Nogomet

Bale izključen, Real v pravi srhljivki izvlekel točko, Katalonci v posteljo s šestimi goli in prvim mestom

Barcelona, Madrid, 01. 03. 2017 18.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Real Madrid je kljub dramatičnim zadnjim minutam z igralcem manj uspel iztržiti le remi z Las Palmasom (3:3). Barcelona je s tekmo več ostala na vrhu lestvice, potem ko je napolnila mrežo Sportinga (6:1) in se veselila zmage z izidom, ki bi naslednjo sredo predstavljal zgodovinski podvig ter omogočil napredovanje v Ligi prvakov.

Luis Suarez je obšel vratarja Ivana Cuellarja in nato zadel z izdatno pomočjo nespretnega gostujočega branilca.
Luis Suarez je obšel vratarja Ivana Cuellarja in nato zadel z izdatno pomočjo nespretnega gostujočega branilca. FOTO: AP
Dvoboj Barcelone in Paris Saint-Germaina si boste lahko v sredo, 8. marca, ogledali na Kanalu A in VOYO (ob 20.30). Dan prej, v torek, 7. marca, bo na sporedu še en spektakularen obračun osmine finala Lige prvakov med Napolijem in Real Madridom.

Katalonci so po dokaj neprepričljivem februarju, čigar kronski dragulj je bila blamaža v Parizu in poraz s Paris Saint-Germainom (0:4), želeli dvigniti razpoloženje na Camp Nouu pred povratno tekmo osmine finala Lige prvakov. Vsi navijači, vsaj gospod, ki ga je pokazala kamera, še niso izgubili upanja, v rokah je namreč pred prihodom igralcev na zelenico držal napis: "Uspel nam bo preobrat!" (kat. remuntarem, op. a.) Kot pripravo na naslednji tekmi, Barco čaka še preizkušnja v Primeri Division, je kritizirani trener Luis Enrique v ogenj še drugič zapored poslal neobičajno postavitev 3-4-3, s katero so Katalonci slavili na gostovanju pri Atleticu, a med enajsterico ni bilo mesta za domača produkta Gerarda Piqueja in Andresa Iniesto. Na zelenico se je po poškodbi vrnil izkušeni branilec oziroma vezist Javier Mascherano, priložnost pa so od prve minute za razliko od tekme na Calderonu dobili tudi Jordi Alba, Ivan Rakitić in Denis Suarez. Sporting, ki ga je v katalonsko prestolnico popeljal nekdanji sodelavec Barcinega strokovnega štaba Joan Francesc Ferrer Sicilia ‒ Rubi ‒ je začel pozitivno, razen poskusa Rafinhe z roba kazenskega prostora domači niso bili nevarni vratom severnjakov. A v deveti minuti je v mreži rdeče-belih končal prvi poskus v okvir vrat, tja ga je po lepi žogi prek gostujoče zadnje vrste Mascherana z glavo poslal Lionel Messi, ki je lepo "lobal" vratarja Ivana Cuellarja. Barca je s hitrim drugim zadetkom napovedala že pravo malo katastrofo Asturijcev, tokrat je lepo v globino (po tleh) podal Neymar, Luis Suarez pa je obšel Cuellarja in nato iz težkega položaja zadel tudi s pomočjo nespretnega branilca Juana Rodrigueza na črti vrat.

Naslednjo priložnost je imel po še eni visoki žogi prek obrambe v 20. minuti Rafinha, a je slabo meril na oddaljenejšo vratnico, več sreče pa je imel že v naslednjem napadu Carlos Castro, ki je po strelu Nacha Casesa, ta je zadel daljšo vratnico, v mrežo z neposredne bližine pospravil odbitek in znižal izid. Barca je skorajda nemudoma odgovorila in Luis Suarez je tokrat vknjižil gol, brez katerega je v enajsti minuti ostal po uradnem zapisniku: podajo Rakitića so gostje slabo izbili le do Urugvajca, ki je spet dokazal, da je mojster volejev in žogo je znotraj kazenskega prostora s pomočjo vratnice silovito zabil v mrežo nemočnega Cuellarja. Burgui je v 42. minuti kar malce osmešil domačo obrambo in iz Marca-Andreja ter Stegna izvlekel dobro posredovanje, izpuščeno žogo nemškega vratarja pa so izpred vrat pred enim od nasprotnikov uspeli izbiti Barcini branilci. Na drugi strani bi lahko Neymar zaposlil katerega od soigralcev, a je v individualni akciji sam prišel povsem do gola, kjer ga je nato ustavil Cuellar. Ob polčasu se je Enrique pred prihajajočima težkima tekmama s Celto Vigo in PSG odločil zamenjati Luisa Suareza, ki ga je zamenjal neučinkoviti Paco Alcacer, a nekdanji član Valencie in občasni španski reprezentant je zadel že v eni svojih prvih akcij in se veselil tretjega gola po prihodu na Camp Nou. Alcacer je pritisnil na zadnjo vrsto gostov, Messi je vzel žogo branilcem in jo lepo serviral Alcacerju, ki s strelom z levico z okoli enajstih metrov ni grešil. Messi se je pred odhodom iz igre, tudi njega je Enrique očitno želel malce odpočiti, še enkrat močno približal zadetku, ko je v 59. minuti s prostega strela zadel točno v stičišče vratnice in prečke. Ko je bil Argentinec že na klopi, je s prostega strela uspel zadeti Neymar: Brazilec je s težkega položaja, precej z desne, s svojim poskusom obšel živi zid in mojstrsko zadel tik ob vratnici za "petardo". Na podobno mesto je svoj strel z neposredne bližine v 87. minuti poslal Rakitić, ki je neusmiljeno zadel po podaji rezervista Sergija Roberta.

Sodnik Borbalan je pokazal rdeči karton Balu, ki je povsem izgubil samonadzor.
Sodnik Borbalan je pokazal rdeči karton Balu, ki je povsem izgubil samonadzor. FOTO: AP

Real Madrid je moral odgovoriti na zmago Barce in večerno tekmo je Zinedine Zidane začel tudi z Iscom Alarconom in Alvarom Morato, ki sta minuli konec tedna vstopila s klopi in zrežirala neverjeten preobrat belega baleta. Prav Isco je bil tisti, ki je poskrbel za hitro vodstvo realovcev, ti so sicer zadeli že v prvem napadu, ko je podajo Garetha Bala izkoristil Morata, a so mu sodniki razveljavili prvega od mnogih zadetkov v tem večeru zaradi prepovedanega položaja. A pozitivno je tekmo začel tudi Las Palmas, Roque Mesa je po podaji bivšega realovca Jeseja Rodrigueza precej divje meril na tribuno. V osmi minuti je nato Isco poskrbel za vodstvo kraljevega kluba, ko ga je Toni Kroos zaposlil še ravno v pravem trenutku, Španec pa je po globinski žogi dobil bitko centimetrov, po mnenju sodnikov ušel prepovedanemu položaju in mirno zadel v daljši kot. Zdelo se je, da se rumenim obeta grozljiv večer, a razpletno se je povsem drugače. Kanarčki so izenačili po dolgi akciji, ki jo je začel Kevin-Prince Boateng, nato pa je žoga prišla na drugi bok in Tano je tam "zavrtel" Sergia Ramosa in zadel pod prečko. Morati so v naslednjem napadu sodniki vzeli še en zadetek zaradi (domnevnega) prepovedanega položaja, Iscove podaje pred vrata pa v eni naslednjih akcij ni uspelo izkoristiti nobenemu od soigralcev. Mimo je v 14. minuti z glavo meril še Bale, Las Palmas pa je prek Jeseja ostajal nevaren in v 15. minuti ga je še pravočasno pred vrati blokiral Daniel Carvajal.

