Nogomet

Rudar brez Rozmana, Golubović okrepil Domžale

Ljubljana, 19. 06. 2015 13.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar velenjskega Rudarja Matjaž Rozman zapušča moštvo in bo kariero nadaljeval v hrvaškem prvoligašu, domžalski nogometni klub pa je sporočil, da je pogodbo podpisal mladi vratar Adnan Golubović.

Nogometaši velenjskega Rudarja bodo danes popoldne začeli priprave na novo sezono. Na treningu pa ob Daliborju Radujku, ki je okrepil Koper, in Ivanu Firerju, ki je odšel v Celje, ne bo niti vratarja Matjaža Rozmana. Ta bo nogometno pot nadaljeval pri hrvaškem prvoligašu Slavenu Belupu, poročajo slovenski mediji.

Osemindvajsetletni vratar, ki se je v preteklosti že dokazoval v tujini, je bil v zadnjih treh sezonah stalni član prve ekipe Rudarja, saj je v tem obdobju odigral kar 99 prvenstvenih tekem. Velenjčani bodo zvečer po uvodnem treningu izpeljali tudi volilno skupščino kluba.

Golubović okrepil Domžale
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je v svoje vrste pripeljal prvega novinca za naslednjo sezono. To je dosedanji vratar kranjskega Triglava, 19-letni Adnan Golubović, ki je z Domžalčani podpisal dvoletno pogodbo, so sporočili iz domžalskega kluba. Golubović je bil med drugim tudi član Olimpije in Interblocka, v moštvu pa bo zapolnil vrzel, ki je nastala po odhodu Antonina Trillesa. Slednji je po koncu minule sezone končal svojo poklicno nogometno pot.

Golubović je v dresu Domžal nastopil že na sredini prijateljski tekmi proti splitskemu Hajduku. Branil je v prvem polčasu, ki so ga Hrvati dobili z 2:1.

NK Domžale
NK Domžale FOTO: Damjan Žibert
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.