Nogomet

Tevez: Kariero bi rad zaključil pri Boci Juniors

Buenos Aires, 07. 06. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Napadalec Manchester Cityja Carlos Tevez je v pogovoru za FoxSports priznal, da bi rad svojo športno pot sklenil v svojem 'domačem' klubu Boca Juniors.

Argentinec Carlos Tevez ima za seboj izjemno turbulentno sezono, saj je bil kar nekaj mesecev na stranskem tiru, potem ko se je sprl z glavnim trenerjem Robertom Mancinijem.

Carlos Tevez se namerava ob zaključku kariere vrniti v rodno Argenitno.
Carlos Tevez se namerava ob zaključku kariere vrniti v rodno Argenitno. FOTO: Reuters

Tevez se je med omenjenimi težavami vrnil v rodno Argentino, kjer je očitno spoznal svojo zmoto in se vrnil v Manchester. Najprej se je opravičil Manciniju in si počasi spet izboril mesto v moštvu, ki mu je nato pomagal do prvega naslova prvaka v angleški Premier League. "Moja največja želja je, da bi kariero zaključil v moštvu Boca Juniors. Še vedno si želim isto kot takrat, ko sem zapustil vrste Boce, in to je, da se upokojim v domačem klubu. Seveda bo za to še prišel čas, a sedaj bi rad priznal, da se po zaključku sezone v Angliji počutim fantastično. Za menoj je težko obdobje in vesel sem, da se je vse razpletlo, kot se je. Ne razmišljam o odhodu iz Cityja, tudi moja družina se je že privadila na življenje v Angliji," je povedal Argentinec.

Priznal je tudi, da ga ne boli dejstvo, da trenutno ne nastopa na tekmah argentinske izbrane vrste. "Reprezentance ne pogrešam. Veliko bolj sem užival, ko sem tekmo spremljal kot gledalec," je Tevez dejal po zmagi Argentine nad Ekvadorjem in dodal: "Užival sem v tekmi, a za zdaj pač nisem v načrtih našega selektorja. Ko me pokliče, se bom seveda z veseljem odzval njegovemu povabilu."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CheGaucho
07. 06. 2012 11.58
+3
Tako se govori ;) Upam, da je to res pa da pol se copa libertadores osvoji Tevez z Boca Juniors in toj pol to...
matej1111
07. 06. 2012 08.33
+1
Jaz pa v Spodnjem Dupleku. :)