Nogomet

Stric je bil branilec Barce, Rafa Nadal pa želi na čelo nogometašev Reala

Madrid, 09. 02. 2017 06.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
4

Španski teniški igralec Rafael Nadal, finalist letošnjega OP Avstralije, je v pogovoru z novinarji španskega športnega dnevnika El Mundo Deportiva dejal, da si v prihodnosti želi postati predsednik nogometašev Real Madrida.

Rafael Nadal
Rafael Nadal FOTO: AP

Čeprav je bil Miguel Angel Nadal, stric enega najboljših teniških igralcev v zgodovini, v letih 1991 do 1999 branilec Barcelone, Rafael Nadal nikoli ni skrival, da je veliki navijač Reala. V pogovoru za El Mundo Deportivo pa je šel še dlje, saj ni skrival, da bi v prihodnosti rad vodil aktualne evropske klubske prvake.

"Seveda bi si želel postati predsednik Real Madrida. Le kdo si tega ne želi? Vendar je do tega še dolga pot ... Za zdaj so moje misli še usmerjene v tenis, saj še ne razmišljam o tem, da bi se upokojil, poleg tega pa ima Real zelo uspešnega predsednika Florentina Pereza, ki je moj velik prijatelj. Toda kdo ve, kaj bo prinesla prihodnost," je dejal 30-letni Nadal.

Nadal je imel v lanskem letu kopico težav s poškodbami, letos pa se je vrnil v velikem slogu. Uvrstil se je v finale prvega turnirja za grand slam, OP Avstralije v Melbournu, in po ogorčenem boju izgubil proti Švicarju Rogerju Federerju. Španec, nekoč številka 1 svetovnega tenisa, je tako trenutno na šestem mestu lestvice ATP.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ka pa mislis
09. 02. 2017 09.57
-2
Itak. Najboljsi na celu najboljsih.
sportko47
09. 02. 2017 10.04
+0
Ha ha ha, kaj? Tole je pa totalno random...se opravičujem Inhumed , vem da s tem kršim avtorske pravice a tvoj spodnji zapis paše tu v tole okno...oprosti, tvoj športko, dovolim ti da kakšno mojo domislico upirabiš v privat zivljenju ko bo potrebno, sej veš roka, roko umije..
Inhumed
09. 02. 2017 08.58
Haha kaj? Tole je pa totalno random.
sportko47
09. 02. 2017 09.30
+2
Zakaj, dejmo še tle pogledat kaj se da o tem napisat...tut Trend si želi enkrat postat predsednik Real Madrida a njega čaka še daljšs pot..zaenkrat se bo posvetil dopisovanju na 24 ur pa se bo pustil presenetit...njegov moto je " počas u klanc " !