Nogomet

Ronaldo v lovu na nove izzive kmalu pred televizijskimi kamerami, tokrat brez sramu

Madrid, 20. 02. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po številnih nogometnih lovorikah se trenutno najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo podaja v igralske vode. V družbi Angeline Jolie naj bi nastopil v televizijski seriji, kamere pa so ga ujele tudi v dokaj nerodni situaciji, na tekmi proti Espanyolu.

Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo nikoli ni skrival svojih filmskih ambicij, tokrat pa naj bi se mu uresničila želja, saj naj bi ga povabili k sodelovanju televizijske serije "Hayat Koprusu", v kateri bi nastopil ob boku Hollywoodske zvezdnice Angeline Jolie. Ta naj bi pripovedovala zgodbo Sirske družine, ki se trudi ubežati turški državljanski vojni. "V novi televizijski drami bodo nastopili igralci in igralke z vsega sveta, med njimi tudi Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie in arabska glasbenica Nancy Ajram," je po poročanju angleških medijev povedal režiser Eyup Dirlik, ki naj bi že v aprilu prevzel režisersko taktirko nad snemanjem serij.

Novim izzivom naproti. Ga bomo res kmalu lahko spremljali tudi na malih ekranih?
Novim izzivom naproti. Ga bomo res kmalu lahko spremljali tudi na malih ekranih? FOTO: AP

In čeprav se zdi, da po številnih reklamnih kampanjah Portugalec res ne bi imel težav z kamerami, so ga le te pred kratkim ujele v precej nerodnem položaju. Ronaldo se je namreč pred tekmo z Espanjyolom razveselil srečanja z nekdanjim soigralcem Diegom Lopezom in ob tej priložnosti pohvalil njegovo pričesko, ki je precej bolj bujna. "Vav Diego, kot da bi ti na glavo posadili 3600 dlak," je prijatelja podražil napadalec kraljevega kluba, ki si ni mislil, da bodo njegovo nerodno izjavo ujele tudi medijske kamere. Na to ga je opozoril Alvaro Morata in nogometaš je v hipu zardel od sramu ter si obraz zakril z rokama. Vsekakor bo moral biti nogometaš ob prihajajoči igralski karieri precej manj sramežljiv pred kamerami kot tokrat. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JbmTiMt
20. 02. 2017 22.11
+0
cakamo komentar kardinala
šumar
20. 02. 2017 19.23
+3
FAUSTOS1
20. 02. 2017 16.15
-1
če bo resnično zaigral v tem filmu potem se filmu slabo piše razen v kinih ki so izključno namenjene gay sceni
undertaker123
20. 02. 2017 22.10
+1
Očitno dobro poznaš to sceno. Verjetno boš kampiral v vrsti za karto.
nikoiništa
20. 02. 2017 13.24
+6
In kaj je tu spornega? Kaj ga ne bi smel malo pohecat, al v čem je finta? Kaka brezvezna.