Nogomet

Zakleti San Sebastian povzročil nov glavobol Barceloni, Madridčani po zmagah že tik za petami prvakom

Madrid, Barcelona, San Sebastian, 09. 04. 2016 17.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 8 min

Špansko prvenstvo je še kako "živo", za to pa je poskrbel drugi zaporedni poraz Barcelone, ki je po Real Madridu izgubila še z Real Sociedadom (1:0). Katalonci so se tako slabo ogreli za povratno tekmo četrtfinala Lige prvakov z Atleticom, ki se je skupaj z Real Madridom približal za dodatne tri točke.

Real ni imel težav z Eibarjem.
Real ni imel težav z Eibarjem. FOTO: AP

Galaktiki so v obračun z Eibarjem, ki na prvenstveni lestvici zaseda solidno deveto mesto, prišli po boleči zaušnici. V sredo jih je namreč na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov z 2:0 premagal nemški Wolfsburg. Real je bil na tisti tekmi povsem razglašen v obrambi in povsem brez idej v napadu. Trener Zinedine Zidane je zaradi slabe predstave v Nemčiji, za obračun z Eibarjem opravil kar osem sprememb v začetni enajsterici. Tako so volčjo lekcijo preživeli zgolj Pepe, Casemiro in Cristiano Ronaldo. Kot rezervisti so tekmo začeli Marcelo, Danilo, Toni Kroos in Gareth Bale. Kapetan Sergio Ramos zaradi rdečega kartona, ki ga je dobil na derbiju proti Barceloni, ni imel pravice nastopa. Madridčani so proti svojemu današnjemu nasprotniku hitro zagospodarili na igrišču in v 5. minuti tudi povedli. Potem ko je na robu kazenskega prostora gostujoči vezist Daniel Garcia podrl prodirajočega Jeseja je glavni sodnik dosodil prosti strel. K žogi sta pristopila Cristiano in povratnik v začetno enajsterico James Rodriguez. In prav Kolumbijec je izvedel prosti strel, ter žogo poslal za hrbet vratarja Asierja Riesga, ki bi morda moral biti bolje postavljen, saj je žoga pristala v t.i. vratarjevem kotu. V 18. minuti so se navijači na Santiagu Bernabeu že veselili drugega zadetka svojih ljubljencev. Po podaji Ronalda je z neposredne bližine zadel Lucas Vazquez. Veselje se še ni do dobra poleglo, ko je na semaforju že pisalo 3:0. Po asistenci le minuti prej, se je med strelce vpisal še Ronaldo, ki je tako dosegel še 30. gol v letošnji sezoni La Lige. Po teh dveh bliskovitih zadetkih se je tempo igre nekoliko umirili. Eibar sicer ni bil pretirano nevaren za vrata, ki jih je namesto Navasa branil Kiko Casilla. V 39. minuti pa se je zopet zatresla mreža gostujoče zasedbe. Znova je bil v vlogi podajalca Ronaldo, ki je prodrl po levi strani in z lepo podajo zaposlil Jeseja, kateremu pa ni bilo težko zadeti za 4:0. Dve minuti kasneje pa je do prve prave priložnosti prišel tudi Eibar. Po podaji s kota je z glavo poizkusil Aleksandar Pantić, a se je z obrambo izkazal, do tistega trenutka gledalec na igrišču, domači vratar Casilla. Do konca polčasa se rezultat ni več spremenil in Real je na odmor odšel z veliko prednostjo štirih zadetkov.

Cristiano Ronaldo je dosegel 30. gol v letošnji sezoni La Lige.
Cristiano Ronaldo je dosegel 30. gol v letošnji sezoni La Lige. FOTO: AP

