Nogomet

VIDEO: Vratar Hajduka presenečen ob domnevnem zanimanju Reala: Ugasnil sem telefon!

Split, Madrid, 14. 03. 2018 17.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čuvaj mreže splitskega Hajduka, 21-letni Karlo Letica, je priznal, da je presenečen, potem ko se je v španskih medijih nenadoma začelo pojavljati njegovo ime, in sicer v kombinacijah z domnevnim prestopom v vrste madridskega Reala.

Najvplivnejši španski športni dnevnik MARCA je v soboto udaril z novico, da bo Karlo Letica poleti ena prvih tarč Reala, ki bo kot v zadnjih nekaj prestopnih rokih iskal zamenjavo ali vsaj resnejšo konkurenco za Keylorja Navasa. Letica je za člansko moštvo Hajduka, ki je trenutno na drugem mestu v hrvaškem prvenstvu, zbral vsega osem nastopov, mladi hrvaški reprezentant pa je praktično le nekaj ur po objavi novice zablestel v vsem sijaju, ko je na domačem Poljudu v 95. minuti zadel za zmago nad Istro (3:2).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Španski branilec Hajduka Borja Lopez je španskim novinarjem že zatrdil, da je njegov soigralec sposoben igrati za katerega od velikih klubov, toda mladi Dalmatinec je hitro stopil na žogo.

Keylor Navas (na fotografiji) je že nekaj let nesporna Realova številka ena.
Keylor Navas (na fotografiji) je že nekaj let nesporna Realova številka ena. FOTO: AP

Kasneje bo čas za govorjenje
"Videl sem naslovnico in to, kar je pisalo. Ugasnil sem telefon," je za dnevnik MARCA izjavil Letica. "Bil je dan tekme in želel sem ostati sproščen in se pripraviti. Mislil sem le na tekmo z Istro. Novice so me presenetile. To je resnica. Kasneje bo čas za govorjenje. V tem trenutku pa želim le trdo delati tukaj in pomagati ekipi."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Madridčani naj bi v vsakem primeru poleti pripeljali novega vratarja. Trener Zinedine Zidane sicer še naprej zaupa izkušenemu Kostaričanu Navasu, celo tako, da naj bi ustavil zimski prihod člana bilbajskega Athletica Kepe Arrizabalage. Že več let je neuslišana želja vodstva kluba član Manchester Uniteda in dolgoletni vratar mestnega tekmeca Atletica, David de Gea, večkrat pa se je po medijih govorilo tudi o še enem bivšem "atletu" Thibautu Courtoisu.

Agent: Veliko evropskih klubov je klicalo
Oglasil se je tudi zastopnik Letice, Siniša Šošo, ki trdi, da se za njegovega varovanca zanima več evropskih velikanov, a da se vratarju ne mudi, saj se želi najprej izbrusiti v članski konkurenci hrvaškega prvenstva.

"Lahko rečem le, da je veliko evropskih klubov klicalo našo agencijo," je dejal Šošo. "Še vedno pa je šele marec. Dva meseca sta še do konca sezone ... Karlu se ne mudi. Redno igra pri Hajduku in to je najpomembneje. Ko razmišljamo o njegovi prihodnosti, sta njegov razvoj in njegova kariera naša glavna cilja."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nikkim
14. 03. 2018 22.52
-2
Haralmaan
14. 03. 2018 20.31
-2