Nogomet

Sampdoria se krepi: Muriel prišel, prihaja Eto'o, morda tudi Iličić

Genova, 19. 01. 2015 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Četrtouvščena ekipa italijanske nogometne serie A Sampdoria je s svojimi rezultati presenetila marsikoga, klub iz Genove pa se pred nadaljevanjem prvenstva krepi, saj si trener Siniša Mihajlović želi mest, ki vodijo v evropska tekmovanja.

Luis Muriel je novi član Sampdorie.
Luis Muriel je novi član Sampdorie. FOTO: Reuters

Iz Udineseja je Sampdoria pripeljala Kolumbijca Luisa Muriela, tik pred prihodom je Kamerunec Samuel Eto'o. Napadalec Muriel se pri Udineseju ni najbolje znašel, Sampdoria pa je po poročanju italijanskih medijev zanj odštela 10,5 milijona evrov. Če bo 23-letni Kolumbijec v naslednjem letu in pol zbral vsaj 30 nastopov, pa bo nekdanji klub slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića dobil še 1,5 milijona evrov. Italijanski mediji poročajo tudi, da se je Sampdoria dogovorila za sodelovanje s kamerunskim napadalcem Samuelom Eto'ojem. Zdajšnji član angleškega Evertona naj bi v Italijo pripotoval v kratkem. Trener Evertona Roberto Martinez je potrdil, da bi Eto'o lahko že januarja zapustil Goodison Park, zanj pa se zanima tudi Sampdoria. Ta naj bi si želela tudi slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, za katerega se resno zanima tudi Torino.

Sampdoria je po 19 krogih na četrtem mestu in ima enako število točk kot tretjeuvrščeni Napoli, ki jih je zbral 33. Petouvrščeni Lazio jih ima 31.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Njapo
19. 01. 2015 15.48
+5
Pri Mihi se trdo dela in se ne spi na nogah, upam, da sedaj me ne boš izbrisal.......
ccirisimo
19. 01. 2015 11.14
+18
Doria spet blesti z MIHOM kot jE nekoč z VUJKETOM(VUJADIN BOŠKOV)!BRAVO MIHA FORZA DORIA!
PVSK
19. 01. 2015 09.52
+26
Upam da Iličič dobro premisli in pride v Sampdorio. To je klub z zgodovino in letos bo zagotovo višje kot Fiorentina...