V drugem polčas so si prvi priložnost priigrali gostujoči nogometaši, a je bil Casilla zopet na prvem mestu. Že v naslednjem napadu pa je imel Ronaldo odlično priložnost, da še drugič na tekmi zatrese gostujočo mrežo, a je njegov strel z glavo iz neposredne bližine ubranil Riesga. Na drugi strani je s strelom z razdalje poizkusil David Junca, a je njegov strel švignil mimo leve vratnice realovega gola. Ob visokem vodstvu je Zidane v 54. minuti opravil prvo menjavo, v igro je namesto Casemira poslal Matea Kovačića. Drugi polčas sicer ni pretirano navdušil, Real je bil več kot očitno zadovoljen z zmago, nogometaši Eibarja pa so bili tudi bolj ali manj vdani v usodo, da bodo iz Madrida odšli poraženi. V 74. minuti je imel Ronaldo zopet lepo priložnost za svoj drugi zadetek in petega za svoje moštvo, a ni uspel predložka Vazqueza pretvoriti v zadetek, potem ko se je zopet sam znašel pred Riesgo. Še lepšo priložnost so v 80. minuti zapravili nogometaši Eibarja. Po podaji s kota je na drugi vratnici ostal povsem sam gostujoči rezervist Borja Baston, a je žogo uspel poslati zgolj v prečko, Casilla je bil že premagan. Do konca srečanja se rezultat ni več spremenil in Real je tako dosegel novo zmago, s katero še ohranja upanje za naslov prvaka. Za vodilno Barcelono, ki bo svoj obračun 32. kroga odigrala zvečer, imajo še štiri točke zaostanka. So pa uspeli na prvenstveni lestvici prehiteli mestnega tekmeca Atletico, pred katerim imajo ob tekmi več dve točki prednosti, Real je sedaj drugi. Že v torek pa Zidanove varovance čaka tekma sezone, ko bodo na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov poizkušali preobrniti rezultatski zaostanek, ki so si ga na prvi priigrali proti Wolfsburgu. Nemci so namreč slavili z 2:0.

Torres (na fotografiji) je prvič po tem, ko se je vrnil k Atleticu, zabil na treh zaporednih tekmah.
Torres (na fotografiji) je prvič po tem, ko se je vrnil k Atleticu, zabil na treh zaporednih tekmah. FOTO: AP

Trener Diego Simeone ni prav nič premešal ekipe, ki se je v Barcelono vrnila po kontroverzni tekmi Lige prvakov z vodilno ekipo La Lige. Njen mestni tekmec Espanyol je v prvem polčasu prikazal zelo dober obraz, a ni našel recepta za ustavljanje že dolgo ne tako razpoloženega Fernanda Torresa. "El Nino", ki je bil sporno izključen na Camp Nouu in tam zabil tudi gol, je bil spet nevaren in v 17. minuti zatresel okvir vrat. Ušel je Alvaru Gonzalezu in Enzu Rocu in s težkega položaja zadel v aluminij, Pau Lopez pa je imel veliko dela tudi s preusmerjenim strelom Yannicka Ferreire Carrascoja. Na drugi strani je moral dbre reflekse prikazati tudi Jan Oblak, po akciji na levem boku pa ga je preizkusil Gerard Moreno. V 29. minuti pa so papagaji povedli in še malce pokvarili statistiko Oblaka, ki lahko še vedno nov španski rekord po številu tekem brez prejetega gola. Šele šestnajstega v sezoni je slovenski reprezentant dobil po podaji iz kota, Pape Diop je povsem neoviran matiral nekdanjega člana Olimpije. Toda Torres je nemudoma odgovoril in z močnim strelom zatresel mrežo Lopeza, potem ko ga je v kazenskem prostoru našel Koke. Španski vezist je bil v osrčju vseh nevarnosti in Antoine Griezmann tik pred polčasom ni uspel izkoristiti še ene njegove podaje, za Espanyol pa je v podobni situaciji z glavo zgrešil Victor Sanchez.

Atleticu se je obetala huda borba v drugem polčasu in ravno takrat, ko je Simeone pripravljal dvojno menjavo, so njegovi varovanci na zelenici udarili. Po lepi ekipni akciji in domiselni podaji Kokeja je Griezmann zadel s pomočjo vratnice. Obrambno naravnani Espanyol, ki je tekmo začel s petimi branilci, dolgo časa ni znal odgovoriti, Torres pa bi s še enim samozavestnim strelom lahko že odločil tekmo v 70. minuti, toda le za las zgrešil. Lopez je Espanyol ohranil v igri po veliki napaki Roca, ki je podaril žogo Griezmannu oziroma Kokeju, strel slednjega pa je mladi Katalonec uspel ustaviti pred golovo črto. Rezervist Angel Correa je bil naslednji, ki mu je le posredovanje domače obrambe v zadnjem hipu preprečilo  veselje, tako kot ga je na drugi strani Gerardu Morenu z izvrstnim posredovanjem preprečil Oblak. To je omogočilo Atleticu, da je prek Kokeja odločil tekmo, najboljši nogometaš na zelenici je na bližnji vratnici pričakal predložek Torresa, potem ko se je že zdelo, da je izkušeni napadalec zapravil priložnost z neposrečenim ustavljanjem žoge, a je slednja na koncu le končala za hrbtom razpoloženega Lopeza.

