Nogomet

Profesorji in sodelavci Ekonomske fakultete UL slavili v Poslovnem pokalu NZS

Brdo pri Kranju, 21. 06. 2016 14.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Minulo soboto se je na Brdu pri Kranju v prečudovitem Nacionalnem nogometnem centru Brdo odvijal sklepni dogodek letošnje sezone Poslovne nogometne lige – Poslovni pokal NZS 2016, medtem, ko se bodo zaključni boji v Poslovni ligi NZS odvili v mesecu septembru.

V idiličnem vzdušju, ki ga ponuja nova pridobitev Nogometne zveze Slovenije – Nacionalni nogometni center Brdo, je sodelovalo 13 podjetij in organizacij iz vseh koncev Slovenije, ki so se na nogometnem igrišču pomerili za zmagoslavje v Poslovnem pokalu NZS. Ekonomska fakulteta UL, Banka Koper, TNT Express, Mestna občina Ljubljana, Salus, Henkel, F.A. Maik, Marmor Hotavlje, Helios Group, TAM – Europe, Pocinkovalnica, Impol in Pošta Slovenije, so bili del tokratnega dogodka, ki se je zaključil z zmagoslavjem profesorjev in drugih sodelavcev Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani. Slednji so v finalu premagali moštvo Banke Koper, medtem ko se je obračun za 3. mesto med TNT Express in Mestno občino Ljubljana po streljanju enajstmetrovk končal s slavjem TNT Express-a.

Poslovna liga - 1
Poslovna liga - 1 FOTO: Poslovna liga

"Veseli nas, da se je zaključni dogodek na Brdu pri Kranju zaključil brez hujših poškodb in dejstvo, da so lahko zaposleni v številnih podjetjih in organizacijah uživali v idiličnem ambientu, ki ga ponuja Nacionalni nogometni center Brdo. Pogoji za nogometno igro so bili skoraj idealni, številni dvoboji pa so ponudili kopico izjemnih nogometnih potez in užitkov. Čestitamo tudi zmagovalcem z Ekonomske fakultete UL, prav tako pa gredo pohvale prav slehernemu članu moštev, ki so z nogometno energijo prispevala k izjemnemu nogometnemu dnevu v osrčju Brda pri Kranju," poudarja Matevž Brec, vodja projekta Poslovna liga NZS.

Z novo sezono in novimi obračuni organizatorji pričenjajo že septembra, ko se obetajo tudi številne spremembe in novosti v projektu, kateri danes povezuje že prek 50 podjetij in drugih organizacij.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.