Nogomet

Se bo Torresov 'drugi debi' za Atletico zgodil na derbiju z Realom?

Milano, 27. 12. 2014 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Španski in italijanski mediji so razkrili, da naj bi se nogometna kluba Milan in Atletico Madrid dogovorila za menjavo igralcev. 'Rdeče-črno' majico bi oblekel Alessio Cerci, v špansko prestolnico pa bi se vrnil Fernando Torres, ki bi lahko nastopil že na velikem derbiju proti Realu.

Fernando Torres
Fernando Torres FOTO: Reuters

Italijanska La Gazzetta dello Sport je razkrila, da sta se prvi operativec Milana Adriano Galliani in njegov stanovski kolega pri Atleticu Miguel Angel Gil Marin že dogovorila za zamenjavo napadalcev. V Madrid bi se tako vrnil Atleticov 'izgubljeni sin' Fernando Torres, v obratno smer pa bi se podal Alessio Cerci. 30-letni Torres tudi pri AC Milanu nikakor ne najde stare forme in bo, kot kaže, že po vsega pol leta zapustil San Siro. 'El Nino' je za 'rdeče-črne' s prestolnice mode dosegel vsega en gol in trenutno ni v prvem planu trenerja Filippa Inzaghija. Torresa je sicer Milanu za dve leti posodil Chelsea, a Londončani ne nasprotujejo temu, da bi se nekdanji španski reprezentant vrnil na stadion Vicente Calderon. Španski As razkriva, da bi se Torres k Atleticu lahko vrnil po tekmi z Levantejem 3. januarja in bi lahko tako bil v postavi Diega Simeoneja že na derbiju proti mestnemu tekmecu Realu štiri dni pozneje. To bo sicer prvi obračun osmine finala španskega kraljevega pokala, v neposrednem prenosu pa si ga boste lahko ogledali na VOYO.

Na drugi strani Atletico ni zadovoljen s Cercijem. Italijanski napadalec se je v Madrid preselil letos poleti iz Torina, niti on pa ni nič kaj bolj strelsko uspešen, kot je Torres v majici Milana. Tudi Cerci je namreč za Atletico v tej sezoni dosegel vsega en gol. 27-letni napadalec, ki je za italijansko reprezentanco zbral 13 nastopov, naj bi sicer bolj spadal v Inzaghijev koncept igre in je zato visoko na spisku želja moštva iz San Sira. Tudi, če se bosta kluba za zamenjavo igralcev dogovorila, bo posel uradno sklenjen šele po prvem januarju, ko bo znova zaživela nogometna tržnica.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bullschevik
27. 12. 2014 21.05
-1
Težko bo še kje igral vrhunsko, če ni mogel več v Angliji, je med lažjimi ligami, kjer ni glavni poudarek na obrambi.
Sulley A.M.
27. 12. 2014 09.03
+0
od chelsea si je milan torresa izposodil za 4 milijone za nakup bi dali najvec 500000
motorist_mb
27. 12. 2014 08.54
-7
Slabši od Torresa ne more bit...forza Milan!
Sasda Sadas
27. 12. 2014 08.34
+16
Vem da to ne sodi sem samo useno ... Edina liga ki igra med novoletnimi prazniki pa se to ne napisete clanka raje pisete kaj je suarez reku o messiju in neymarju -,-
encylolek10
27. 12. 2014 08.26
+19
Upam da torres zaslovi v atleticu in tam konca svojo kariero
R0ss0
27. 12. 2014 07.18
+3
Cercija dobimo, spet en polom od igralca. Bolje da Torresa obdržimo
LeonidasPapadopoulos
27. 12. 2014 09.27
+5
Ti nisi gledal lanskoletne sezone Serie A, ko je bil Cerci glavni adut v Torinu.