Lionel Messi spremlja slavje Baskov v San Sebastianu.
Lionel Messi spremlja slavje Baskov v San Sebastianu. FOTO: AP

Proti Real Sociedadu, kjer se je lani s porazom začel šampionski pohod Barcelone, je vodilna ekipa Primere vnovič klonila (1:0). Trener gostov Luis Enrique je kljub temu, da se je lani močno opekel z rotacijami na Barceloni vedno nenaklonjeni Anoeti, pred naslednjo tekmo z Atleticom na klopi pustil Andresa Iniesto, Ivana Rakitića in Jordija Albo. Realovci so marca ostali brez zmage, prav pred gostovanjem Barcelone pa so na stadionu Ramona Sancheza Pizjuana šokirali Sevillo in prekinili negativni niz. Morda bi se tekma razvila drugače, če bi Munir El Haddadi, ki je nadomeščal suspendiranega Luisa Suareza, izkoristil veliko priložnost že v drugi minuti, ko je prišel pred vratarja Geronima Rullija, a mu je talentirani Argentinec poskus ubranil. Mikel Oyarzabal je pred vrati Kataloncev izkoristil že prvo domačo priložnost, ko je skočil na predložek s strani in z glavo perfektno zadel pod prečko nemočnega Claudia Brava, nekdanjega člana baskovskega prvoligaša. Barcelona je odgovorila zelo mlačno, Lionel Messi je imel lepo priložnost po kotu, a je njegov strel z volejem poletel prek vrat. Gostje so stežka prebijali visoko postavljeno ekipo trenerja Eusebia Sacristana, člana Barcinega "Dream Teama" iz 90. let, in njihov pritisk na zadnjo vrsto bi lahko prinesel že drugi zadetek večera, a je Javier Mascherano po zdrsu zadnji hip izbil pred Albertom de la Bello.

Še najlepšo priložnost so aktualni prvaki zapravili v 34. minuti, ko je Arda Turan sprejel lepo podajo Neymarja okoli dvanajst metrov od vrat Reala, Rulli pa je z veliko mere sreče ubranil strel, ki ga je točno v njegovo roko preusmeril eden izmed branilcev. De la Bella je v eni zadnjih akcij polčasa odlašal s strelom in sicer lepo preigral Mascherana, nato pa slabo podal. Drugi polčas je Barcelona začela brez Rafinhe, zamenjal ga je Andres Iniesta, domači pa so bili takoj nevarni in le zadnja podaja je zmanjkala, da ne bi kdo od mož v belo-modri opravi zabil v prazno mrežo. Barcelona je zaigrala malce bolje in Iniesta je v 55. minuti poskusil z roba kazenskega prostora, Rulli pa je žogo akrobatsko pričakal pod prečko. Neymar je v 62. minuti za las zgrešil s prostega strela in čas se je za goste naglo iztekal. V igro je za svojo 100. tekmo za klub prišel tudi Rakitić in po visoki podaji Hrvata je Gerard Pique, ki je ostal v napadu, našel Messija, njegov strel pa je znova z izvrstnim posredovanjem ustavil rojak v domačih vratih. Tako je bilo tudi v 86. minuti, ko ga je Messi preizkusil s strelom z glavo, toda za Rullija je bila to mala malica. Prednost na vrhu se je z na videz neulovljive razlike zdaj stopila že na tri (Atletico) oziroma štiri (Real Madrid) točke zaostanka.

Izidi:

Real Madrid ‒ Eibar 4:0 (4:0)
James Rodriguez 5., Vazquez 18., Ronaldo 19., Jese 39.

Espanyol ‒ Atletico Madrid 1:3 (1:1)
Diop 29.; Torres 35., Griezmann 58., Koke 88.

Real Sociedad ‒ Barcelona 1:0 (1:0)
Oyarzabal 5.

