Nogomet

'Super Mario' se ne predaja: Osvojil bom zlato žogo!

Milano, 03. 07. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za nekoč enim največjih nogometnih talentov, Mariem Balotellijem, sta sezoni za čimprejšnjo pozabo. Kljub temu je 'Super Mario' prepričan, da se bo vrnil močnejši in postal najboljši igralec na svetu.

Mario Balotelli je po koncu sezone zapustil Milan.
Mario Balotelli je po koncu sezone zapustil Milan. FOTO: Reuters

Mario Balotelli se je po koncu lanske sezone iz Milana preselil v Liverpool. Številni so pričakovali, da bo 'Super Mario' ob vrnitvi na Otok spet zablestel, a bilo je povsem drugače. V Premier League je namreč dosegel vsega en gol, tako da se je pred začetkom pretekle sezone kot posojeni nogometaš vrnil na San Siro. Tudi v Milanu mu ni šlo nič bolje, zato se 'rossoneri' niso odločili, da bi ga po koncu sezone zadržali v lombardijski prestolnici. Ne glede na vse Balotelli ne namerava obupati in je še naprej odločen, da bo nekoč najboljši nogometaš na svetu.

"Želim osvojiti zlato žogo! Vem, da v zadnjih letih nisem dovolj garal. Vem, da sem sposoben več, a potrebujem čas. Na lestvici od ena do deset sem prišel morda vsega do pet. A nekoč bom prišel do desetice, saj si to želim. Vem, da se mi bodo številni smejali, a nisem še pokazal vsega, kar znam. Pred dvema letoma sem bil še srečen, a nisem razmišljal o tem, kako bi lahko napredoval. Šele takrat sem začel garati na polno, čeprav rezultati še niso vidni. Morda še naprej plačujem davek za zadnjih 23 let. Moram ostati miren, saj vem, da sem se spremenil," je za italijanski časnik Corriere della Sera povedal Balotelli, ki letošnje evropsko prvenstvo spremlja le kot gledalec: "Seveda mi je žal, da nisem zraven. A trenutni Balotelli si vpoklica ni zaslužil. Le pravi Balotelli ima svoje mesto v reprezentanci. Nisem na pravi ravni. Imel sem nekaj težav s telesno pripravljenostjo, to nisem pravi jaz. Selektor je storil prav, da je izbral druge igralce, tudi sam bi storil enako."

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RayManzarek
03. 07. 2016 18.34
+5
Prvo naj si kupi vsaj lesene možgane, pa bonton si naj kupi, pa .... Bo kar velik nakup, da bo spet na nekem nivoju.
georgebest7
03. 07. 2016 11.28
+7
hahahahahahahahahahahahaa
šumar
03. 07. 2016 09.32
+8
hahahaha kaj tej nogometasi jamlejo da so tko ...
mccm
03. 07. 2016 08.57
+13
lahko mu zlati sprej posodim
mackon08
03. 07. 2016 08.37
+14
Ta je pa dobra, zlato žogo si lahko edino kupi v zlatarni.