Nogomet

Skubic iz Otelula v Domžale

Domžale, 31. 01. 2012 20.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo nogometnega kluba Domžale je sklenilo pogodbo z Nejcem Skubicem, ki je nazadnje nosil dres romunskega prvaka in udeleženca skupinskega dela Lige prvakov Otelul Galatija.

Tik pred koncem januarskega prestopnega roka je Nogometni klub Domžale v svoje vrste zvabil odmevno okrepitev. S slovenskimi pokalnimi prvaki je dvoinpolletno pogodbo podpisal 22-letni Nejc Skubic, ki je bil v prvi polovici sezone član romunskega kluba Otelul Galati, s katerim je zaigral tudi v skupinskem delu elitne Lige prvakov.

Darko Birjukov je dobil še eno prepotrebno okrepitev.
Darko Birjukov je dobil še eno prepotrebno okrepitev. FOTO: Damjan Žibert

Nekdanji član ljubljanskega Interblocka, ptujske Drave in mlade slovenske reprezentance je v prvi slovenski ligi odigral 32 tekem in dosegel en gol. Lansko poletje se je odpravil v Romunijo, kjer je z Otelulom podpisal polletno pogodbo. 178 centimetrov visoki desni bočni igralec je z romunskimi prvaki v elitni Ligi prvakov odigral celotno srečanje proti lizbonski Benfici, ki je dvoboj sicer dobila z izidom 1:0. ''Ko se je ponudila možnost, da se Nejc pridruži Nogometnemu klubu Domžale, smo se hitro odločili za sodelovanje. Tudi dogovorjena sva bila hitro in dejansko se je vse zgodilo v enem dnevu. Nejc prihaja v pravem času in bo še dodatno zaostril konkurenco v obrambi, kjer smo bili jeseni najšibkejši. S temi okrepitvami smo še enkrat več jasno nakazali cilj, ki se od začetka sezone ni spremenil in to je uvrstitev v evropske pokale,'' je ob podpisu pogodbe dejal športni direktor Matej Oražem.

V januarskem prestopnem roku so Domžale okrepili štirje igralci. Poleg Skubica so novinci še Jaka Ihbeisheh, Igor Radovanović in Denis Halilović.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jože Zaplati?
04. 03. 2012 09.32
BIRJUKOV BO KMALU SPRAZNIL BLAGAJNO DOMŽAL DO ZDAJ ŠE ENEGA SVOJEGA DOMAČEGA IGRALCA NI ISPILIL KOT FAVORITA ZA V EKIPO
marjan91
31. 01. 2012 21.13
+1
slaba odločitev...za mene je nardil en korak nazaj v karieri :/...nevem upam da bo dobro igral pa da se vrne nazaj v tujino :) želim ti srečo!