Granada ‒ Malaga 0:0
Rene Krhin (Granada) je bil na klopi.

Real Betis ‒ Levante 1:0

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (244)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User1285812
11. 04. 2016 16.54
+1
Španija - V soboto je neznano kam odšel 29-letni Leo Messi. Leo je majhne čokate postave in zelo rad utaja davke. Nazadnje je bil viden med ogrevanjem, na San sebastianu. Svojci naprošajo vse, ki ga bodo morda v naslednjih dneh opazili, naj javijo na uefalono. Nagrada 100 € (nakazila izklujčno iz Paname).
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 21.15
+0
Kaj si ti nor kak ga je v nogo zadel
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 20.34
-5
baje da lessija se kr ni
gongash
10. 04. 2016 16.43
+5
slabo barca slabo, pa kaj zaboga počne messi niti ne teče nič
Trend01
10. 04. 2016 17.08
-8
Si gledal dokumentarec "Messi"? No, tam prijatelji in soigralci povejo, da je Leo izredno zamerljiv in tudi hiter na jeziku, če mu stvari ne tečejo kot je imel planirano. Takoj postane živčen. Od otroštva dalje. In to se mu kot kaže trenutno dogaja. Potem, ko je ravno davčno/finančno nekako "spucal" s hrbta, pa mu #PanamaPapers v hrbet udari. To je drugi ENAK prekršek kjer skriva denar pred Španijo. Človek ima kar hude skrbi. Za Barcelono bi bilo zdajle najbolje, da se za tekmo ali dve umakne. Da ni v enajsterici in liderstvo prevzame Neymar. Ney je to šanso že imel in noro dobro izkoristil. A verjamem, da Lea nihče na tem svetu - v tem trenutku, delu sezone - ne upa pustiti na klopi. Bi bila le preveč huda in morda dvorezna poteza.
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 19.26
-1
Kaj ne Mourinho bi ga dal na klop,eden redkih ki si upa
LaFerrari
10. 04. 2016 19.42
+8
trend pa ti bi mogo bit trener barce,kako si pameten,kam za vraga gledajo pri barci da te ne najdejo!!!!!!
Trend01
10. 04. 2016 19.53
-8
ferrarije vozijo. Eni se pa z modelčki igrajo....
Trend01
10. 04. 2016 19.55
-8
@Zanetti - Hmm. Mourinho? Tudi dvomim. Enrique je imel korajžo takrat na Anoeti. Pa vemo kaj vse je sledilo.... Najprej pogrom v garderobi, pa Zubizarreta, pa kmalu slovo trenerja, pa......A na koncu legendarna sezona. Vendar, da bi tole dvakrat naredil? In, da ti/te tekme izgubijo? Čisti "samomor iz zasede".
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 20.02
+2
Pozabljas tudi Ronalda je kdaj potegnil iz igre ko je bil slab.Ikera dal na klop
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 20.02
Pozabljas tudi Ronalda je kdaj potegnil iz igre ko je bil slab.Ikera dal na klop
Trend01
10. 04. 2016 20.07
-2
Ja, to že. Za 15-20 minut. Vendar, da bi ga dal ven v tako pomembnih, odločujočih trenutkih sezone? Za tekmo, dve? Rabi dejansko "muda od labuda". Ej, zdaj so pa "navijači" prišli. Je že konec večerje? Zdajle pa POP TV al pa RTV gledajo in forum spremljajo.
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 20.49
-2
Lej Ronaldo je konstanten ze sest sezon 30 ali vec golov,njegova nihanja niso tako velika ,recimo Messi ima vecji razpon od forme do obupa
Trend01
10. 04. 2016 21.18
-2
Se strinjam. Soliranja je pa CRa itak Jose "naučil". Žal. A Messija ne umestiti na tekmo je že skoraj ZF. Se pa strinjam, da ima Mourinho toliko samozavesti in samovščenosti, da ne bi nikomur nič dovolil. Tudi Leu ne. Z Ronaldom sta pač imela dogovor. Ti delaš to in to, jaz to in to. Govoriš lahko to in to. In to je bilo to. Pač sta/so imela/i smolo, da je bila nasprotnik najboljša generacija Barcelone vseh časov. P.s. - gledaš Moto GP?
