Nogomet

Brazilec Ramires: To nas bo zaznamovalo za vse življenje

Rio de Janeiro, 13. 07. 2014 11.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Porazni zaključek Brazilije na SP je pustil posledice tudi pri igralcih, ki očitno niso zdržali hudega pritiska in velikih pričakovanj ob mundialu na domačih tleh. Med odzivi po tekmi so se igralci opravičevali navijačem, Ramires pa je dejal, da bo vse skupaj pustilo velik pečat na njihovih karierah.

Veliko razočaranje bilo prisotno med vsemi igralci. "Kaj naj rečem? Upali smo na tretje mesto, vendar nam ni uspelo. Izgubili smo in žal nam je navijačev. Smo žalostni, tudi navijači so razočarani, vendar smo se trudili do konca, vendar ni bil naš dan," je povedal Oscar. Brazilija je imelo ogromno težav v obrambi in je podobno kot na tekmi z Nemčijo hitro rezultatsko zaostala tudi proti Nizozemski, ki ni imela težav zadržati vodstva in je zasedla tretje mesto. "To nas bo zaznamovalo do konca življenja. Moramo dvigniti glave, poiskati moč in pomoč v naših družinah. Opravičujemo se brazilskim navijačem," je bil skrušen Ramires ob koncu nastopov Brazilije na SP. "Odhajamo zelo žalostni in Brazilci so žalostni z nami," pa je komentiral Hulk. Porazu primerni so bili tudi zapisi v časnikih, "Drugi del: Novo trpljenje" so zapisali pri športnem časniku Lance, po dveh zaporednih porazih.

Brazilski nogometaši so na S doživeli veliko razočaranje.
Brazilski nogometaši so na S doživeli veliko razočaranje. FOTO: Reuters
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nikkim
14. 07. 2014 21.02
Ronaldinjo jim je manku v napadu..
Iniesta
14. 07. 2014 00.19
+1
Scolari je z izborom igralcev popolnoma brcnil v temo! Kje so bili Felipe Luis, Miranda, Lucas, Ronaldinho itd.?
ladovan
13. 07. 2014 17.50
+5
edin brazilski adut so bili navijaci sicer pa je bila vcerajsna tekma res kr nekaj z malo vec srece in sodniske pravicnosti bi bila tukaj cile in mehika ali kolumbija
andrejcek10
13. 07. 2014 16.54
+10
Čarovnik je manjkal v sredini (Ronaldinho)!!! Sej ne moreš igrat brez napada, s sredino brez idej in obrambo, ki bi rada igrala v napadu!!!
Felipao
13. 07. 2014 19.28
+1
Ah kje, z Ronaldinhom bi bilo isto ali pa še slabše. Tako kot Fred že dolgo časa ni pokazal ničesar podobnega tistemu iz najboljših časov
User792410
13. 07. 2014 16.06
+24
Če smo čisto pošteni,bi se Brazilci,brez sodniške pomoči ("napak"),že iz skupine težko prebili naprej. Mislim,da je bila to,tekmovalno gledano,ena izmed njaslabših reprezentanc v zgodovini brazilskega nogometa ! Obramba na čelu z Davidom Luizom in Thiagom Silvo je igrala,kot bi bili prvič zbrani tik pred tekmovanjem !
majsterdoo
13. 07. 2014 16.10
+10
marcelo in alves sta pa tudi preveč ofenzivna z luizom na čelu
MM?
13. 07. 2014 15.49
+18
Brazilci so v zadnjih dveh tekmah vse pokvarili. Proti Kolumbiji je še nekako zgledalo, kljub ne najboljši igri Kolumbijcev. Res se je videlo, da sta Hulk in predvsem Fred out. Na koncu je popolnoma zatajil tudi David Luiz. Je pa res, da namesto prvih dveh, selektor ni imel dobre alternativa. V Kakaja ne verjamem, ker letos ni prikazal nič posebnega, Ronaldinho je tudi vprašljiv. Lucasa bi moral vpoklicat in še koga...Kot je bilo že zapisano, važno da imajo stadione. No, tudi mi ga imamo, da lahko gnila Olimpija trenira gor, medtem ko reprezentanče tekme bi itak morale bit v Mariboru, kjer smo bolj uspešni. Da brezposelnih in neplačanih delavcev ne omenjam.