Nogomet

Televizija Sky suspendirala Carragherja do konca sezone: To je velik madež za mojo osebnost

Liverpool, 14. 03. 2018 17.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Televizijska postaja Sky je do konca sezone suspendirala nekdanjega nogometaša Liverpoola in angleške reprezentance Jamieja Carragherja, ker je bil ta vpleten v incident s pljuvanjem. Komentatorja televizije Sky so namreč posneli med pljuvanjem skozi okno vozila, neprimerno obnašanje pa ni naletelo na odobravanje njegovih zdajšnjih delodajalcev.

Jamieja Carragherja so med vožnjo s tekme v Manchestru, kjer je Liverpool minuli konec tedna izgubil v največjem derbiju otoškega nogometa (1:2), posneli, ko je sočno pljunil skozi odprto okno vozila, posnetek je zaokrožil po spletu, Carragher pa do konca sezone zaradi tega ostal brez službe.

Jamie Carragher.
Jamie Carragher. FOTO: Reuters

Komentator se je sicer že pokesal, po njegovem je šlo za "nepremišljenost", se opravičil vsem vpletenim in dejal, da se to ne bo več ponovilo.

Kaj takšnega še nisem storil
"Grozno je videti in to spoštujem. To je nekaj, česar še nisem storil in tudi v prihodnje več ne bom. Je velik madež za mojo osebnost in to moram sprejeti," je ob tem dejal Carragher.

Policisti so medtem na pogovor pred morebitno kazensko ovadbo povabili tudi avtorja posnetka, saj je uporaba mobilnih telefonov med vožnjo seveda tudi na Otoku prepovedana. Moški je v avtomobilu vozil tudi 14-letnico, ki je na posnetku omenila, da jo je Carragherjev pljunek vaj deloma zadel.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mojcd
16. 03. 2018 07.29
+1
Pri nas pa če ukradeš miljone si nato še nagrajen
nikoiništa
14. 03. 2018 21.55
+5
Kaj mu bo služba, če je denarja kot pečka.