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 21.24
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 21.25
Trenutno prvi trije da odstopijo pa je dvojna zmaga Suzukija:-)
Trend01
10. 04. 2016 21.29
-2
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 21.33
Skoraj hitreje kot dominacija kovacica pri Realu:-D
Trend01
10. 04. 2016 21.35
-2
Ali pa Arde v Barceloni..... hehe. Dva "faila". Vem, da ti je Turan blizu, a tudi on je v meglo brcnil v Kataloniji.
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 21.36
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 21.42
Sem pa zelo radoveden kaj bo z kaznjo Realovo,ker tudi ce osvojijo katero kanto jim bo Ronaldo pomahal v slovo upam da kupijo Kane-ja
BayernGomez
10. 04. 2016 21.53
Vidim da je Rossi že "odletel" škoda. No sej Raketa ni njč boljši od Arde tako kot pravi naš strokovnjak.
Trend01
10. 04. 2016 21.59
-1
Kane ne more Ronalda menjat. Klasičen CF menjal LWja? Bale na levo, Vázquez na desno. Benz? Če misli umiriti glavo in hormone - naj igra. Kane je sicer špica igralec, a mi nekako ne potegne. Pa bi bil ziher fajn. Kaj pa ti fantje? Aubameyang (26), Lukaku (22), Ighalo (26), Dybala (22). Doma pa še Mayoral, Díaz.
CURVANORD Zanetti
11. 04. 2016 08.51
Ne gre se da bi igral na Ronaldotovi poziciji,tja lahko gre Bale.Pac rabili bodo nekoga ki bo konstantno zabijal in tu vidim Kanea
CURVANORD Zanetti
11. 04. 2016 08.53
Lukaku ??? Nisem pomislil nanj,sicer pa za klopco gret tudi kaj potrebuje Real,sta dva hrvata na razpolago,a nihce ju noce imet.
apodgraj
11. 04. 2016 09.11
+1
Trend . Zdaja ste pa deleč v svoji domišljiji zaplavali v glovoko nerealnost . Messija naj dajo naklop in se naj za dve tekmi umakne in ni človeka pri Barci , ki bi si to upal storiti . Kdo pa ima to hrabrost pri Realu , Ronalda postaviti na rezervno klop . Ne vem , kaj je v igri Messija nekaj tako slabenga , da bi moral sedeti na Klopi za rezerve in njegovo vlogo moral prevzeti Neymar . Glavni krivec slabe gre pri Barci je zame Neymar. Njegovo igranje sodi v cirkus , ne na nogometna igrišča . Njegova slaba igra se je začela , ko ga je Suarez prehitel na lestvici strelcev. Od takrat naprej je postal požrešen na zadetke in na silo s soliranjem na vse načine posukuša priti do zadetka .Spoštovani gospod , tudi mi gledamo nogomet z odprtimi očmi in vidimo , kaj se dejansko dogaja na igrišču . Zakaj tega ne pišete o Ronaldu in njemu podobnih v ekipi Reala .
CURVANORD Zanetti
11. 04. 2016 09.53
+1
Zakaj pa bi Ronaldo bil na klopi saj zadeva in asistira
Trend01
11. 04. 2016 17.11
-1
@apodrgaj - o Ronaldu, Jamesu, Benzemaju, Ramosu, Iscu Bale-u.... pišem drugje. Veliko bolj kritično kot t.i. pristaši Barcelone do svojih idolov. . Zakaj torej tako neumestna vprašanja, kritika meni? Škoda, ker tako misliš kdaj je Neymar "zglajzal"? To, kar ti tokrat pišeš, sem jaz pisal novembra lani. Dokazano. In ne zadnji "vikend" ali dva.... Kje si bil s to kritiko lani koncem leta? Ma, kje pa, takrat se je zmagovalo. Je pa res - priznam - da si bil eden izmed redkih, ki si občasno pokritiziral igro "vašega" kluba. Saj boste dobili La Ligo. Brez skrbi. P.s. - če ti misliš, da so nekateri igralci za en "klinac", dopovej še "vašim" fanatikom. Upaš? Boš tako kot jaz. Dežela minusarjev.... hehe. Resnica je kruta. Pa naj bo v Barceloni ali Madridu. Pozdrav "navijačem". Tebe ne smatram v ta kotel neizobraženosti.
7strel
10. 04. 2016 16.08
+12
