s strani podpredsednika kluba Mateja Puhana igralcem podana skupna izjava upravnega odbora kluba, v kateri je bilo nakazano, da se bo upravni odbor v bližnji prihodnosti okrepil z novimi člani. Nove ljudi v upravni odbor kluba lahko izvolijo člani in pogoj, da do tega pride, je odstop upravnega odbora. Na podlagi predlogov bodo potem člani kluba lahko na novo izvolili predstavnike v upravni odbor kluba,“ so o prihodnosti murskosoboškega prvoligaša zapisali na spletni strani Mure 05, kjer naj bi, v kolikor bo prišlo do menjave v vodstvu kluba, mesto glavnega trenerja zasedel Ljubljančan Dušan Kosić.

V Fazaneriji je odprtih še veliko vprašanj ...
V Fazaneriji je odprtih še veliko vprašanj ... FOTO: Miro Majcen

V Fazaneriji je veliko govora o imenih, ki bi lahko zasedla najpomembnejše klubske položaje in poskušala pomagati obubožanemu slovenskemu predstavniku v Evropi. Govori se tudi o Mitji Hlastecu, ki je v preteklosti deloval v Mariboru in v Združenju slovenskih prvoligašev, eden izmed kandidatov za mesto predsednika pa naj bi bil tudi Andrej Šajnovič. Razplet bo bržkone znan v naslednjih dneh, igralci pa verjamejo, da bodo še enkrat več zmogli misli usmeriti izključno najpomembnejši postranski stvari na svetu in evropski začetek sezone začiniti s kakšnim dobrim rezultatom v Bakuju.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lenoritis24
30. 06. 2012 17.15
-7
a drese imajo kot da so jih kupili pri kitajcih za 2evra
adventurer
30. 06. 2012 20.22
+0
kdo pa je kriv ,da so evropski TAJKUNI vse vrste panoge tja dol odpeljali-ha!!!!!!?????????????kdo??? TA ISTI TAJKUNI,ki jim ni zadosti 5mil.eu v žepu ,mora imeti 15 mil.eu v žepu!!!!!!!!