Obračun se je nato vsaj malce umiril, ko je v 24, minuti po grdem trku s soigralcem obležal Pedro Bigas in moral z zelenice na nosilih. Precej nevidni Cristiano Ronaldo je prvič vsaj malce zapretil gostujočim vratom pred iztekom prvih 30 minut, ko je po podaji Bala "na prvo" s težkega položaja udaril mimo daljše vratnice. Lepo priložnost je na drugi strani nato zastreljal tudi Boateng, Real pa je v 32. minuti rešil še kapetan Ramos, ki je po kotu požrtvovalno posredoval pred svojimi vrati in najbrž rešil zadetek. Drugi del tekme se je začel eksplozivno, Real je poskušal nadaljevati z rastočim pritiskom iz zaključka prvega polčasa, a po veliki neumnosti je ostal brez Bala, ki je grdo obrcal Jonathana Viero in ga nato še odrinil ter v nekaj sekundah zasluženo dobil dva rumena kartona. Po tem, ko so sodniki spet precej dvomljivo razveljavili gol Morati, tokrat zaradi prepovedanega položaja Ronalda, je v 54. minuti Ramos sredi svojega kazenskega prostora kot vratar z rokami blokiral podajo gostov in zakrivil najstrožjo kazen. Viera jo je poslal po sredini vrat, Keylor Navas pa kljub dotiku ni storil dovolj za obrambo. Kostaričan je lahko le zmajeval z glavo tudi čez pet minut, ko je po dolgi žogi pobegnil Boateng, nato pa je Ganec izkoristil Navasovo slabo zapuščanje vrat, ga preigral in zadel v prazno mrežo. Real je nato vzpostavil enosmerni promet in kljub igralcu manj lovil vsaj izenačenje, temu se je v 62. minuti s strelom v prečko približal Ramos, a kaj, ko bi lahko Las Palmas na drugi strani vsak hip odločil tekmo. Toda Jese dveh lepih priložnosti ni izkoristil oziroma je Navas izjemno posredoval, medtem ko je Real prav tako nemočno nizal napad za napadom. Morati so v 70. minuti razveljavili že tretji ali četrti gol večera, napadi Reala pa so se vrstili tudi s prihodom Karima Benzemaja in Jamesa Rodrigueza. Benzema je kmalu po vstopu v igro grdo zgrešil z ugodnega položaja po podaji s strani Lucasa Vazqueza, ki je nato tudi sam meril prevče po sredini, ko ga je zaposlil Marcelo.

Jese je v 80. minuti sam pred Navasom zapravil še eno možnost za zaključni udarec in po tem, ko je Real prek Benzemaja in Ronalda uspel zapraviti še dve matni situaciji v nekaj sekundah (Portugalec je zapravil še eno priložnost z glavo), so bili gostje s  Kanarskih otokov kaznovani za zapravljivost. Z enajstih metrov je po nesrečnem igranju z roko (imel jo je ob telesu) Danija Castellana izjemno natančno meril Ronaldo in Real se je vrnil med žive. Stadion je dobesedno ponorel, ko je po kotu mrežo z nebeškim skokom za izenačenje z glavo zatresel še Ronaldo, obetal se je še en "nor" preobrat, ki jih je bilo v zadnjih letih s podpisom Reala že zares veliko, a kralji si do zadnjega žvižga glavnega sodnika Davida Fernandeza Borbalana niso več pripravili prave priložnosti.

Izidi 25. kroga:

Real Madrid ‒ Las Palmas 3:3 (1:1)
Isco 8., Ronaldo 86./11-m, 89.; Tanausu 10., Viera 55./11-m, Boateng 59.
RK: Bale 48./Madrid

Granada ‒ Alaves 2:1 (1:0)
Wakaso 38., Cuenca 53.; Camarasa 57.
Reneja Krhina (Granada) ni bilo v ekipi.

Barcelona ‒ Sporting Gijon 6:1 (3:1)
Messi 9., Rodriguez 11./ag., L. Suarez 27., Alcacer 49., Neymar 66., Rakitić 87.; Castro 21.

Celta Vigo ‒ Espanyol 2:2
Osasuna ‒ Villarreal 1:4
Real Sociedad ‒ Eibar 2:2
Malaga ‒ Real Betis 1:2
Valencia ‒ Leganes 1:0