Barca še vedno najboljša ekipa, samo vprašanje časa kdaj bo forma doživela dvig mislim da lahko to pričakujemo kar že v sredo... vsaj začetek
Dany75
10. 04. 2016 16.52
-4
pa kaj je s tabo .. ti gledas Pakistansko ligo ?? kaksen dvig forme .. al se ti sanja? vedno igrajo isto . .ni problem v nobeni formi,ampak v glavah in podcenjevanju ... seveda je dovolj 12 pik naskoka .. ampak ce v glavi nisi pravi lahko vse skupaj zakockas ... in prav to se je zacelo dogajat !
7strel
10. 04. 2016 18.05
+6
Tako ja, dvig forme malček, začni spremljat nogomet :) enostavno rabijo preblisk in verjamem da se bo to zgodilo :) še 6 tekem je do konca in ne verjamem da bosta tako real kot atleti brez spodrsljajev ;)
7strel
10. 04. 2016 18.05
+4
Ne se razburjat, šparaj to za v torek ko ti bo hudo.
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 14.20
-8
CE KDO VIDI PALKA NAJ POKLICE NA UEFALONO
realno 1
10. 04. 2016 14.04
-3
...in potem ni bilo vec Felixa.. ;)
realmadrid 1
10. 04. 2016 14.01
-11
a je messi igral... pa to..
realno 1
10. 04. 2016 14.03
-9
je ampak je bila trava previsoka pa se je zgubil nekje, se zdaj ga iscejo...joj a vzdrzevalci res niso imeli casa trave pokosit ;)
realmadrid 1
10. 04. 2016 13.59
-10
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA ha ha !
grevid
10. 04. 2016 14.11
+3
kdor se zadnji smeje se najslajše smeje ;)
realno 1
10. 04. 2016 14.59
-7
Js se pa zdej najslajse smejem ;) 2 poraza zapored..vidim da klubi ki imajo na zacetku "Real" niso po godu uefaloni heheh..Real Madrid, Real Sociedad...
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 13.42
+12
V vročem Maroku je danes žurka, vazelin teče v potokih, rinčki se žibijo pod pritiskom porjavelih falusov.... Kristina je vesel, zadovoljen in zadovoljen, to je najbolj pomembno....
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 13.46
-8
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 13.53
+9
Nisem dovolj porjavel pa nisem povabljen... Škoda....
MaunelNeuer
10. 04. 2016 13.55
-11
a messija so opazili na tekmi? uuuu kak peče hahahahaha
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 13.57
-10
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 14.01
-9
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 14.04
+6
Ronaldo je zamenjal že 3 klube, zato ne more biti najboljši.... Najboljši nogometaši, legende nogometa, igrajo samo za en klub, ker so nenadomestljivi... Več klubov igralec zamenja, slabši je... npr. Novaković je zamenjal že 10 klubov, ker ga nihče noče, samo podajajo si ga, kot nogometno prostitutko....
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 14.04
+8
Messi je svetovni podprvak, in dobil nagrado za najboljšega igralca svetovnega prvenstva... Ronaldo pa je izpadel že v osmini finala in dosegel en samcat gol, naredil ni praktično nič .... Meeeeeeeee
realno 1
10. 04. 2016 14.05
-5
A ti se še vedno tolazis s tem "podprvak" ...tjesi se tjesi HAHAHA
realno 1
10. 04. 2016 14.06
-4
A ti se še vedno tolazis s tem "podprvak" ...tjesi se tjesi HAHAHA
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 14.08
-8
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 14.08
+15
Še vedno ste samo drugi v mestu, tretji v španiji, iz pokala ste izpadli že novembra, iz LP pa boste izpadli v torek.... Uživajte dokler lahko
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 14.10
-8
MESSIJ SE KE NI BAJE GAB JE POLH UGRABU IN ZAHTEVA ODKUPNINO ZARADI UTAJE DAVKOV
Campeones34
10. 04. 2016 14.40
-6
