Nogomet

Slovenska delegacija na sestanek v Zürich

Ljubljana, 21. 11. 2011 18.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Štiri mesece po žrebu v Rio de Janeiru, ko je slovenska reprezentanca izvedela imena nasprotnikov v kvalifikacijah za SP 2014 v Braziliji, se bodo v Zürichu sestali predstavniki delegacij vseh zvez ter se dogovorili o razporedu tekem. Slovenijo bo predstavljala štiričlanska delegacija.

Aleksander Čeferin
Aleksander Čeferin FOTO: Damjan Žibert

Delegacijo, ki v Zürich potuje z izhodiščem zagotoviti čim ugodnejši razpored tekem, sestavljajo predsednik Aleksander Čeferin, generalni sekretar Aleš Zavrl, selektor A reprezentance Slaviša Stojanović ter strokovni sodelavec NZS Branko Oblak. Slovenija se bo v skupini E za uvrstitev na SP 2014 merila z Norveško, Švico, Albanijo, Ciprom in Islandijo, pogajanja o razporedu pa se bodo začela v torek dopoldan in končala najverjetneje pozno popoldan.

NZS z novo Grassroots zvezdico

Na izvršnem odboru evropske nogometne zveze (UEFA) na Cipru je Slovenija kandidirala za novo zvezdico na področju Grassrootsa in jo tudi dobila. Na sedemstopenjski lestvici je bila Slovenija že tretje leto zapored nagrajena.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

4xzbrisanii
22. 11. 2011 15.26
+4
Drugače pa bi lahko že tudi napisali razpored ki je že znan ! Petek, 7. septembra:SLOVENIJA - ŠVICA Torek, 11. septembra:NORVEŠKA - SLOVENIJA Petek, 12. oktobra:SLOVENIJA - CIPER Torek, 16. oktobra:ALBANIJA - SLOVENIJA Petek, 22. marca 2013:SLOVENIJA - ISLANDIJA 7./8. junij 2013:ISLANDIJA - SLOVENIJA Petek, 6. septembra:SLOVENIJA - ALBANIJA Torek, 10. septembra:CIPER - SLOVENIJA Petek, 11. oktobra:SLOVENIJA - NORVEŠKA Torek, 15. oktobra:ŠVICA - SLOVENIJA Se pravi da gremo že prvi 2 tekmi na " nož " , kdo bo kraljeval skupini .... Po eni strani pametno , po drugi ne saj je začetek kvalifikacij takrat ko se šele začenja sezona in igralci niso v formi in niso telesno 100% pripravljeni . Me pa veseli da bomo igrali proti Norveški in Islandiji v takem času v gosteh ko nebi smelo biti sploh gor " preveč " mrzlo ...
X-XY
22. 11. 2011 14.37
+1
Branko Oblak strokovni sodelavec NZS? Kaj ne dobi nikjer drugje službe?
4xzbrisanii
22. 11. 2011 15.22
+1
Hahahahahahahah ta je dobra , očitno res ne . Po mojem je Oblak tam ko so bili rekel : NAM NI POMEMBEN RAZPORED , NAM JE POMEMBNO DA IMAMO RAZPOLOŽENEGA VRATARJA , SREČKOVIČA KI BO DAL GOL IN DOBREGA SODNIKA . hahahahahhahahahahahha . Čist v stilu Oblaka ki ga je cajt povozil in nima pojma o pojmu ! On bi z igralci aka Vršič , Iličić , Birsa , Lazarević , Matavž igral bunker ... hahahahah. Pač tip ni normaln ..