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (303)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grozjak
03. 03. 2017 09.37
TomažNovak
03. 03. 2017 10.49
nikajzadodat
02. 03. 2017 16.07
+7
Sodniki včeraj na nivoju do 80 minute, potem pa vse po starem, družno z roko v roki,...pardon sodniki z vrečkami v roki ;)
Uporabnik1175947
02. 03. 2017 12.31
+5
Kakšnega velikega spoštovanja do sodnikov včeraj ni bilo videti.
Kollerik
02. 03. 2017 12.23
+7
Sodniki tokrat niso ponosno hodili z realovimi vrečkami naokoli... in so končno korektno opravili svoje delo... :))
TomažNovak
02. 03. 2017 11.11
+10
Zanimivost: tovariš Leonid Andrejevič Messijevski je edini, ki je v 2017 v velikih ligah zadel z levo nogo, desno nogo, glavo, iz prostega strela in iz penala.
širimresnico
02. 03. 2017 11.14
+5
nemogoče....saj on ne zna igrat z glavo in desno nogo, .....
TomažNovak
02. 03. 2017 11.20
+8
mackon08
02. 03. 2017 12.02
+3
Dobro napisano, se pravi da je španski model približno kot nekdanja Jugoslavija, s tem mislim republike pa te zadeve. To se bo sigurno spremenilo, že Katalonija nam vse pove.
TomažNovak
02. 03. 2017 10.50
+17
Se čutim dolžna napisati nekaj o odnosih v Španiji, predvsem o razmerjih med pokrajinami. Je včeraj Trend nekaj omenjal Katalonijo, pa Andaluzijo, Baskijo in ostale. Je malo daljši post zato ga tisti, ki so navajeni brati do 200 znakov, ne bodo prebrali. pa nič hudega, itak ni namenjen njim, ampak ljudem, ki znajo misliti, pardon - kritično razmišljati. Kakorkoli že, osebno imam precej poslovnih in osebnih stikov s Španci in s Katalonci. Priznam, da so Španci bolj odprti in bolj simpatični. Če preslikamo bivšo Jugo na Španiji, bi bili Andaluzijci ali Kastiljci Srbi, Katalonci Hrvati ali Slovenci, Baski pa Albanci. Po mentaliteti seveda. Kar se tiče odnosov med prebivalci različnih pokrajin lahko jamčim, da se ljudje med seboj kar v redu razumejo, ni nekih posebnih napetosti. Baski so pri tem izjema, ker se držijo bolj zase, pa tudi, ko se pogovarjajo med sabo, jih živa duša ne razume. Raznolikost pokrajin in različen zgodovinski razvoj je prinesel nemalo težav. Francova ideja o enem španskem narodu nikoli ni zaživela, je pa prinesla precej sprememb: EL Caudillo je hotel asimilirati Baskijo in Katalonijo z industrijalizacijo - gradil je tovarne in kot delovno silo pripeljal Andaluzijce in Galicijce (kjer je bila brezposelnost velika), saj je po vojni v Baskiji in Kataloniji zmanjkalo delovne sile (poleg ogromnega števila mrtvih je iz katalonije pred terorjem samo v parih dneh pobegnilo četrt milijona ljudi). Pa vendar Francu ni uspelo asimilirati Baskov in Kataloncev, prej obratno - priseljenci oz. sedaj njihovi otroci so se integrirali v katalonsko in baskovsko kulturo tako, da pridemo do absurda - velika večina druge generacije je za odcepitev Katalonije od Španije. Pa še nekaj o Baskiji - ETA je dolgo časa zaznamovala odnos med Bilbaom in Madridom. Pogoj za prenehanje oboroženega boja je bila večja samostojnost pokrajine, ki pa se danes izkazuje predvsem na gospodarskem področju - Baskija je edina pokrajina v Španiji, ki skoraj ni utrpela škode zaradi krize. Ni nepomembno tudi to dejstvo, da je s spremembo davčne zakonodaje (Ley organica financiación comunidades autonomas) Baskiji omogočeno, da večino davkov pobira sama (mislim, da razen DDV/VAT skoraj vse) in s tem financira svoje gospodarstvo in upravo. Dejansko ima Baskija s Španijo skupno samo vojsko in zunanjo politiko, v ostalem je avtonomna. Lahko rečemo, da so Španci Baskom zaprli usta z denarjem. Zato v Blbau ne boste slišaili vpitja INDEPENDENCIA kot v Barceloni, kjer pa je situacija popolnoma drugačna - Katalonija glede na svojo velikost plačuje nesorazmerno količino davkov in prispevkov, avtonomije na šolskem ali gospodarskem področju skoraj nima. Skratka - če gledaš Španijo danes je ravno tako, kot če bi gledal bivšo Jugo konec osemdesetih: v metropoli korupcija, škandali, gospodarski kriminal, v provincah nezadovoljstvo, težnje po osamosvojitvi. In do odcepitve bo slej ali prej prišlo. Morda ne danes, ko imajo separatistične stranke dobro polovico glasov, morda pa čez 5-10 let, ko bodo starejše generacije prepustile volišča mlajšim.
širimresnico
02. 03. 2017 10.56
+6
odlično si to napisal in vse je res....upam da si to prebere čim več forumašev....
bobrock46
02. 03. 2017 11.40
+5
Symbolic
02. 03. 2017 11.51
+6
Prebral z zanimanjem! In nisem presenečen: občutek imam, da Španija "caplja" po stopinjah bivše Juge: separatno popuščanje zaradi ljubega miru v državi, dokler tlak ne naraste in izbije pokrov ekonom-lonca kar pripelje do neobvladljive situacije... Hvala za ta članek!
sportko47
02. 03. 2017 11.55
+4
Bravo, punca, gospodična, gospa mogoče , kar koli boš izbrala, ni nič narobe, raje preberem en tak zapis kot pa današnjih 72 - ???? Alienovih ( ni še konc , Admin ob 23 h luč ugasne! ) flopv o tem a je al ni bil penal...hvala za čestitke, ob našem jubileju in razkitje da si ženska, ob tebi bom lažje prebolel Mmickico...šala , šala...
grozjak
02. 03. 2017 12.00
+4
Zanimivo in poučno branje. Hammurabi, a si res ženska, ali pa si se samo zatipkal-a? Niti ni pomembno, pa vendar. Firbec....
sportko47
02. 03. 2017 12.08
+0
Bergi " prije stavljanja jezika u pohon, uklkuči mozak " ! A si res ženska, dej povej, dej povej....tole bo Admin radiral, sam vem da bo še tolk cajt gor da bo Bergi prebral, k zdej na " pozor " čaka kaj bo Hammurabi odpisala, ona pa itak ne bo...tko da Bergi tole zna trajat...
sportko47
02. 03. 2017 12.13
+5