Tista nagrada za najboljsega igralca svetovnega je glih tolko posteno dodeljena, kot barcina liga prvakov leta 2009
realno 1
10. 04. 2016 14.57
-6
realno 1
10. 04. 2016 14.57
-6
Barbarezo
10. 04. 2016 15.02
-4
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 16.24
+7
Minotauer 06.05.2015 23:11:41 -1 Messi the incredible:)) Boljše kot tako se ne da igrat. Bayern jo je še dobro odnesel danes. Če Barca nebi imela Messija danes, bi lahko še 3 dni igrali in bi bil rezultat 0:0.
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 16.24
+6
vamosreal 06.05.2015 23:01:20 22 Neverjetno! Kaksen uzitek je gledati Lea, celih 90 min je odigral na visokem nivoju, odlicno tekmo kronal z zadetkoma in asistenco. Leo brez dvoma trenutno najboljsi. Iskrene cestitke navijacem Barce.
bizgecc
10. 04. 2016 13.39
+13
Dva meseca nazaj sem napisal, da lahko Barca premaga le sama sebe...in to se sedaj dogaja....
derek angelus
10. 04. 2016 13.30
-5
na vcerajsni tekmi niso podkupli sodnikov ker sparajo denar za ligo prvakov..messi pa je iz forme ker ima prevec delaz utajanjem
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 13.37
-3
Ka pa mislis
10. 04. 2016 12.51
+8
Nisem bral teksta, ampak mislim da je to 4 ali 5 leto zapored, ko je barca zgubila v s sebastianu. Kvoto 7 sm zadel :)
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.55
+1
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 13.40
+10
Sva že dva ki sva zadela... Iz zgodovine je znano,, da v San Sebastianu Barcelona vedno kiksne... Tudi tokrat ni bilo nič drugače...
MaunelNeuer
10. 04. 2016 13.57
-8
čudno da VEDNO kixne če je pa messi najboljši v zgodovini. seveda vsi, razn barcafanov, vemo da ni
KardinaIFrancRodeVKristusu
10. 04. 2016 14.03
+5
Ronaldo je zamenjal že 3 klube, zato ne more biti najboljši.... Najboljši nogometaši, legende nogometa, igrajo samo za en klub, ker so nenadomestljivi... Več klubov igralec zamenja, slabši je... Novaković je zamenjal že 10 klubov, ker ga nihče noče, samo podajajo si ga, kot nogometno prostitutko....
Campeones34
10. 04. 2016 14.43
-3
Samo bojecke igrajo za en isti klub ker nimajo jajc prestopit v drug klub in se dokazat se drugje. Pac vejo da drugje nebi uspeli. Le najvecji menjajo klube in prav v vsak klub ki pridejo, so dalec najboljsi
Symbolic
12. 04. 2016 12.52
Minotauer, zakaj pišeš nekaj o čem tudi sam ne verjameš? Saj sam veš, da ni tako, a ne?
-MARIBOR-
10. 04. 2016 12.49
+10
Boginja sreče je pač bila naklonjena Sociedadu in ne Barci. Itak da je bla Barca boljša. Prvenstvo bo še zanimivo in upam da Atletico ne zapravi prednosti pred Realom, Barca pa ne pred Atleticom pa bo vse OK
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.51
-5
-MARIBOR-
10. 04. 2016 13.00
+6
Ko tako berem tvoje bolane komentarje se mi kar smiliš.
bizgecc
10. 04. 2016 13.38
+6
Za katerega svetovnega prvaka pa ti navijaš?
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 13.48
-5
MaunelNeuer
10. 04. 2016 13.59
-6
MARIBOR, lepi nick, ka pomaga če si boljši če ne zmagaš?
cripstoned
10. 04. 2016 12.40
-13
kot sem vam povedal....po zmagi reala nad barco bo slo barci samo se navzdol....vceraj real socieedad v sredo bo atletico tudi napredoval....potem se vsaj dva kiksa barce v prvenstvu in na koncu bo z realom izenačina s tem da bo atletico prvak....ni kriv trener če messi ni na nivoju že štiri tekme zapored....kje ste navijači barce? spet se poskrili v jame kot vedno....ko pa real zgubi pa je druga zgodba....navijači barce imajo najmanj spoštovanja med ostalimi navijači ker so enaki kot njihov klub....ko zmagujejo so glasni ko zgubijo se pa v jame nazaj skrijejo....sramota in navijači in klub
