Nogomet

Raul: Hvala vam za vse, ostajam največji navijač Schalkeja

Gelsenkirchen, 26. 05. 2012 19.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zdaj že nekdanji napadalec nemškega Schalkeja Raul Gonzalez Blanco je ob slovesu od Nemčije in nemškega nogometa dejal, da je bila izkušnja pri Schalkeju ena izmed najlepših v njegovem življenju in da bo klub iz Gelsenkirchna za vedno nosil v svojem srcu.

Raul je s Schalkejem osvojil nemški pokal ...
Raul je s Schalkejem osvojil nemški pokal ... FOTO:

Nekdanji član Reala iz Madrida je v dveh sezonah pri Schalkeju osvojil nemški DFB pokal in Superpokal, zdaj pa se seli v Katar, kjer bo branil barve Al Sadda. "Ti dve leti sta bili naravnost neverjetni. Nikoli ne bom pozabil te izkušnje in kot vidim sam, me tudi tukajšnji ljudje ne bodo pozabili tako hitro. Izjemno sem užival na vsaki tekmi in vsakem potovanju na gostujoče tekme. Počutim se zares evforično, saj se je vse izšlo tako, kot sem pričakoval. Ujel sem se z vsemi soigralci, dobro pa sem se zastopil tudi z obema trenerjema, ki sta sedela na naši klopi. Vse je bilo čudovito, tukajšnji navijači nogomet dojemajo kot religijo in zato je bilo še posebej čarobno. Želim, da se vsi zavedate, da je bilo igrati za Schalke in občutiti to energijo ena izmed najlepših izkušenj na moji športni poti," je v pogovoru za S04TV dejal legendarni 34-letni Raul.

... nastopil pa je tudi v elitni Ligi prvakov.
... nastopil pa je tudi v elitni Ligi prvakov. FOTO: Reuters

V zaključku pogovora pa je Španec namignil celo, da bi se morda v prihodnosti še vrnil na Veltins Areno: "Nikoli ne veš, kam te lahko zanese usoda. Kakor koli že, moja družina in jaz smo v Gelsenkirchnu preživeli dve leti in izjemno uživali. Z veseljem bi se kdaj vrnili. Še enkrat bi se rad zahvalil za vso podporo in pomoč. Privoščim vam vso srečo tega sveta, naj se zgodi kar koli že. Sam ostajam največji navijač Schalkeja in upam, da se bom lahko že kmalu veselil nove lovorike."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Doberman7
26. 05. 2012 23.07
+1
kva se je tip poželio para...