Hammurabika, a si opazla kolk jih je kr naenkrat okol tebe in se slinjo čim so pogruntal da ne lulaš stoje...to da si sam ti čestitala , oni pa minuse šopal, so pa že pozabil...
Kollerik
02. 03. 2017 12.26
+4
Hammurabi +++++, zelo zanimivo in poučno.... za Baske sem že nekajkrat zasledil iz raznoraznih virov, da so definitivno najstarejši narod v Evropi, sedaj tudi po DNA analizah sodeč.
TomažNovak
02. 03. 2017 12.34
+6
Pardon, pardon. Se opravičujem vsem forumašem, da sem jih razočaral. Razočaral, ne razočarala. Še vedno mi visi nekaj med nogami (razen ob posebnih priložnostih, he, he.). Nisem punčka. Še ne. In ne mislim iti po poti Bruca Jennerja, olimpijskega nzmagovalca iz Montreala.
Kollerik
02. 03. 2017 12.34
+4
Sicer pa, če kdo vsaj približno pozna ne tako zelo davno zgodovino, so tudi Italija, Nemčija, Francija nastale na podoben način, kot bivša Yuga in Španija... torej z združevanjem različnih, pa tudi sorodnih plemen. Pri nekaterih državah se je trenje med plemeni znotraj meja nove države z leti ugladilo, pri drugih pa bolj ali manj nenehne napetosti povzročijo pogoje za poznejše odcepitve in preoblikovanja držav na novo. Nesrečen in tipičen primer je ravno Jugoslavija, ki med drugim tudi zaradi svojih notranjih prevelikih razlik (tri različne vere, na koncu neuspešna gospodarska politika, nerazrešeni demoni preteklosti, negativen vpliv zunanjih služb..) ni prestala testa zgodovine.
TomažNovak
02. 03. 2017 12.36
+4
kolerika - baskovščina je zanimiv jezik, menda sploh ni indoevropski. Dasiravno - če boš poslušal Kastiljce, ti bodo rekli, da so Baski špansko pleme, ki se je pred Arabciskrilo v hribe in tam razvilo svojevrstno kulturo. Podobno kot zanikanje muslimanskega naroda, katerega poreklo si lastijo tako Hrvati kot Srbi.
grozjak
02. 03. 2017 13.02
+1
Sportko, čestitam k vajini obletnici poroke. Glede na to, koliko sva stara midva, pa se lahko nehava obnašat kot otroka...........
TomažNovak
02. 03. 2017 13.46
+3
bergi, symbolic, sportko in jaz - stari kozli 50+
grozjak
02. 03. 2017 13.53
+2
sportko47
02. 03. 2017 14.01
+2
No in kdaj gremo na pir ? Symbolic teb sm že oprostu, me je pa res zmotl....beseda prosojno...
sportko47
02. 03. 2017 14.02
+3
Športko ma sam + 1 a sm najmlajši od štirih mušketirjev
grozjak
02. 03. 2017 14.08
+1
jaz te lahko po cigarete pošljem, jap :) +2
TomažNovak
02. 03. 2017 14.18
+3
sportko47
02. 03. 2017 15.49
+2
Hammurabii bo šu po čike , po mojem jest sm tut 65 letnik ssm čist na konc leta tko da nimam še 2 zvedice. Symbolic se še ne upa oglast ga je še mal strah al se je pa takoj po vojni rodil pa mu je laži od 100 odštevat...pa še ni zračunal...a ste iz Lj in če ne....
grozjak
02. 03. 2017 15.52
gorenjec, zato včasih malo robat, tudi če ni potrebe za to :). Vendar nikoli do žensk.....
mmickica
02. 03. 2017 16.06
+1
Hammurabi, se od mene en velik +. Sem zelo vesela, da vsaj obcasno se kdo kaj pametnega in poucnega napise tu gor, da ne berem samih obmetavanj in zaljivk vse povprek. Super napisano!
TomažNovak
02. 03. 2017 16.21
+2
Hvala mmcikica. Kadar imam čas, napišem več kot kakšno vrstico. Stvar inspiracije. :)))
TomažNovak
02. 03. 2017 16.22
sportko47
02. 03. 2017 16.34
+1
Jest sm na Brodu, pod šmarno goro in čez 7 km je Smlednik kjer živi moj svak in prav da je to že gorenjska ,se prav da je Bergi nekje med Smlednikom in Ratečami cca 100 km razpona...bogve kje živi, mogoče pa še pove..a si hammurabi za en drik, ti povej kje in kdaj, jest bi zelo rad srečanje forumašev zrihtal pa rabm mal pomoči...MMČ s katerim sem se spoznal, ker si je upal spoznat športkota sem že pridobil za srečanje in pravi da bi blo top..za letos je dost da nas 10 pride, drugo leto bojo pa vsi...si opazu " štajerko " k se vključuje " navdušena" nad tvojo zgodbo Španije...vse ostalo ni naredilo vtisa nanjo...španija to pa je zakon, jest to zgodbo poznam iz prve roke ker je žena od mojga prjatla katalonka..
nikajzadodat
02. 03. 2017 16.44
+1
Kakšne paralele med ESP in YU (SRB) ligo bi lahko potegnili. Ima tudii ESP svoj Obilič ;)
grozjak
02. 03. 2017 17.17
Ker sm jeseničan, me najbrž ne bosta vesela :)
malizeleni666
02. 03. 2017 18.00
@sportko... potem sva pa skoraj soseda. V originalu sem iz Šentvida, zdaj pa živim v Zg. Pirničah. Letnik 71
sportko47
02. 03. 2017 18.10
Dej pol pa prid ( če lahko ) dons ob 20h v cocoloco, to je moj lokal tm na križišču pr Šparu na Brodu, kelnrci sam reč iščem športkota pa te bo usmerla...a lohk prideš?
TomažNovak
02. 03. 2017 18.45
sportko - sva 1,5 km zračne linije. ampak danes ob 20.00 v cocoloco ne morem. morda drugič?
sportko47
02. 03. 2017 18.58
Ok dej sam ti sporoč k bos zato ( tko k bomo kej skup pametovsl) k nočm da veleumom zgleda kok težim, sam mam eno hudo idejo za zbor forumašev...zmenjeno
sportko47
02. 03. 2017 19.04
Sej midva se zihr morva poznat, jest sm imel 15 let šolo basebala v peskokopu Stanežiče, leta 2000 smo nardil golf vadbišče in sm tam učil golf, skor nemogoče da se ne bi kdaj srečala, a sina od Slaka poznaš ?
Toxix
02. 03. 2017 19.14
Mene ste pozabli :o Nism še dost znan. Toxix se priključuje team sportko47.
sportko47
02. 03. 2017 19.22
Mi sprejmemo vsakega ki izpolnjuje osnovni pogoj 50 + , ostali pogojnu tut...tebe tut če ši dvojni agent, ( symbolic ) kar je možno, sicer so majhne možnost , a obstajajo...napiš stevilko ( 50+ ) in od kod si...
TomažNovak
02. 03. 2017 19.31
+1
baseball klub Gunclje? Potem se poznava. Brata Vrhunec gotovo poznaš...
sportko47
02. 03. 2017 19.56
+1