cripstoned
10. 04. 2016 12.44
-5
je pa res da bo v sredo vse odvisno od sodnikov....ce so vam pomagali ze na prvi tekmi vam bodo se na drugi ker le tako lahko napredujete....ocitno se ponavlja leto 2009 hahaha
piuski
10. 04. 2016 13.26
+8
tebi še psihijater ne pomaga!!!!!!!!!!!!!!
grevid
10. 04. 2016 14.18
+0
cripstoned, teb očitno tablete več ne pomagajo, ker je telo postalo nanje imuno in niso več dovolj močne......ti je psihiater že predpisu nove?
cripstoned
10. 04. 2016 14.35
-5
kakšne tablete...vse to so dejstva ki jih vi nočete videt... napisite kaj glede komentarja....zaliti ni problema ...
Dany75
10. 04. 2016 16.58
-1
Res je,dejstva povedo vse .. Sem preprican da jim bo v sredo se zakuhal Atletico,kakor tudi Benfica Bayernu mimogrede ... le 1:0 doma za Bayern . .uff slabo slabo za take mojstre ...se vedno verjamem da Wolfsburg v Madridu nebo imel sans ... za konec prvenstva pa se pripravlja se nekaj vecjega .. bodite pripravljeni na razne prestope,kazni,in razkritja .... to bo se zanimivo ...
Klavdij Volk
10. 04. 2016 12.29
-3
Vsem barkicam dol visi..
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.26
-7
NAVIJACI UEFALONE VSI SKRITI RES NAJSLABSE NAVIJACE MA TALE DAVCNA UEFALONA
grevid
10. 04. 2016 14.19
+6
me zanima kdo je bil ta teden v sredo skrit v luknjice...
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.16
-9
NAJACI MESSI BLAGE SAM STOJI PLUVA IN Z GUNO MALO BUCO CUDN GLEDA
xxman.y
10. 04. 2016 12.27
+8
Ronaldo nikoli svetovni prvak. Wolfsburg vas je pojedu. hahahaha.
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.29
-7
mariomandzukic
10. 04. 2016 12.31
+4
boli mesja za to.prvenstvo ze ima v zepu,pokal tud,v ligi prvakov pa jih sam cudez lahk ustavi.dejstvo je da ronaldo osvaja zlate zoge sam takrat ko mesju pade forma,ko mu pade motivacija.ko sta obadva v top formi,je messi par stopnick visje.
MaunelNeuer
10. 04. 2016 14.01
-5
xxman Portugal ni tk močn kak Gavči tak da....
MaunelNeuer
10. 04. 2016 14.02
-6
manđo dejstvo je da CR sam predribla vse "hrvate" skp
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.03
-7
brez pomoci sodnikov ni nc od nc
taft01
10. 04. 2016 12.20
+7
real tudi s pomočjo sodnikov ne zmore kej dosti...veckrat videno v zadnjih sezonah
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.21
-9
JJZGEODPRASKAKATJO
10. 04. 2016 12.22
-6
mariomandzukic
10. 04. 2016 12.03
+6
barca osvaja prvenstvo,tu ni niti najmanjsega dvoma.drgace pa vceraj smo videli,da razni arda turani,rafinhe,sergi robertoti nikol nebodo v resni kombinaciji za startne pozicije,to so nogometasi za rotacijo in nc vec.rakitic je vceri vknjizil 100 nastop za barco in to v letu in 8 mesecih,kar ni uspelo se nobenemu nogometasu barce v zgodovini.nas raketa je kljucni nogometas lucha
Campeones34
10. 04. 2016 12.08
+6
Od teh 100ih nastopov jih je mogoce 10 odigral celotno tekmo
mariomandzukic
10. 04. 2016 12.15
-1
tocn 90 startov,od 100 tekem.raketa je kljucni nogometas luchove barcelone,ta pravi naslednik xavija.
Campeones34
10. 04. 2016 12.44
kolko pa jih je odigral celotno srečanje?!!
Iniesta
10. 04. 2016 13.23
+2
Barca bi morala nujno kupiti dominatorja Kovacica, ce zeli biti dominantna se naprej ... Nujno!
CURVANORD Zanetti
10. 04. 2016 16.23
+1
BayernGomez
10. 04. 2016 16.26
+2
Mandžo če je kdo naslednik Xavija je to Sergi Roberto tvoj Raketa pa je zgolj povprečen.