Nogomet

Rdeči vragi osvajajo Ameriko v družbi hollywoodskih zvezdnikov

Los Angeles, 12. 07. 2017 18.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zdi se, da je v letošnjem poletju na tapeti le en sam angleški nogometni velikan. Manchester United prve strani časopisov polni z zvezdniškimi prestopi, odhodom klubske legende Wayna Rooneyja, v zadnjem času pa tudi številnimi zvezdniki, s katerimi vragi pozirajo med obiskom Los Angelesa.

Nogometaši Manchester Uniteda so v zadnjih dneh lahko pošteno izkusili blišč Hollywooda, saj so si uspeli utrgati nekaj časa za pohajkovanje po mestu, nekaj zvezdniških imen pa jih je obiskalo kar med treningi. Ljubiteljica nogometa, ameriška igralka Julia Roberts je v preteklosti že pozirala tudi na zelenici kraljevega kluba, tokrat pa se je pred objektiv postavila v družbi vražjega Juana Mate.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekdanjega člana Uniteda Bojana Đorđića pa je navdušil tudi Dwayne 'The Rock' Johnson, na katerega je naletel v mestu angelov. Skoraj dvometrski igralec bi bil kot nalašč za vrata vragov, v kolikor bi vrste manchestrskega kluba zapustil David de Gea.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hachi
13. 07. 2017 10.53
hahahahahaha, za United je odigral natanko eno tekmo oz. pazite, celih 14 minut in to leta 2001 proti Tottenhamu, ko so vragi izgubili 3-1. Od takrat pa je bil clan se 11 razlicnih klubov. skratka, nic od nic. a vi o tem tipu pisete clanek, kot da je nek pomembnez, ob katerem se je The Rock zelel slikati!!!!
SAF1
12. 07. 2017 22.37
"Nekdanjega člana Uniteda Bojana Đorđića", kdo je to, jaz prvič slišim za njega. Zakaj je na sliki v MUFC majci če je nekdanji član in zakaj je tam z MUFC?
Hachi
13. 07. 2017 10.58
cez 10 let bodo pa napisali, da se je nekdanji clan Uniteda, Obi Mikel slikal z Lady Ga Ga in jo noro navdusil nad nogometom. od takrat bo najbrz navijala za rdece vrage, ceprav Obi ni nikoli niti zaigral za United. skratka, moram vam priznati, da vi res iz nic znate narediti clanek, ki je bolj obupen, kot ce clanka sploh ne bi bilo!!!
Miro Jozi?
12. 07. 2017 21.37
+1
amerikanci pa se razmijo na fuzbal hehe-
The Dude
13. 07. 2017 06.11
Najbrž mu kaj dolgujejo in so mu plačali izlet 😀