Nogomet

Sherwood: Tekmo je odločila izključitev, ki pa ni bila sporna

London, 03. 05. 2014 19.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Matjaž Ambrožič
Komentarji
6

V uvodnem srečanju predzadnjega 37.kroga angleške Premier lige je West Ham premagal mestnega tekmeca Tottenham z 2:0. Tekmo so bolje in predvsem bolj odločno začeli domačini, po izključitvi Tottenhamovega centralnega branlica Younesa Kaboula v 26.minuti, pa so favorizirani gostje igrali povsem podrejeno vlogo.

West Ham je v aprilu zabeležil štiri zaporedne poraze, kar je sprožilo plaz kritik na račun njihovega trenerja Sama Allardycea. Na drugi strani pa strateg Tottenhama Tim Sherwood po dvoboju na Upton Parku niti ni bil posebej razočaran. "Tekmo je odločil rdeči karton. Pred tem smo bili kar ok. Priigrali smo si najlepšo priložnost na tekmi. Smo pa vedeli, da nam danes tu na Upton Parku ne bo lahko. Nasprotnik je povedel le minuto po izključitvi Kaboula. In nato tik pred koncem prvega polčasa prejeli še en zadetek, to je bil tisti dosežen s prostega strela, ko je žoga zletela skozi naš živi zid. To seveda ni pohvalno. Z Emmanuelom Adebayorjem in Paulinhom, ki sta zakrivila to napako sem govoril, toda sama dobro vesta, kaj sta storila", je po tekmi povedal Sherwood, ki se je strinjal tudi s ključno sodniško odločitvijo.

Tim Sherwood po tekmi Tottenhama in West Hama.
Tim Sherwood po tekmi Tottenhama in West Hama. FOTO: Matjaž Ambrožič
"Sodnik je dosodil pravilno. Mislim, da naš kapetan Michael Dawson ni bil bližje žogi, zato je bil Younesov prekšek strojen nad Stewartom Downingom upravičeno ocenjen kot tak, ki je West Hamu preprečil čisto priložnost za zadetek. V tem oziru nimam pripomb. Smo pa nato v drugem delu zaigrali bolje, a le z deseterico kaj več nismo zmogli storiti. Bomo pač na zadnji tekmi doma proti Aston Villi zmagali in tako sezono sklenili na lep način", je bil po srečanju kratek Sherwood, ki se bo torej prihodnjo nedeljo po petih mesecih tudi dokončno poslovil od trenerske funkcije pri Tottenhamu.
Pasica Premier League
Pasica Premier League FOTO:

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

lovesosa
04. 05. 2014 00.58
+10
upšam da rata west hamu al pa aston vili odščipnt kakšno točko cityu. Ker čene liverpool nima šans :(
prizla
03. 05. 2014 21.17
-10
City bo pa prvaaaak! Yeaaaaa
stevica
03. 05. 2014 21.07
-1
res da jim je pobegnu v napadu ampak ni bil nek velik prekršek za izklučitev...
modelx
03. 05. 2014 20.34
-11
tega trenerja bi bilo potrebno izgnati iz trenerskih vrst. strinjal se je s sodniško odločitvijo glede izključitve. črna ovca, blea vrana,.... :))))) si predstavljate mujota ..... ????
chepps
03. 05. 2014 20.44
+6
modelx
03. 05. 2014 20.53
-8
ne odvračaj pozornaoti od sebe. kako ti kaj pašejo bele nogavice k črnim špičakom?