Nogomet

Simeone z eno fotografijo potrdil, da ostaja trener Atletica, zdaj po okrepitve

Buenos Aires, 15. 06. 2016 09.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener madridskega Atletica Diego Simeone je prek družbenih omrežij iz domačega Buenos Airesa objavil fotografijo z direktorjema kluba Jana Oblaka. Španski mediji si to razlagajo kot potrditev, da bo Južnoameričan kljub pomislekom po novem porazu v finalu Lige prvakov ostal na čelu rdeče-belih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Delamo iz Buenos Airesa," je sledilcem na Twitterju in drugih družbenih omrežjih v torek sporočil Diego Simeone. Trener madridskega Atletica je s tem, poročajo španski mediji, (ne)posredno potrdil, da se je odločil nadaljevati svoje delo v prestolnici. Argentinec je bil povsem poklapan po še enem porazu v finalu Lige prvakov proti mestnemu tekmecu Realu in napovedal razmislek, ki ga je trener Jana Oblaka ob mobilizaciji navijačev – tudi z javnimi zborovanji so ga pozivali, naj jih ne zapusti – očitno končal. Simeone je na svojem uradnem profilu poleg zgornjih besed dodal še fotografijo s klubskima direktorjema Andreo Berto in Gilom Marinom, s katerima načrtuje osvežitve igralskega kadra za vnovični naskok na naslove na vseh frontah. Pri Atleticu želijo tudi podaljšati pogodbe nekaterim pomembnim članom moštva, Oblak je to storil že pozimi. Simeone je sicer uradno na počitnicah, a južnoameriški strateg več kot očitno ne počiva.

Med imeni, ki potrebujejo njegovo pozornost, je ime rojaka in napadalca Angela Corree, ki se mu ni uspelo uveljaviti, najverjetneje pa bo klub tudi zapustil. Razočaran je bil, ker ni igral v finalu Lige prvakov, je poročal dnevnik AS, a Simeone si želi, da bi strelec nekaj pomembnih zadetkov v zadnji sezoni ostal član Aletica. V naslednjih urah želijo pri rdeče-belih potrditi tudi prihod vezista Benfice Nicolasa Gaitana, saj je dogovor za nogometaša, ki je velika trenerjeva želja, s portugalskim velikanom že sklenjen, nekaj podrobnosti ostaja le še pri osebnih pogojih. Legendarni napadalec kluba Fernando Torres še vedno ni podaljšal pogodbe, to je bila ena največjih zgodb vso  sezono. Torres je bil bližje odhodu kot podaljšanju sodelovanja, a nato s serijo zadetkov utišal dvomljivce in očitno prepričal tudi klubsko vodstvo. Klubska veljaka Berta in Gil Marin želita v Buenos Airesu tudi podpisati dogovor s kakšnim mladim talentom, saj so v tem delu sveta že našli nekaj diamantov, denimo Sergia Agüera in Joseja Mario Gimeneza.

Prihodnost Jana Oblaka pri Atleticu naj ne bi bila pod vprašajem.
Prihodnost Jana Oblaka pri Atleticu naj ne bi bila pod vprašajem. FOTO: AP

Novo ime, za katerega bi lahko v prihodnosti še slišali, je Urugvajec Nicolas Schiappacasse, letnik 1999, član domačega River Plata, ki velja za enega največjih talentov v državi. Atletico ima tako v Urugvaju kot v sosednji Argentini celo vrsto oglednikov, ki so opazili tudi 23-letnega Juniorja Beniteza (Lanus). In še več: Atletico želi v slogu francoskega kluba Lensa, katerega 35 odstotkov je odmevno odkupil nedavno, "kupiti" še kakšen južnoameriški klub. To vlogo bi lahko odigral Quilmes, ki je klub z veliko tradicijo v Argentini, znašel pa se je v hudih finančnih težavah. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zajebant2
15. 06. 2016 20.05
ima olipija nekaj okrepitev naj jim proda
grozjak
15. 06. 2016 14.12
-1
če odmislim, da je ena sličica dovolj, da amaterji spišete članek z slavospevi o našem Oblaku (kar si zasluži, a smo že malo siti), potem nas čaka še ena sezona bunkerja in kostolomije v španskem prvenstvu in še kje.....a kot vedno, vam amaterjem na popu ne gre ravno verjeti, zato bom na veselo novico v povezavi z odhodom zverine še malo počakal.................
FC Barcelona1
15. 06. 2016 13.54
+9
Bravo, privoščim atleticu, navsezadje so tudi navijači bili pripravljeni narediti veliko da bi ostal.
grozjak
15. 06. 2016 13.51
+2
simeone ostaja v klubu jana oblaka????????oblak lastnik?????
FC Barcelona1
15. 06. 2016 13.56
+0
grozjak
15. 06. 2016 14.08
+4
zajebant2
15. 06. 2016 20.06
TvojPrijatelj
15. 06. 2016 11.26
-7
Tole ne bo vredu. Pričakoval sem združitev moči z Mourinhom pri Man Unitedu.
grozjak
15. 06. 2016 14.14
+0
morinjo in man united.....dve stvari, ki se med sabo izključujeta. napovedujem, da bo pred polovico sezone letel iz kluba, ali pa klub na koncu sezone iz lige.........