Nogomet

Taffarel bo nadomeščal kaznovanega Terima

Carigrad, 13. 04. 2013 12.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarnega turškega nogometnega stratega Fatiha Terima bo med suspenzom – kot trener Galatasaraya se bo hladil devet tekem – nadomeščal trener vratarjev kluba Brazilec Claudio Taffarel.

Trener turškega nogometnega velikana Galatasaraya Fatih Terim mora zaradi nešportnega vedenja in ostrih besed, uperjenih proti delivcem pravice na prvenstvenem obračunu, počivati na kar devetih dvobojih, zato so v klubu začeli iskati rešitev. Potem ko sta si rdeče kartone na dvoboju prislužila tudi njegova pomočnika Hasan Sas in Ümit Davala, so se vodilni v klubu v sodelovanju s Terimom odločili, da bo njegov položaj med kaznijo zasedel trener vratarjev kluba Claudio Taffarel.

Claudio Taffarel
Claudio Taffarel FOTO: Reuters

Šest dvobojev pred koncem sezone je Galatasaray na vrhu lestvice turškega prvenstva, najbližji zasledovalci, igralci Fenerbahčeja, zaostajajo za štiri točke. Terim je imel zaradi komentiranja sojenja že od prej dve tekmi pogojne kazni. S suspenzom so mu prepovedali tudi odhod v slačilnico med samim dvobojem, izpustil pa bo tudi uvodne tri obračune prihodnje sezone.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rko
14. 04. 2013 21.26
za tega sm pa že kot froc naviju :) to je bla Brazilija, prvenstvo u jameriki 1994 ! GO TAFFAREL
lightning
13. 04. 2013 18.13
+1
v treh dne dve različni resnici...tipično rumeno novinarstvo...pravzaprav to sploh ni novinarsto...ker za to pač rabiš novinarje ne pisune...
povrsniste24kur
13. 04. 2013 12.39
+8
dva dni nazaj ste pisali, da ga bo nadomestila ženska. ste pozabili? "VIDEO: Še nevideno: Terima bo na klopi Galatasaraya začasno zamenjala – ženska!" kaj je torej res? zelo ste slabi.
kronx9
13. 04. 2013 12.34
+8
zadnič ste pisali da ga bo ženska nadomeščala.. zdj je že moški.. :) ne vete ka pišete resno