Nogomet

VIDEO: Predsednik Perez podprl Benzemaja: Real verjame, da je napadalec nedolžen

Madrid, 05. 11. 2015 22.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Karim Benzema se je po odmevnih dogodkih v domovini že vrnil na treninge Real Madrida, ki mu je prek izjave za javnost izrazil podporo preiskavi, ki bi se zanj še vedno lahko končala tudi z zaporno kaznijo zaradi domnevne vpletenosti v izsiljevanje Mathieuja Valbuene.

Napadalca Real Madrida Karima Benzemaja so v sredo priprli  zaradi suma, da je vpleten v izsiljevanje občasnega soigralca v dresu z reprezentančnim grbom Mathieuja Valbuene, ob povratku Benzemaja v Madrid, kjer je že treniral, pa je beli balet svojemu napadalcu tudi uradno izrazil podporo. "V četrtek popoldne se je vrnil na treninge, potem ko je dal izjavo francoskim oblastem v Versaillesu. Florentino Perez, predsednik Real Madrida, je imel z njim sestanek, v katerem mu je izrazil popolno podporo in popolno vero v njegovo nedolžnost in v dobre igre v prihodnje," so sporočili z naslova kluba s Santiaga Bernabeua.

Pri madridskem velikanu ne dvomijo v Benzemajevo nedolžnost.
Pri madridskem velikanu ne dvomijo v Benzemajevo nedolžnost. FOTO: Reuters

"Klub je prepoznal njegovo vrednost in predanost poslu ter njegovo kolegialnost in neomajen pristop v vseh šestih letih, kolikor je član Real Madrida," so še dodali.

Nekdanjega člana Lyona so v sredo aretirali v povezavi s skupino izsiljevalcev, ki se je lotila njegovega rojaka Valbuene. Slednjega so namreč zaradi žgečkljivega posnetka, ki prikazuje spolni odnos, izsiljevali. To sicer ni prva neumnost Benzmaja, ki se je pred tednom dni znašel pod lupo policistov, ko je vozil brez vozniškega dovoljenja, že pred leti pa se je zapletel v škandal z eltino prostitutko Zahio Dehar.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

madridista in to 100%
07. 11. 2015 11.13
+1
Pa kaj je to tezko za razumet.... Benza smo ze navajeni, on je tisti ta "poredni" v Realu, rad kaksno uspici, saj je tudi on samo clovek... Je ze priznal napako in js ga ne branim, pac za svoje napake je treba placat. Razni strokovnjaki ala sportko ipd pa nas vsak dan nasmejejo s svojimi izjavami... Zadnja mi je bila se kako vsec.. 5let dosmrtne jece pa te scene.. Haha jaooo, potem se ima pa za ne vem kakega strokovnjaka v ne vem cem tukaj... Svasta
sportko47
06. 11. 2015 07.15
+1
Nujno prebrati !!!!!!!! Da bo situacija bolj jasna dejte si prebrat se predhodni članek kjer Benzema prizna sodelovanje! Predvsem tist del ko 4 Musketirji ( Nekaj, horde zla , madridista in Haydn obtozijo Športkota in mu tut že dolocijo kazen ( 5 let dosmrtnega prcanja) mimogrede ne vem točno kdo od teh štirih je to uporabi, ON pa ne ve da sm jest to domislica patentiral in za vsako uporabo v javnosti ti trgajo direkt iz tekočega računa!!!! Podnapisi ...krivec ni treba takoj laufat preveri na bankomat .... ŠALA...ŠALA....štalamadrid
sportko47
06. 11. 2015 08.06
MM?
06. 11. 2015 09.10
+2
Sportko, sej to foro si ti tukaj enkrat že uporabil, samo očitno je takrat niso prebrali, zdaj se pa čudijo. Na isto vižo gre pa tudi samomor iz zasede.
madridista in to 100%
07. 11. 2015 10.57
heroj2000
06. 11. 2015 05.14
+0
Tip je samo človek, ki rad igra nogomet.