Nogomet

Ranieri: Vardy in Mahrez ne gresta nikamor. Z mano bosta zgradila veliki Leicester

Leicester, 01. 01. 2016 17.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

"Jamie Vardy in Riyad Mahrez ne bosta odšla nikamor," trdi trener Leicestra Cityja Claudio Ranieri. Oba omenjena igralca namreč veljata za 'vročo robo' angleške lige, potem ko sta več kot uspešno polnila mreže nasprotnikov v prvi polovici Premier League.

Angleški napadalec Vardy je še pred nekaj leti brcal za amatersko zasedbo.
Angleški napadalec Vardy je še pred nekaj leti brcal za amatersko zasedbo. FOTO: AP
Denar je sveta vladar in po izvrstnih predstavah dueta Vardy-Mahrez v letošnji sezoni so na vrata Leicestra potrkala številna znana klubska imena evropskega nogometa. A kot pravi italijanski trener trenutno drugovurščene ekipe angleške lige, ki ima enako točk kot vodilni Arsenal (39), Claudio Ranieri, bosta oba tvorca letošnjega uspeha lisic ostala v Leicestru. ''Nihče ne bo odšel nikamor,'' je italijanski strokovnjak povedal številnim britanskim medijem. "Dejala sta, da bi rada ostala in se borila do konca ter z mano in predsednikom zgradila veliki Leicester," je še dodal Ranieri. Omenjeni dvojec je nasprotnikom v letošnji sezoni Premier League zabil kar 28 zadetkov.
Alžirec Mahrez blesti z dobrimi asistencami, prav tako pa je uspešen pri premagovanju nasprotnikovih vratarjev.
Alžirec Mahrez blesti z dobrimi asistencami, prav tako pa je uspešen pri premagovanju nasprotnikovih vratarjev. FOTO: AP
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
01. 01. 2016 18.52
+4
Tale mahrez je res strup! Vaha je opravil fantasticno delo, ko je bil alzirski selektor ...
tekač
01. 01. 2016 18.44
+6
Bi bil zelo presenečen, razen če ne bo kupil Leicesterja, kakšen Arabski mogotec. Imam občutek,da drugi del sezone ne bo tako dober.....rad bi pa videl,da se motim.
Slov Enija
01. 01. 2016 17.32
+35
Vsa čast Ranierju in ekipi!
+21
res je...upam da ustanejo skupaj vsaj do poletja...potem se bo pa tezko upreti €€€