Valjda primoz , grega, primoža vpraš kakšna legenda sm jest...on je bil moj cather v reprezentanci, sam on ne vem če me pozna pod športko, to se me je prjel kasnej...ti sam reč kdo je vrgu najboljši curve ball v zgodovini... komu je žoga najbolj zavila in prideš do mene, dal ti bo moj telefon...
sportko47
02. 03. 2017 20.38
+2
Hammurabi , napiš vsaj ime k Primož ve da od Guceljčanov v Pirničah pozna , oz ve da tm živi le sin od legende Slaka, Slavko Slak..če imaš telefon od primoža ga jutr poklič zdej že ve da sm jest športko..
TomažNovak
02. 03. 2017 21.13
Sem bil Gregorjev sošolec v osnovni..:)))))
RdečiKarton
04. 03. 2017 08.42
Ej a o bratih Vrhunc bomo? ...sami člani!
Symbolic
02. 03. 2017 10.44
+5
A so sodniki tudi tokrat odšli z vrečkami, ali so jim bile odvzete pred izhodom iz stadiona? Kdo bi lahko zbrskal to informacijo?
širimresnico
02. 03. 2017 10.52
+6
borbalanu so vrečko vzeli in jo dali stranskemu sodniku...tako , da je ta ves vesel ženi prinesel , kar dve vrečki....doma je bil pohvaljen.....
mackon08
02. 03. 2017 12.10
+4
Kako sodijo v korist Reala bi morali sodniki domov z kamionom voziti darila.
širimresnico
02. 03. 2017 10.43
+12
vidim , da realovci jokajo nad sojenjem...da razčistimo...borbala , je končno sodil pošteno...kar je zamočil je , da bi moral piskati še en penal za las palmas in izključiti ramosa....je pa stranski sodnik sodil v korist reala in rešil real....namreč priznal je neregularen gol isca(ofsajd) in on je piskal neobstoječi penal za real.....še enkrat več je sodnik rešil real....no vsaj točko.....vsekakor vsi gledamo in vidimo to sramoto reala na vsaki tekmi....
Bravo7
02. 03. 2017 11.35
-2
Usi pametni glede stranskih ki imajo pomoje natežjo nalogo,me zanima kako dobro bi ti videl ko igralca tečeta v nasprotne smeri imas pa pol sekunde da se odločiš in je v offsidu za par centimetrov
Bravo7
02. 03. 2017 11.37
+1
In če se lahko vi pritožavate na stranskim se lahko tut "mi" ker Morata je zabil gol ko ni bil v ofssidu
širimresnico
02. 03. 2017 11.41
+2
se strinjam.....ampak nekaj let nazaj je messi dal regularen gol proti atletom za zmago in osvojitev španske lige...pa so ga neupravičeno razveljavili zaradi ofsajda...prvaki so tako z goljufijo( ali napako) postali atleti namesto barce....realu se take krivice ne dogajajo....
Bravo7
02. 03. 2017 11.48
+1
To je pa use odvisno od sodnika pomoje,tko na žalost je napake so se se dogajale in se bodo tudi v prihodnosti,to je use del športa
jas_Robot
02. 03. 2017 15.18
-1
Ne ne. Napake se ne dogajajo. Vse se zgodi namerno, sploh če igra Real :-)
ledr
02. 03. 2017 09.56
+6
In reporter je na koncu tekme dobro rekel, da ima Real 1000 življeni. Očitno je res, kako se jim letos vse poklopi. To človek res težko razume. In tudi ekipo ki vodi za dva gola pa z igralcem več in tekmo tako konča, težko razumeš. Pa pri 3:1 so imeli še dve smrtni priložnosti in??? Ja Navsa jih je spet reševal...
modelx
02. 03. 2017 10.12
+3
ima dovolj vrečk. samo včasih jih ne dobavijo dovolj hitro. recimo, da je tekma med tednom, vikend prej pa so jih morali prekomerno dati
ledr
02. 03. 2017 09.50
+7
In potem oni Seronja Ramos brani žogo ko golman in protestira pri sodniku ker je piskal penal??? In to so igralci, ki zelo spoštujejo sodnike...
ddolores
02. 03. 2017 09.58
+6
A to misliš onega Seronja Ramosa, ki v finalih Lige prvakov zabija za Real, da potem Ronaldek dobi zlato žogo!
TomažNovak
02. 03. 2017 10.08
+14
simpatičen je Ramos. Žogo brani bolje kot Navas, potem pa se drži za obraz in laže, da ga je žoga zadela v faco. Pravi komedijant
širimresnico
02. 03. 2017 11.16
+5
tam v madridu vsi lažejo....tako , da jaz ga razumem, pač ne želi izstopat...
sportko47
02. 03. 2017 12.11
+2
Čudn da signore muljator ne navija za Real, ke bi pasu k ata na mamo...
ddolores
02. 03. 2017 09.34
+4
Hahaha - ko Ronaldek zabija ni točk za Real! Dolgo časa Ronaldo ni dal gola, in je Real zmagoval, zdaj pa je na zadnjih treh tekmah - proti Valenciji, Villarealu in Las Palmasu zadel, in je Real osvojil od 9 možnih samo 4 točke! Hahaha - upajmo, da bo Ronaldek zabijal še naprej!
Symbolic
02. 03. 2017 09.06
+1
Waw... Kako se vam dopade ta nova epizoda "Gareth Bale z verige"... Presenečeni? Jaz tudi... tega nikdar ne bi pričakoval od njega! Na goaldotcomu najbolj ocenjeni Boateng, Viera, Taunausu in Artiles (vsi s 3,5), zame pa je bil najboljši Jese!
modelx
02. 03. 2017 09.16
+2
sam parkrat, ko bi moral dati gol, je čudno sreljal, ali ni podal. občutek, kot, da ni hotel bogve iz kakega čudnega razloga. vsaj 2 bi moral še dati
TomažNovak
02. 03. 2017 10.09
+4
širimresnico
02. 03. 2017 11.18
+3
Presenečen...ne...to je posledica občutka moči, ki jo dajejo sodniki realovcem s tem , da jim vse dovolijo....saj to počnejo vedno ko jim ne gre...samo tokrat je bil sodnik pošten ....in so ga realovci začudeno gledali....ja kaj se pa ti greš, a veš kdo smo mi?
modelx
02. 03. 2017 11.54
+1
skoraj pošten. do cca. 75minute. od tu dalje, je bilo piskanje malo čudno.
TomažNovak
02. 03. 2017 08.45
-3
Kar se tiče izida tekme bodo marsikatei culeji ali nasprotniki Reala rekli: karma je hudič. Ampak ne gre za to. Včasih so taki kot so Las Palmas z Barnabeua odhajali s polnim žakljem golov. Danes pa lahko vsak šalabajzer proti Realu (in Barcloni, da ne bo pomote) iztrži vsaj remi. Pa se je kvaliteta lige dvignila? Niti slučajno. Razlog je preprost: obe ekipi igrata katastrofalno. Dnevna forma je na psu, motivacija nikakva, pa še trenerja po moji oceni nista optimalni izbor. Kar pa se tiče prvenstva pa - calma, calma, kot bi rekel najboljši igralec na svetu. Prvenstvo je še dolgo in kiksala bosta še oba kluba. Bo vsaj zanimivo do konca ....
sportko47
02. 03. 2017 08.36
-4
