Nogomet

Rummenigge zanikal kontakt z Guardiolo

München, 04. 07. 2012 11.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Predsednik izvršnega odbora nemškega nogometnega velikana Bayerna Karl Heinz Rummenigge je zavrnil namigovanja, da naj bi bili v kontaktu s slovitim španskim trenerjem Pepom Guardiolo.

Nogometaši nemškega velikana Bayerna so začeli priprave na novo tekmovalno leto, v katerem želijo predvsem kaj osvojiti, saj so lani doma gledali v hrbet Borussii Dortmund, med evropsko elito pa jih je v domačem finalu ugnal londonski Chelsea. Vodstvo kluba navkljub napisom Bilda, da naj bi se predstavniki bavarskega ponosa dogovarjali za sodelovanje s Pepom Guardiolo, ostaja zvesto Juppu Heynckesu.

Bavarci so začeli priprave na novo sezono.
Bavarci so začeli priprave na novo sezono. FOTO: Reuters

Na uvodni novinarski konferenci je predsednik izvršnega odbora kluba Karl Heinz Rummenigge poudaril, da ne nameravajo hiteti, ko gre za sezono 2013 in morebitnega novega stratega. Pred njimi je namreč pomembno tekmovalno leto, v katerem je mogoče prav vse. "Mirno bomo spremljali razvoj dogodkov. Pred božičem na to temo ne bomo govorili. Šele takrat bomo sedli skupaj in se začeli dogovarjati kako naprej," je dejal Rummenigge in se dotaknil tudi zadnjih medijskih napisov, ko naj bi koketirali s Pepom Guardiolo: "Pep Guardiola? Tudi sam sem bral o tem, ampak nihče iz Bayerna tega ni potrdil."

Novi športni direktor Matthias Sammer se je dotaknil le morebitne okrepitve, španskega reprezentanta Javija Martineza. Zanj naj bi Athletic Bilbao zahteval 40 milijonov evrov. "Gre za izjemnega nogometaša, ampak je zelo drag. Dobro ga poznam. Tudi drugi predstavniki kluba, ki so ga videli, so rekli, da je izjemen. Počakajmo in bomo videli, kaj se bo zgodilo," je na to temo povedal Sammer.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

D0BERMAN
04. 07. 2012 12.13
-13
Slovitim ??? povprečen trener ki je imel pač srečo da je naletel na tako ekipo....
turk1989
04. 07. 2012 13.09
+3
Poglej kakšno ekipo ima šele Real! Ima 25 top igralcev, Barcelona pa mogoče 15 in Čurimuri z najdražjim kadrom na svetu pobira drobtinice. Da ne bo pomote nisem navijač Barcelone!
Arhitek
04. 07. 2012 14.34
-5
K555
04. 07. 2012 16.17
+0
ja res real je že prav smešen, zvezde gor ali dol, z takšnim vložkom bi tudi Mb bil brez odpora.. Pa vseeno izgubljajo..