Kakšen fenomenalen večer !!! Včeraj sva z ženo praznovala 25 letnico najine poroke ( četrt stoletja) Povabila sva še najini poročni priči in šli smo v Argentinsko restavracijo ( zgolj slučaj , ona izbrala ) in potem v bar Nebotičnik, kot takrat...cel večer je tekel pogovor kaj vse je prineslo teh 25 let, rojstva naših otrok ( 3 družine ) , prvi njihovi koraki , šola, prve njihove ljubezni , tudi slabe stvari, težki trenutki ob izgubi najbližjih, šoki ob neumnostih otrok, izgube služb in s tem skrbi, a vse smo preživeli in še smo tu...Ko sva prišla domov, sem jo težje kot takrat nesel v spalnico ..( ne ni se tolk zredila kot si morda želiš Mmickica , mal pa se je..) kajti prej sva stanovala v najetem stanovanju v pritličju , zdej jo je blo pa treba nest v 2. nadstropje najine hiše...kako je blo v spalnici bojo verjetn napisal , Bergi, Leđo , signore Muljatore , ipd, res je pa da to veva le midva...in kje je nauk te zgodbe, v celem večeru nismo niti pomislili na nogomet in družba res je NEPOMEMBNO aj je bil penal al pa ne...ne pričakujem, da boste to o penalu dojel danes, a ko boste tam kjer sem bil jaz, pa rečmo včeraj ,boste to razumeli, ne VSI, velika večina pa....
TomažNovak
02. 03. 2017 08.41
+8
Lepo sportko, lepo si napisal. Čestitke k srebrni obletnici!! Malo jih zdrži toliko časa, verjetno si čestitk še bolj zasluži tvoja žena. Te ni lahko prenašati vedno, kajne? :)))))
MM?
02. 03. 2017 09.05
+1
Sportko,, tole z "večino" si pa optimist. "Danes" so pa že demantirali, že padajo minusi.
MM?
02. 03. 2017 09.06
+1
sportko47
02. 03. 2017 09.46
+1
Hammurabi vsekakor žena, ampak ti povem najpogostejši stavek ki ga sliši ko se kje pojaviva , kjer naju še ne poznajo..to je blagor vam gospa, vam pa nikoli ni dolgčas.. zato ker smeh spravlja ljudi v dobro voljo..in karkoli si mislijo teli veleumi tle gor, z mano je vedno tako...zakaj sm omenil to obletnico, pametnim ( zaenkrat Hammurabi ) v razmislek, ostalim pa zato ker, če TREND mirno pove za bratovo 50 letnico sem si mislil bom pa še jaz za obletnico..Trendovemu bratu je blo dost da je bil živ, moja , oz midva sva mogla pa zdržat vse ki se na tej poti pojavi.Po moje je to večji dosežek, 50 sm tut jest že preživu, pa kva, se zgodi tut u boljših družinah..MMČ, minusi, točno sm vedu da bojo a o tem naj se zamislijo tisti ki so jih dal, več k jih bo , bolj potrjuje mojo teorijo o " " voslih " n a tem portalu..Mmickica, nč nm napisu, pojavla pa se je zato k Alien ni zdržu, preberte si vse kva je včeraj spet o penalih spisu, modelu se je čist utgal in res naša štajerka ni mogla računat na njega..bo pa vseen mir , sm včeraj tut sam ugotovu, da je ta naša " skupna bejba " tolk brezvezna, da ne bom več zgubljal časa z njo...pa tut če pride do 100 kil mi dol visi zanjo..pika.
bobrock46
02. 03. 2017 10.01
+0
Ti tole si pa na napačnem članku, tema je za zadovoljna.si
sportko47
02. 03. 2017 10.19
+0
Bobrock, če je to vse kar imaš za povedat bi bilo bolj pametno da bi bil tiho ( razlaga zakaj je tle in ne na zadovoljna .si je zapisana)! Vidm sicer da se trudiš, poskušaš prov uspešen pa nisi, tko da ti predlagam da se mal skup vzameš in mal premisliš kje si zgrešu pot, greš nazaj do prvega križišča in greš po drugi poti, morda bo pa ta taprava..
bobrock46
02. 03. 2017 11.41
-1
Tole je bilo mišljeno kot šala, pa vidim da se šališ samo na tuj račun
MM?
02. 03. 2017 11.42
grozjak
02. 03. 2017 12.07
sportko47
02. 03. 2017 12.20
+1
Bobrock 46 mogoče bo treba še en križišče nazaj jest nisem reku da bo že ta prvi taprav, reku sm mogoče...šala šala, jest sm razložu zakaj, če že morš šalo povedat jo pa dej o čem drugem...jaz se pa šalim sam na tuj račun, lej Hammurabi je ob čestitki napisal ( takrat še nisem vedu da je ženska ) bolj čestitke ženi , ker znam bit naporn....ja, ni me pohvalila, kaj misliš a me je ? Odgovoril sem ji ja v prvi vrsti žena, in tega se dobro zavedam...nism znoru, ampak se strinjal, torej poznam šalo na svoj račun...
sportko47
02. 03. 2017 12.37
+2
Hvala, Bergi se veselim čestitke tut v primeru če si najprej stisnu minus in šele po razkritju Hammurabike tudi čestital...bom nadaljeval v tvojem stilu, dej povej , dej povej,iskreno a si najprej stisnu minus, pol pa...čestital....če si, upam da poveš, pol to pomeni, da sva Vas danes na nogometnem portalu z Hammurabiko nekaj naučila o Španiji in življenju...Neprecenljivo
grozjak
02. 03. 2017 13.07
sportko47
02. 03. 2017 13.35
+2
No Bergi , odrasla oseba z mano ni lahko zdejle sm se vsedel na balkon, pred mano je I pad ob članku je že dolgo 8 minusov, zdej ga pa stisn pa da vidmo če bo 9...če bo pisalo svoj glas si že oddal ko boš pritisnil bo pri men še vedno - 8...in vedel bom da si lagal.. zdaj, pa se dajmo
grozjak
02. 03. 2017 13.42
+1
sportko47
02. 03. 2017 14.06
+1
Morm rečt da si me presenetu, sm bil skor na tem da si prvi stisnu minut, vem da se to da tut drgač zrihtat če nujno rabš ,ampak ti verjamem ...od zdej naprej bom lepo delal s tabo...
LocoBlanco
02. 03. 2017 08.32
-2
Glede sojenja ne bom zgubljal besed, lahko samo povem, da se kaže prava slika, kdo uživa podporo sodniške zveze na EC-ih in tudi proti novincem (Leganes) pa ostalim (Espanyol ter Valencia). Že res, da je Barca na 1. mestu s tekmo več, ampak tu nikakor ne bi bila, če ne bi imela sodnike na svoji strani! Kar se pa RM-a tiče sem pa še vedno ponosen na ekipo, da ni izgubila tekme in je osvojila 1.točko pa čeprav včeraj RM ni smel zmagati po nobenem scenariju! Igralci in trener naj pozabijo to tekmo in naj se osredotocijo na naslednjo v kateri pač morajo osvojiti 3. točke! Morajo se zavedati, da bodo dvignili pokal LaLige le če bodo verjeli v to, tako kot v to še vedno verjamemo navijači! Niti malo me ne skrbi, ker se zavedam, da bo tudi Barca do konca izgubila še par točk sploh, ko pride na obisk na SB! Zidane ima recept za njih, kot vedno in upam, da bodo sodniki takrat na naši strani tako, kot so bili na strani Barce na zadnjih 3eh EC-jih oz. v zadnjih 2.sezonah! Ni Barca toliko dobra, koliko je RM deskoncentriran! RM je sam sebi najvecji sovražnik, lep dokaz zato je, da smo izgubili 8točk prednosti proti ekipam katere bi morali 'gladko' premagati! Za nekatere so krivi sodniki, za nekatere pa igralci sami! Navijači RM-a glave gor saj bomo na koncu prav mi dvignili pokal LaLige in tudi v CL nas bodo 'hejteri' spremljali še lep čas...Torej brez skrbi, glave gor in ponosno naprej! #iHALA MADRID!!!
TomažNovak
02. 03. 2017 08.39
+6
TontoBlanco - našel si Leganes in boš to tekmo kot papagaj omenjal še dve leti. Tako kot retardiranci omenjajo Čelski 2009. Zaradi ene tekme moramo poslužati že 8 let, ko pa Real na sezono ukrade 10-15 tekem pa nikome ništa. Fuj......
Kollerik
02. 03. 2017 08.54
-6
barsa pa sodnike na svoji strani?!... HA, HA, HA....
LocoBlanco
02. 03. 2017 08.54
+0
Omenil sem še ostale 3. tekme ...Leganes je pač bila zadnja tekma na kateri smo vsi videli da ste imeli pomoč in sedaj ste na 1. mestu zaradi delfina Neymara oz. nesposobnega sodnika, ki vam je piskal 11-m v samem koncu tekme! ...Kakorkoli ko pridete na SB se vaša zgodba v La Ligi zaključi, do tedaj pa bodi spet na forumu in piši vse slabo skupaj z ostalimi o RM-u, ker potem bo spet tišina! 10-15 tekem?! Zakaj lažeš sam sebi in ostalim tukaj?! Preveč si padel pod vpliv Obreza, ki je verjetno že priredil zgodbo o RM-u, ki vam jo bo pripovedoval na naslednji tekmi, ki jo bo komentiral! Razlika med RM-om in Barco je ta do so vam sodniki več dali, kot pa vzeli medtem, ko so RM-u več vzeli, kot pa dali!!! Pogledal sem različne forume itd. v katerih so navijači različnih klubov iz različnih lig enakega mnenja, kot jaz! Barca ima sodnike na svoji strani, RM pač ne! So pa dosti bolj objektivni pri komentiranju, kot pa ti, ki si znan provokator, ki je tu samo ob uspehih Barce oz. neuspehih RM-a! To tudi veliko pove o tebi...
Opazovalec2020
02. 03. 2017 09.02
+5
no povej zakaj sodnik ni piskal prekrska nad robertom ko je leganes zabil edini gol ma tekmi.....amater loco....
Opazovalec2020
02. 03. 2017 09.03
+7
katalonci imajo spance na svoje strani....ta pa zmaga....hahahahahha
modelx
02. 03. 2017 09.06
+7
ne seri possrančkar!!!! bala je bil upravičeno izključen. ob tem takoj glede spoštovanja sodnikov: takoj je bil obkrožen z obročem posrančkarjev. verjetno zato, da bi zaplesali ringa-ringa-raja od samega spoštovanja. potem: ramos bi moral dobiti neposrednega rdečega zaradi takega, golmanskega posredovanja z rokama. penala za rela niti slučajno ni bilo, ker sta bili roki ob telesu. ob telesu ne pomeni samo dol, vendar tudi, če se držiš ram ali prsi - tudi rame in prsa so del telesa. nikje ne piše, da je to samo od pasu navzdol. pa še par prekrškov tudi v korist lapalmasa ni piskal in bilo je na ta račun kar nekaj konter. lahko, da tudi tista za tretji gol - bi moral še 1x pogledati.
Štanjkol
02. 03. 2017 09.53
+6
TomažNovak
02. 03. 2017 10.11
+5
.."Kakorkoli ko pridete na SB se vaša zgodba v La Ligi zaključi," a tako kot lani, ko je bilo 0-4 in je Barsa zmagala brez Mesija?
Symbolic
02. 03. 2017 10.41
+7
Ne se razburjat, če človek sploh ne ve kaj piše... škoda živcev! Sodniku , ki je bil prav srečen ob zadnjem pisku (ker je tekmo pripeljal do konca), kapo dol zaradi rumenjaka simulatorju! To ni bil sjaj, ampak BEDA zlate žoge!
širimresnico
02. 03. 2017 10.44
+6
loco ti si patološki lažnjivec ali pa bolnik, tako kot tvoj šef....
nikajzadodat
02. 03. 2017 16.32
+1
Iz tedna v teden enak zgodba. Gol iz ofsajda, pa iz penala ko itak ni bil in še iz kota, ki tudi ni bil. Vse se da preveriti. Lahko pa nabijaš in tuliš v nebo ;)
Toxix
02. 03. 2017 08.19
+6
Perez meče k sodnikom zato pa je tako. Pred tekmo en met, štampreli pa vrečka srečka koliko bo dosojenih penalov. Žreba seveda Ronaldo, da bo z zadetim penalom igralec tekme in glavni konkurent za zlato žogo. In nisem sportko lol. Kdo je prišel na to idejo ?
idiu3krasne
02. 03. 2017 08.30
+4
Toxi pusti to...to so mutibariči realovi...vrečka sem vrečka tja...so zasrali...borbalan dobil pred tekmk vrečko s smetmi...greška.
FootballMaster
02. 03. 2017 08.13
+5
OK spet vidim jokanje iz vseh strani... Prvič: sojenje čisto pošteno penala oba sta bila. Če je piskal prvega je moral tudi drugega na Realovi strani (čeprav nebi bilo nič narobe če ne bi piskal nobenega). drugič: Kar se tiče sumljivih prepovedanih položajev naj se mi javi nekdo, ki misli da bi lahko kot stranski sodnik brez pomoči kamer opazi kaj je prepovedani položaj in kaj ne... tretjič: Svinjarija Baleja, ki je koštala Real vseh pik. Sam ga ne želim videti več sploh v ekipi tako se mi je zameril. Je Vazquez veliko zaneslivejši od njega (res da nima takšnega skoka z glavo ampak tako ali tako igrajo preveč na visoke žoge v kazenski prostor). Je pa res da Zidane ne more ravno pridigat Baleu glede tega (čelak proti Italiji)... Res je da dosti kateri sodnik ne bi pokazal rdeči karton a ni bilo nič narobe s tem da ga je. Kakorkoli na tej tekmi čez sodnike ni kaj za reči(seveda če ne komentiraš samo za to da delaš kregarijo po forumu). Se mi pa drugače zdi, da je danes Marcelo odigral zelo slabo tekmo. Krivec za 2 gola. Prav tako sem več pričakoval od Kove.
Trend01
02. 03. 2017 08.30
+1
Krivec za prvi gol: Ramos; šolan kot malošolček; Penal: Ramos delno; slaba reakcija z rokami. Žoga bi ga zadela v prsa. Zadnji gol: napaka celotne obrambe, a predvsem Navasa. Popolnoma napačna ocena žoge. Dejansko so si za vse tri goli krivi sami. Še najmanj za penal. Ni Kroos za zadnjega. Kovačić še nikakor ni konstanten. Isco je bil povprečen (beri: slab). Nacho izgubljen. Ne razumem kako ima Zidane smolo z izborom igralcev. Ko začne James tekmo je slab. Ko začne Isco tekmo, je tudi tako-tako. Ko začne Benzema tekme je slab, ko začne Morata..... No, itak uživajo v off-sideu preveč. Vsi po vrsti. Skratka poraz po lastnih neumnostih in - morda - nespoštovanju nasprotnika? Balea sem pa že včeraj sklincal...
bobrock46
02. 03. 2017 08.33
+3
sem že mislil pisat, pa sem se našel v komentarju. Obramba zanič, sedaj začenjajo že s tremi dobljenimi, poleg Marcela, ki se sploh ne vrača več, je prrepih tudi pri Ramosu, Kovačić ojoj, Na koncu so dihali na škrge, sploh Ronaldo, ki se je drugi polčas šlepal (dobr dal je dva gola) ni zmogel več poštenega šprinta. Nacho in Carvajal zelo solidno.
FootballMaster
02. 03. 2017 08.34
+4
No ja predvsem me je zmotilo Marcelovo vračanje v obrambo. Dostikrat je bil vsaj za 4 metre za napadalcem in je bilo opazno da je zašprintal šele ko je bila žoga že namenjena za predložek. Me pa čudi zakaj so tako začeli igrati šele ko so imeli igralca manj? Če bi začeli tekmo tako bi jih strgali v prve pol ure potem pa lahko malo na kontra trenirajo...
idiu3krasne
02. 03. 2017 08.35
+4
Marcelo je na kr nekaj tekmah enostavno zasrsl...on je enostavno utrujen...tekme pa grejo na 3 - 4 dni hudi ritem in garanje na vsaki tekmi...vsi so že skurjeni...nervoza pritisk...težka bo...in navrh se barca dviguje.
FootballMaster
02. 03. 2017 08.37
+1
@bob ja saj nemoreš preveč zamerit da so dihali na škrge z igralcem manj in rezultatom 3:1. Treba je bilo napadati... Kakorkoli tekma je postala gledljiva ko so začeli igrati. In če bi proti taki ekipi tako igrali od začetka bi res da mogoče dobili kakšen gol več ampak bi jih strli v prve pol ure... Zagotovo so dosti bolj kondicijsko pripravljeni...
modelx
02. 03. 2017 09.07
+1
drugi penal ni bil. samo igralec je bil toliko pamente, da ni prostesstiral, ker je sudija za vsak prigovor kazal kartone
bobrock46
02. 03. 2017 09.24
Zadnje čase zmeraj zaostajajo. Za Marcela praktično nima menjave. Penalov itak ni bilo. Taki se sodijo sam v Španiji. Je pa res, da začnejo igrat šele ko je že panika.
FootballMaster
02. 03. 2017 09.25
Seveda da ni bil ker je bil za Real. Vsi ki pa so dejansko gledali tekmo oziroma počasni posnetek so pa videli kako ga je žoga zadela v roko.
modelx
02. 03. 2017 09.52
in kje je bila roka? ni vsak zadetek žoge v roko penal. to je lahko le pri vas na travniku za blokom, otrok
bobrock46
02. 03. 2017 10.03
Obe roki sta bili ob telesu, tako da to se ne piska. Zadnjič je bila roka stran.
sportko47
02. 03. 2017 10.06
+5
Trend sm ti obljubu argumente, Ramos kriv za gol, dubu bi v prsa...lej Trend to je šport, zgodi se v hipu , noben ne misl...bum, bum se zgodi in goli so vedno plod napak...pika! Jaz sem v tej akciji opazil nekaj drugrga, ki me moti in govori zgodbo o goljufivem Realu nasploh,žogo je ubranil z obema dlanema, igral pa je igro da ga je zadela v obraz, a tokrat sodniki niso nasedli, v 80% pa nasedejo...tudi, roke za penal Reala, 80% ne bi sodilo, tip je prekrižal roki na prsih in cakal podajo , ko ga je zadel se je glavni obrnil proti sredini in po 5 sekundah vseeno dosodil 11 m , tako ,ki se jo sodi samo REALU in to samo takrat, ko jo res rabijo.. ce je ne bi bilo bi ostalo 3:1 , tko so pa dobil spet zagon. ni problem 11m , moment kdaj ,to je pomembno in tega ne pozna nobena statistika.. toje problem REALA. zdej je prvenstvo odprto, ne vemo kdo bo prvak, in če bo slučajno Real bodo vsi trdil, da s pomočjo sodnikov, in bit prvak na tak način ni tako sladko kot če pošteno zmagaš in te premagani spoštujejo...Trend ni vse Real , včeraj si pokazal super lastnost, prenesi to še v svoj Real, probaj gledat na ta način..Real igra umazano igro, to podpirajo sodniki , ne počni tega tudi sam..prej ko si boš to priznal, lažje bo zate, od Aliena to ne bomo dočakal nikoli...
bobrock46
02. 03. 2017 11.45
+1
širimresnico
02. 03. 2017 13.28
+1
roke na prsih je imel igralec las palmasa , ko ga je zadela žoga, zato to ni penal...to je mislil sportko
Barbarezo
02. 03. 2017 04.56
+4
upam da zgubijo vse tekme
VaSi4658
02. 03. 2017 00.50
+12
Samo tole bom napisal... in sicer Zidan prehitro si se v jezik ugriznil, res spoštujete sodnike...! Obnašanje na dnu " galaktične" zasedbe... toliko protestov in sprenevedanja ze na 4 tekmi mislim, da je bokje da ne izjavla več takih " čukastih" komentarjem. Za igro nemorem pisati ne soremljam kaj dosti Reala. Ampak po rezultatu sodeč ni več vse tako roźnato kot je bilo še kak teden nazaj. Komaj čakam subjektivna mnenja trenda, hordezla, zanetija in podobnih kalibrov. Upam da nebo izgovor pozna ura in pa sončni dnevi!!
CURVANORD Zanetti
02. 03. 2017 00.34
+6
Bodite se dalje pozorni in glejte se kaksno tekmo od Las Palmasa
idiu3krasne
02. 03. 2017 08.08
+3
Jaz jih dost spremljam ...pravzaprav vse v šp. Ligi...LasPalmas se je zelo dvignil edino zaključki še malo štekajo.
ledr
02. 03. 2017 09.53
Ja, saj so še kar dobri ampak, da ne moreš zdržat dva gola prednosti in z igralcem več??? To se mi zdi katastrofa! Pa če bi še par minut igrali, bi pa še zgubili...
nikajzadodat
02. 03. 2017 16.35
Vse se da. Sodnik je odpisakal na sekundo. je vedel, da je bilo dovolj pomoči (za včeraj);)